man muzika reikshkia labai daug ka...nuotaika dazneusei priklauso nuo muzikos...visos emocijos...muzika padeda atsipalaiduoti gereu negu betkas...padeda ishlaisvinti jausmus...ir pajusti gyvenimo ritma
"Dievas yra DJ'ejus, gyvenimas sokiu aikshtele, meile yra ritmas, o tu esi - muzika ..."
Pink
sie zodziai vieni ish mano megstameusiu...jie parodo kokia svarbi muzika yra mano ir daugelio kito zmoniu gyvenimuose
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. sausio 5 d. 20:15:20
be muzikos ash neapsieinu niekur:nei namuose,nei mokykloje.....niekur.pas mane visuomet ijungta muzika
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Muzika padeda kai sunku,Kai buna linksma ji padeda linksmintis...Muzika yra viskas! butu be galo nuobodu gyventi ir neklausyti dainu atitinkanciu dabartine tavo nuotaika...
...eeem...MUZIKA...na be jos tai tikrai butu sunku gywent.......nes kiekwienoje man patinkanchioje dainoje,surandu dalele sawes....dalele to zhmogaus,kas ta daina sukure..dainoje jo jausmai & ishgywenimai,padedantys man tobuleti......MUZIKA....tai garsas,kuris priwerchia nardyti po swajones....arba atwirkshchiai,dar labiau nuliudina,prisiminus ka malonaus,bet nepasiekiamo,priwerchiantis susimastyti,stabteleti shiek tiek,nors trumpam...suprast kas ne taip,MUZIKOJE swarbu atrasti sawe...atrasti tau patinkanchia melodija ar MUZIKOS kryti.....tai swarbu....kaip & swarbu atitinkama kieki jos gauti kiekwiena karta.....todel MUZIKOS man reikia klausyti nuolat....wa ka ji man reishkia....
muzika - mano gyvenimas, be muzikos gyventi neglaiu....net pagalvot neglaiu, kaip gi be js....be muzikos, mano gyvenimas butu pilkas...nebutu nieko ish tiesu...nes pati ir groju ir dianuoju....ir klausausi muzikos, tokiso, kokia tikria megstu....tai yra mano gyvenimas...ir ateity planuuoju galbut pabandyt dainuot...estradini...so man tai reishkia beveik viska
o.. man muzika mano gyvenime reiskiadaug ka) neisivaizduju savo gyvenimo be jos, man muzika tarsi neatskiriama mano gyvenimo dalis) o siaip tai ji man daug ka reiskia , net neimanoma ivardinti... klausantis muzikos zmogus-laimingas zmogus
man tai muzika reishkia labai daug.... ji nuramina nervus, pralinksmina ir t.t. ash nezinau ka daryciau jei ishvis nebutu muzikos... muzika - tai gyvenimas.... be jos turbut ishproteciau......
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 19 d. 17:45:11
"Dievas yra DJ'ejus, gyvenimas sokiu aikshtele, meile yra ritmas, o tu esi - muzika ..."
Pink
sie zodziai vieni ish mano megstameusiu...jie parodo kokia svarbi muzika yra mano ir daugelio kito zmoniu gyvenimuose
2005 m. sausio 13 d. 22:34:15
2005 m. sausio 11 d. 23:52:31
2005 m. sausio 5 d. 20:15:20
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. sausio 4 d. 12:03:17
2005 m. sausio 4 d. 12:01:23
2005 m. sausio 4 d. 11:47:27
2005 m. sausio 3 d. 17:04:45
2005 m. sausio 3 d. 16:43:19
2004 m. gruodžio 22 d. 16:31:21
2004 m. gruodžio 22 d. 15:33:37
2004 m. gruodžio 20 d. 21:23:05
2004 m. gruodžio 11 d. 09:16:39
2004 m. gruodžio 11 d. 02:39:23
2004 m. gruodžio 8 d. 16:01:02
2004 m. gruodžio 4 d. 20:41:33
2004 m. gruodžio 2 d. 21:17:21
Klausantis-nusiraminimas,nuotaikos pakelimas,acipalaidavimas,gali viska uzmirsti,..
Grojant-issikrovimas,..
2004 m. gruodžio 2 d. 15:37:58
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 2 d. 15:07:17
2004 m. gruodžio 2 d. 11:31:00