Mmm...seniau muzika buvo toks priedas prie pramogu - siaip pasisokimui,pasimuivymui,kad masina vaziuojant nebutu liudna... Laikui begant vis labiau ir labiau pradejau dometis muzika...Klausyti ne vien tai,ka istisai groja radija...o jei per radija pagrodavo patikusia daina,ieskodavau daugiau to atlikejo/grupes dainu....
Dabar mano gyvenime muzika - dalis viso ko - man muzika reikalinga visad,beveik visad klausausi muzikos...Tada galiu issilieti dainuodama,grodama...zodziu - muzika - svarbus dalykas mano gyvenime!!!
Muzika man, mano gyvenimo dalis, neisivaizduoju gyvenimo be jos. kiek viena daina ar tiesiog melodija primina kas ka, blogo ar gero, dziaugsmingo ar liudno, nesvarbu, bet tai siuzetas, siuzetas is gyvenimo............. muzika dalis manes!
Paveikslėlis gali būti sumažintas, tačiau jis išlieka autoriaus nuosavybė, kuri yra saugoma įstatymų!
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Niu man irgi tai yra gywenimo dalis suedanti daug laiko, kury galeciau praleisti prie knygu...ech... Bet man ir taip gan gerai!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 20 d. 15:52:31
2004 m. lapkričio 20 d. 15:48:48
Dabar mano gyvenime muzika - dalis viso ko - man muzika reikalinga visad,beveik visad klausausi muzikos...Tada galiu issilieti dainuodama,grodama...zodziu - muzika - svarbus dalykas mano gyvenime!!!
2004 m. lapkričio 20 d. 14:43:58
2004 m. lapkričio 19 d. 17:31:36
2004 m. lapkričio 19 d. 17:20:53
2004 m. lapkričio 19 d. 16:56:41
2004 m. lapkričio 19 d. 15:35:48
2004 m. lapkričio 19 d. 15:30:16
2004 m. lapkričio 19 d. 15:26:33
2004 m. lapkričio 19 d. 10:40:10
2004 m. lapkričio 19 d. 10:26:44
2004 m. lapkričio 19 d. 10:20:00