Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Labiausiai pervertintos grupės pasaulyje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 67891011121314
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Edga94
2008 m. lapkričio 19 d. 20:52:09
RaptorJM rašė:
Del RS - juos vertinti vien del to reikia,kad vis dar issilaike.. O as manyciau,kad labiausiai pervertinami Bitlai. Ne del to,kad bitlai prasta muzika kure/atliko. Del to,kad juos kelia i pacia pirma vieta, bet nemanau,kad jie to verti,anaiptol... Na,zinoma,mane uzbomborduos visokiais spalvingais komentarais apie Bitlu nerealybe, bet, ka darysi. Ispustas reikalas

nu nejokauk cia, RS yra pervertinti labiausiai cia, neysizeisk, bet mikas neturi jokiu vokalo sugebejimu, kytas te gali groti ritmo gitara, bet ir tai neturejes jokiu gitaros solo, ju bugnininkas net negali islaikyti to pacio byto, bosinis gitaristas net maiso kordus. o jei akmenys yra populiarus tai tik del to kad jie vis dar gyvi ir dar issilaikiusi grupe, bet nieko daugiau. mes visi zinom kad stones jau niekados nebesugrys su tom dainom kaip sestajam desimtmetyje. visi bitlai turejo talenta, o va akmenys ne.

2008 m. lapkričio 19 d. 20:24:29
Del RS - juos vertinti vien del to reikia,kad vis dar issilaike.. O as manyciau,kad labiausiai pervertinami Bitlai. Ne del to,kad bitlai prasta muzika kure/atliko. Del to,kad juos kelia i pacia pirma vieta, bet nemanau,kad jie to verti,anaiptol... Na,zinoma,mane uzbomborduos visokiais spalvingais komentarais apie Bitlu nerealybe, bet, ka darysi. Ispustas reikalas

2008 m. lapkričio 19 d. 20:08:02
sutinku akmenys dominuoja y labiausiai pervertintas grupes, bent jau man. nieko as pries juos neturiu, gera grupe, pats turiu "satisfaction", "paint it black", "gimme shelter" ir "anybody seen my baby" mano mptreskej, bet zmones y juos per daug ziuri, labai per daug. no offence

2008 m. lapkričio 5 d. 13:23:02

be_inis rašė:
Pagaliau ... : D Sunkiai einate prie reikalo.
Aš sutinku kad jie sukūrė daug velniškai populiarios muzikos, ir į tą Hall of Fame juos taip vertinantys žmonės nešiaipsau įrašė.
Pats klausau kaiką iš Jaggerio solinės kūrybos.
Db pabandyk suprasti ką aš sakau, aiškinu, man RS yra pervertinami tuom kad jie savo ankstesnės kūrybos dėka, db Kala pinigą. Netikiu ir abejoju jų dabartinio atlikimo kokybe, turiu omeny vokalą. O ir groti su senais sanariais irgi neturi būti lengviausia. Manau jų laikas kaip Grojančių muzikantų turi baigtis. Vienas kitas koncas dar suprantamas, bet ne intensyvūs pasauliniai turai.
Tegu džiaugiasi pensija, pasigroja sau namie, ir duoda reikštis naujiem žmonėm (nesakau kad nauja karta muzikantų baisiai tuom susirūpinę ).
Jo labai nervina, kaip nieko gero neturinčios parodyti (ar pagroti, of course) grupės, rengia masinius renginsius. Tai yra šlykštu.

tu cia apie RS ?

Atsakyti
wormazz
2008 m. lapkričio 5 d. 13:16:00
skaistusia rašė:
Tokio Hotel nes nei dainuoti moka nei gerai jie atrodo
Neatspėjai. Jie groti dar nemoka gerai. Į vokalą nusispjaut man, nes jis unikalus. O apie išvaizdą, tai duok Šėtone man tokią, čia būtų pasididžiavimas taip atrodyt.
be_inis rašė:
Pagaliau ... : D Sunkiai einate prie reikalo.
Aš sutinku kad jie sukūrė daug velniškai populiarios muzikos, ir į tą Hall of Fame juos taip vertinantys žmonės nešiaipsau įrašė.
Pats klausau kaiką iš Jaggerio solinės kūrybos.
Db pabandyk suprasti ką aš sakau, aiškinu, man RS yra pervertinami tuom kad jie savo ankstesnės kūrybos dėka, db Kala pinigą. Netikiu ir abejoju jų dabartinio atlikimo kokybe, turiu omeny vokalą. O ir groti su senais sanariais irgi neturi būti lengviausia. Manau jų laikas kaip Grojančių muzikantų turi baigtis. Vienas kitas koncas dar suprantamas, bet ne intensyvūs pasauliniai turai.
Tegu džiaugiasi pensija, pasigroja sau namie, ir duoda reikštis naujiem žmonėm (nesakau kad nauja karta muzikantų baisiai tuom susirūpinę ).
Jo labai nervina, kaip nieko gero neturinčios parodyti (ar pagroti, of course) grupės, rengia masinius renginsius. Tai yra šlykštu.
Samagonskis rašė:
Soad dar.
Jo jo šitie ypač
zuzia rašė:
metalistaz rašė:
ju stilius - love metal kas per **uinia, issityciojimas is metalo, saudyt tokius kaip jie.

Ankstyvoji jų kūryba ir buvo tas tikrasis love metal, bet tie laikai jau seniai praėjo, taigi pamiršk tą love metal. Visi juk puikiai žino, kad Him metalo negroja.
Visa laimė, kad jie negroja metalo. Reikia gi, kad būtų grupė, tinkama paklausyti vakarais, IMHO

Atsakyti
Diville
2008 m. rugsėjo 29 d. 18:05:11
Man Him pora dainų yra neblogų.
Bet kam nepatinka tas tegu nevaro.
Juk nevisada nuomonės sutampa..

Atsakyti
zuzia
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:28:21
metalistaz rašė:
ju stilius - love metal kas per **uinia, issityciojimas is metalo, saudyt tokius kaip jie.

Ankstyvoji jų kūryba ir buvo tas tikrasis love metal, bet tie laikai jau seniai praėjo, taigi pamiršk tą love metal. Visi juk puikiai žino, kad Him metalo negroja.

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:16:28

Atsakyti
zuzia
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:14:41
metalistaz rašė:
zuzia rašė:
metalistaz rašė:
<...>GAY-HIM<...>

Kas tau ten vis su tais gėjais? Skaudi tema matyt... Him visai ne gėjai.

muzika ju GAY

Tai viskas ok, nepatinka, nenori - neklausyk, bet vadint juos arba jų kuriamą muziką "gay" nėra labai gražu...

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:11:47
zuzia rašė:
metalistaz rašė:
<...>GAY-HIM<...>

muzika ju GAY

Atsakyti
zuzia
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:08:30
metalistaz rašė:
<...>GAY-HIM<...>

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:06:13
tuo ir blogai, kad pvz kokie korn, lp - totalus meslas, bet ivertintia ukstai, arba metallica slayer - geriausiai ivertintos thrash metal grupes, bet yra nepalyginamai geresniou thrashystu, kurie taip aukstai kaip metalika ar slayer neivertinti.

Atsakyti
Crazyz
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:02:09
ir kuom tas jusu pervertinamas blogai?

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 27 d. 21:55:54
linkin park, nirvana, korn, slayer, metallica, soad, muse, nightwish, GAY-HIM, In Flames, Limp Bizkit ir daug visko.

Atsakyti
winkin
2008 m. rugsėjo 21 d. 18:23:49
amy winehouse

2008 m. rugsėjo 21 d. 17:21:19
Daug tokių.

Atsakyti
KingRoach
2008 m. rugsėjo 9 d. 22:09:32
nu kaip , pro kur tik bepaziuresi Artic`ai vistiek pirma vieta sitoj kategorijoje ims

2008 m. rugsėjo 9 d. 18:44:25
Tokio uzmirshau.

2008 m. rugsėjo 9 d. 18:22:00
Soad dar.

2008 m. rugsėjo 9 d. 18:15:13
Noire rašė:
Linkin Park, Evanescence

ir dar green day kokie na yra tokiu.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pixie Lott Pixie Lott
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1736
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 119910