RaptorJM rašė: Del RS - juos vertinti vien del to reikia,kad vis dar issilaike.. O as manyciau,kad labiausiai pervertinami Bitlai. Ne del to,kad bitlai prasta muzika kure/atliko. Del to,kad juos kelia i pacia pirma vieta, bet nemanau,kad jie to verti,anaiptol... Na,zinoma,mane uzbomborduos visokiais spalvingais komentarais apie Bitlu nerealybe, bet, ka darysi. Ispustas reikalas
nu nejokauk cia, RS yra pervertinti labiausiai cia, neysizeisk, bet mikas neturi jokiu vokalo sugebejimu, kytas te gali groti ritmo gitara, bet ir tai neturejes jokiu gitaros solo, ju bugnininkas net negali islaikyti to pacio byto, bosinis gitaristas net maiso kordus. o jei akmenys yra populiarus tai tik del to kad jie vis dar gyvi ir dar issilaikiusi grupe, bet nieko daugiau. mes visi zinom kad stones jau niekados nebesugrys su tom dainom kaip sestajam desimtmetyje. visi bitlai turejo talenta, o va akmenys ne.
Del RS - juos vertinti vien del to reikia,kad vis dar issilaike.. O as manyciau,kad labiausiai pervertinami Bitlai. Ne del to,kad bitlai prasta muzika kure/atliko. Del to,kad juos kelia i pacia pirma vieta, bet nemanau,kad jie to verti,anaiptol... Na,zinoma,mane uzbomborduos visokiais spalvingais komentarais apie Bitlu nerealybe, bet, ka darysi. Ispustas reikalas
sutinku akmenys dominuoja y labiausiai pervertintas grupes, bent jau man. nieko as pries juos neturiu, gera grupe, pats turiu "satisfaction", "paint it black", "gimme shelter" ir "anybody seen my baby" mano mptreskej, bet zmones y juos per daug ziuri, labai per daug. no offence
be_inis rašė: Pagaliau ... : D Sunkiai einate prie reikalo.
Aš sutinku kad jie sukūrė daug velniškai populiarios muzikos, ir į tą Hall of Fame juos taip vertinantys žmonės nešiaipsau įrašė.
Pats klausau kaiką iš Jaggerio solinės kūrybos.
Db pabandyk suprasti ką aš sakau, aiškinu, man RS yra pervertinami tuom kad jie savo ankstesnės kūrybos dėka, db Kala pinigą. Netikiu ir abejoju jų dabartinio atlikimo kokybe, turiu omeny vokalą. O ir groti su senais sanariais irgi neturi būti lengviausia. Manau jų laikas kaip Grojančių muzikantų turi baigtis. Vienas kitas koncas dar suprantamas, bet ne intensyvūs pasauliniai turai.
Tegu džiaugiasi pensija, pasigroja sau namie, ir duoda reikštis naujiem žmonėm (nesakau kad nauja karta muzikantų baisiai tuom susirūpinę ).
Jo labai nervina, kaip nieko gero neturinčios parodyti (ar pagroti, of course) grupės, rengia masinius renginsius. Tai yra šlykštu.
skaistusia rašė: Tokio Hotel nes nei dainuoti moka nei gerai jie atrodo
Neatspėjai. Jie groti dar nemoka gerai. Į vokalą nusispjaut man, nes jis unikalus. O apie išvaizdą, tai duok Šėtone man tokią, čia būtų pasididžiavimas taip atrodyt.
be_inis rašė: Pagaliau ... : D Sunkiai einate prie reikalo.
Aš sutinku kad jie sukūrė daug velniškai populiarios muzikos, ir į tą Hall of Fame juos taip vertinantys žmonės nešiaipsau įrašė.
Db pabandyk suprasti ką aš sakau, aiškinu, man RS yra pervertinami tuom kad jie savo ankstesnės kūrybos dėka, db Kala pinigą. Netikiu ir abejoju jų dabartinio atlikimo kokybe, turiu omeny vokalą. O ir groti su senais sanariais irgi neturi būti lengviausia. Manau jų laikas kaip Grojančių muzikantų turi baigtis. Vienas kitas koncas dar suprantamas, bet ne intensyvūs pasauliniai turai.
Tegu džiaugiasi pensija, pasigroja sau namie, ir duoda reikštis naujiem žmonėm (nesakau kad nauja karta muzikantų baisiai tuom susirūpinę ).
Jo labai nervina, kaip nieko gero neturinčios parodyti (ar pagroti, of course) grupės, rengia masinius renginsius. Tai yra šlykštu.
Samagonskis rašė: Soad dar.
Jo jo šitie ypač
zuzia rašė:
metalistaz rašė: ju stilius - love metal kas per **uinia, issityciojimas is metalo, saudyt tokius kaip jie.
Ankstyvoji jų kūryba ir buvo tas tikrasis love metal, bet tie laikai jau seniai praėjo, taigi pamiršk tą love metal. Visi juk puikiai žino, kad Him metalo negroja.
Visa laimė, kad jie negroja metalo. Reikia gi, kad būtų grupė, tinkama paklausyti vakarais, IMHO
metalistaz rašė: ju stilius - love metal kas per **uinia, issityciojimas is metalo, saudyt tokius kaip jie.
Ankstyvoji jų kūryba ir buvo tas tikrasis love metal, bet tie laikai jau seniai praėjo, taigi pamiršk tą love metal. Visi juk puikiai žino, kad Him metalo negroja.
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:06:13
tuo ir blogai, kad pvz kokie korn, lp - totalus meslas, bet ivertintia ukstai, arba metallica slayer - geriausiai ivertintos thrash metal grupes, bet yra nepalyginamai geresniou thrashystu, kurie taip aukstai kaip metalika ar slayer neivertinti.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. lapkričio 19 d. 20:52:09
Del RS - juos vertinti vien del to reikia,kad vis dar issilaike.. O as manyciau,kad labiausiai pervertinami Bitlai. Ne del to,kad bitlai prasta muzika kure/atliko. Del to,kad juos kelia i pacia pirma vieta, bet nemanau,kad jie to verti,anaiptol... Na,zinoma,mane uzbomborduos visokiais spalvingais komentarais apie Bitlu nerealybe, bet, ka darysi. Ispustas reikalas
nu nejokauk cia, RS yra pervertinti labiausiai cia, neysizeisk, bet mikas neturi jokiu vokalo sugebejimu, kytas te gali groti ritmo gitara, bet ir tai neturejes jokiu gitaros solo, ju bugnininkas net negali islaikyti to pacio byto, bosinis gitaristas net maiso kordus. o jei akmenys yra populiarus tai tik del to kad jie vis dar gyvi ir dar issilaikiusi grupe, bet nieko daugiau. mes visi zinom kad stones jau niekados nebesugrys su tom dainom kaip sestajam desimtmetyje. visi bitlai turejo talenta, o va akmenys ne.
2008 m. lapkričio 19 d. 20:24:29
2008 m. lapkričio 19 d. 20:08:02
2008 m. lapkričio 5 d. 13:23:02
Pagaliau ... : D Sunkiai einate prie reikalo.
Tegu džiaugiasi pensija, pasigroja sau namie, ir duoda reikštis naujiem žmonėm (nesakau kad nauja karta muzikantų baisiai tuom susirūpinę
tu cia apie RS ?
2008 m. lapkričio 5 d. 13:16:00
Tokio Hotel nes nei dainuoti moka nei gerai jie atrodo
Pagaliau ... : D Sunkiai einate prie reikalo.
Tegu džiaugiasi pensija, pasigroja sau namie, ir duoda reikštis naujiem žmonėm (nesakau kad nauja karta muzikantų baisiai tuom susirūpinę
Soad dar.
ju stilius - love metal kas per **uinia, issityciojimas is metalo, saudyt tokius kaip jie.
2008 m. rugsėjo 29 d. 18:05:11
Bet kam nepatinka tas tegu nevaro.
Juk nevisada nuomonės sutampa..
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:28:21
ju stilius - love metal kas per **uinia, issityciojimas is metalo, saudyt tokius kaip jie.
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:16:28
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:14:41
<...>GAY-HIM<...>
Kas tau ten vis su tais gėjais?
muzika ju GAY
Tai viskas ok, nepatinka, nenori - neklausyk, bet vadint juos arba jų kuriamą muziką "gay" nėra labai gražu...
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:11:47
<...>GAY-HIM<...>
muzika ju GAY
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:08:30
<...>GAY-HIM<...>
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:06:13
2008 m. rugsėjo 27 d. 22:02:09
2008 m. rugsėjo 27 d. 21:55:54
2008 m. rugsėjo 21 d. 18:23:49
2008 m. rugsėjo 21 d. 17:21:19