Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Labiausiai pervertintos grupės pasaulyje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 14
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mykas37
2009 m. rugpjūčio 7 d. 22:17:32
kai kurie cia minejo bitlus. Jus gal juokaujat?The Beatles padare perversma muzikos istorijoi

2009 m. gegužės 1 d. 21:59:11
30 Seconds To Mars

Atsakyti
sonia-amy
2009 m. balandžio 29 d. 15:27:08
Linkink Park jie nieko gero nesukure jau istiesu ilga laika o vaikai isvis svaiksta galvodami kad jie yra populerus... Na nieko nesakau apie ju muzika bet tiesa sakant tai jie nera mano nuomone kazka ispudingo siuo momentu sukure... Ir apskritai juos labai pervertina kaip roko grupe...

Atsakyti
jasaz
2009 m. balandžio 29 d. 11:33:13
bet ju muzika 1974-'78 zavejo Amerika, jau vistiek jie parode, kad buvo nesilpni tuo laikotarpiu, apie 1979-1990 tai zinau, jie dare nesamones, nes tada jau ir sudetis buvo sugadinta ir pats stilius, jau nebeturejo galimybes net ir parodyt, kad jie dar moka buti galinga grupe, nes ji jau buvo visikai nusilpusi.

Daug kas jais nusivyle ir 1995-1998, 1992m buvo isleistas geras albumas po ilgos pertraukos, kai jau KISS buvo uzmirsta grupe, taciau ilgai neissilaike ir vel... Kai jie isleido 1997 tuomet vos ne prasciausia metu albuma, daug kas vel nusivyle jais, tas pats ir po 1998m ju kolkas paskutinio isleisto albumo - buvo net visus metus kalbama, kad pagaliau KISS vel irasines nauja albuma su savo pagrindine sudetim (kuri isyro 1979m), bet isejus albumui, paaiskeja, kad ne velnio jis nebuvo irasinejamas su pagrindine sudetim... Visas dainas rase Paul Stanley ir Gene Simmons (tie, kurie nuo pat pradzios isbuvo grupeje), o Peter Criss ir Ace Frehley dalyvavo vos 2 ar 3 dainose, bet vistiek jie net negalejo parodyt savo kuryba, nes vietoj ju kazkas kitas jiems rase dainas, kazkas kitas jiems susake kaip atlikt jas ir t.t.

Taigi po visos sitos makalynes KISS yra laikoma overrated grupe, del to, kad po viso sito jie nusivaziavo ant tiek, kad niekas net nepamena ta laikotarpi, apie kuri is pradziu minejau, nezinau, jei ne tas laikotarpis (1979-199 apie KISS butu kalbama manau kitaip

Atsakyti
DrownedInBeer (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 29 d. 00:44:12
KISS overrated tikrai...

Atsakyti
jasaz
2009 m. balandžio 28 d. 23:04:22
Enough rašė:
The Beatles

tikrai ne, taip pat ir del KISS

Atsakyti
2009 m. balandžio 25 d. 00:49:16
dratgalys rašė:
na bet nesuprantu aš iš tikrųjų kaip galima mėgautis klubine muzika

Na, kai kam patinka tie bumčikai, tas bosų kalimas per smegenis...

Atsakyti
dratgalys
2009 m. balandžio 25 d. 00:46:30
Na, šiuo klausimu čia yra tik mano asmeninė nuomonė, todėl jos sureikšminti nereikia Sutinku, kad popsas pasiekė blogiausią tašką, na bet nesuprantu aš iš tikrųjų kaip galima mėgautis klubine muzika

2009 m. balandžio 25 d. 00:39:18
dratgalys rašė:
Jei ten dar dainuoja kažką, tai absoliučiai nieko nereiškiančius žodžius.
O popso lyrika? minedas, yva? popsas ir klubine muzika, tas pats, tik klubinė muzika dažniausiai bent jau silpnaprotiškų lyriksų kaip pop grupės neturi... Popsas pasiekė patį blogiausią tašką muzikoje...

Atsakyti
dratgalys
2009 m. balandžio 25 d. 00:35:14
Neee... Klubinė muzika yra blogiau.. Popse bent jau vyrauja nuotaikų įvairovė (nors ir nedidelė), na o kas yra klubinėj muzikoj? Tas pats per tą patį, vien kala ir kala, jokio muzikinio turinio, jokios ideologinės kilmės. Muzika skirta tik narkomanu aplinkai sukurti ir ją palaikyti. Jei ten dar dainuoja kažką, tai absoliučiai nieko nereiškiančius žodžius.

2009 m. balandžio 25 d. 00:33:15
O dėl linkin park daugmaž pritariu tau...

Atsakyti
2009 m. balandžio 25 d. 00:30:34
dratgalys rašė:
Na taip, kadangi mes visi žinome, kad popsas yra antras pagal baisumą muzikos stilius

Kaip tai antras? Pirmas. O kas tavo nuomone baisiau už popsą? Manau niekas.

Atsakyti
dratgalys
2009 m. balandžio 25 d. 00:27:02
DrownedInBeer rašė:
O kam tu ja taip išskiri..? Tokio šūduoto popso dabar tonomis...
Juk atsakiau į temos klausimą: "Labiausiai pervertintos grupes pasaulyje." tai mano nuomonė. Na taip, kadangi mes visi žinome, kad popsas yra antras pagal baisumą muzikos stilius, galiu tos atlikėjos ir neminėti.. Be jos, manyčiau, kad pervertintų atlikėju visada buvo ir bus.. O jei išskiriant iš atskiro muzikinio stiliaus tai irgi galima daug išskirti atlikėjų. Na, bet be popso, manau, kad labiausiai pervertinti yra Linkin Park.. Jie net pavadinimo idėją nusiplagijavo nuo rusų grupės "Gorki park" (jei neklystu. O jei nesitiki, paskaityk internete apie šią rusų grupę informacijos, kaip jie sugalvojo pavadinimą ir tada Linkin Park pavadinimo atsiradimo istoriją). O šiaip vokalistas neturi nieko ypatingo, jis tiesiog dažniausiai rėkia, o ramiai dainuojamos dainos pakoreguojamos su kompu ko gero, nes klausant jo gyvai nieko gero ausims.. Toliau: grupės sandara: kiek jų yra? Septyni? Ir manau, kad tik kokie 2 iš jų yra baigę kokia muzikos mokyklą ir apskritai, daugiau nusimano muzikoje.. Tai tiesiog dar vienas pavykęs komercinis projektas, kurio vairą po to perėmė MTV.

2009 m. balandžio 25 d. 00:11:26
dratgalys rašė:
O mano nuomone, labiausiai pervertinta atlikėja šiuo metu yra Lady GaGa... Šiurpas nukrėtė, kai išgirdau jos "kūrinį" kažkokį... Penktoko lygio "dainos" tekstas, muzika - eilinis MTV štampuojamas popsas... Tikra muzikos gėda, manyčiau didžiausia iki šių laikų kada nors buvusi ir kuri savo "kūrybos visuomenei dėka" sau krausis pinigus..
O kam tu ja taip išskiri..? Tokio šūduoto popso dabar tonomis...

Atsakyti
dratgalys
2009 m. balandžio 25 d. 00:07:41
The beattles - gerai varė, gana daug įdėjo i lengvo roko, ar netgi popso krepšį, todėl, sakyti, kad jie pervertinti gali sakyti tik tie, kurie gyveno kai jie grojo, nors irgi nebus labai gerai, nes tuo metu geresnės roko ar popso (tuometinis popsas, priminsiu, skyrėsi nuo dabartinio) grupės kaip ir nebuvo.
Rolling Stones - kokį pirmąjį jų gyvavimo dešimtmetį jie buvo nepakartojami, bet po to nusirito iki žiauraus komercijos lopšio, kurio sustabdyti nebepajėgė.
KISS - apie juos daug nežinau, bet tikrai nemanau, kad juos galima buvo kažkada vadinti geriausia grupe, nes tiesiog tokie nebuvo. Jų kūryba buvo tiesiog gera ir viskas, todėl sakyti, kad jie pervertinti irgi nereikia.
Metallica - vadinti juos pervertintais tikrai nereikėtų. Pirma priežastis - būtent jiems reikia dėkoti, kad jie sugebėjo vėl į žmonių gyvenimą įlieti kažko naujo, nepatirto ir pritrenkiančio, nes nuo tų visų saldžiabalsių atlikėjų jau visiem darėsi bloga. Antra priežastis - jų muzika šokiravo visuomenę ir, pagaliau, po metalo muzikos dešimtmečio egzistavimo, metalą iškėlė iš underground'o ir tapo laisvos muzikos dalimi (tai patvirtina, kad bųtent po Metallica GRAMMY apdovanojimai buvo pradėti skirti ir metalo grupėms, kas anksčiau atrodytu beprotystė).
Šiuo komentaru norėjau paneigti nuomonę tų, kurie apie mano išvardintas grupes mano, kad jos yra pervertintos

O mano nuomone, labiausiai pervertinta atlikėja šiuo metu yra Lady GaGa... Šiurpas nukrėtė, kai išgirdau jos "kūrinį" kažkokį... Penktoko lygio "dainos" tekstas, muzika - eilinis MTV štampuojamas popsas... Tikra muzikos gėda, manyčiau didžiausia iki šių laikų kada nors buvusi ir kuri savo "kūrybos visuomenei dėka" sau krausis pinigus..

2009 m. balandžio 16 d. 21:22:43
Dauguma dabartiniu

2009 m. balandžio 16 d. 15:40:02
lady gaga ir Kety n perry
tu dvieju nekenciu.
ir dar the beatles nes ju kuryboje nieko ispudingo nematau, bent jau as

2009 m. balandžio 16 d. 15:05:05
Tokio hotel, enrique iglesias, britney spears, the killers, lady gaga, coldplay

2009 m. balandžio 16 d. 07:19:42
Cutter rašė:
Radiohead

Nepervertinta, o įvertinta. Tu taip sakai nes tau nepatinka ir dėl to, kad tu nesupranti tokios muzikos.

Atsakyti
Cutter (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 15 d. 22:03:10
Nu gerai, tarkim aš nesuprantu Burzum muzikos ir jis ne overrated, bet tie kiti mano paminėti tikrai taip

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Kid Cudi Kid Cudi
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1316
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 44559