Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 2 d. 18:26:54
Blackened rašė: Iš dalies KISS. Esu tikra, kad jei ne jų kaukės ir šou tai jie būtų vidutinė grupė ir tiek.
Jo,esu iš daug ko girdėjęs,kad nemokėjo jie gerai groti.Tiesiog komerciškai pasisekęs įvaizdis...Ir tiek.
2009 m. sausio 1 d. 23:02:27
S0lveiga rašė: Mano nuomone LP, Metallica, Beatles, Slipknot
Viskas labai gražu,tamstos komentare,bet dėl Metallicos nesutikčiau.Metalistai skaito,kad tai pervertinta grupė,nes nukrypo nuo trasho į lankas,bet tas nukrypimas kitiems labiau patiko,nei pats trashas.Skonio reikalas neturi turėti nieko bendro su pervertinimu.Mano nuomone,kad grupė eksperimentavo yra tik pliusas,o metalistų pažiūros yra metalistų pažiūros...Jos nieko negali lemti...
2009 m. sausio 1 d. 00:23:50
Daug nu metal grupių yra žmonių pervertinamos, (na, išskirkim Deftones , Static-X ir dar porą...), nors jos visos kaip taisyklė - yra šūdas, jų kaip professionalų muzika yra šūdas, grupės, kaip (LP, SOAD, Slipknot, Lipm Bizkit ir kt.)
Tai tiek...
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 1 d. 00:04:18
Blackened rašė: Aš suprantu, kad tai TIK tavo nuomonė. Tiesiog juokingai nuskambėjo pastaba, kad Led Zepp'ai pervertinti, nes "visi juos dievina, bet aš paklausiau ir man nepatiko". Tik tiek.
Tai aišku.Man nepatinka daug grupių,bet tai dar nereiškia,jog automatiškai dėl to,turėčiau vadinti jas pervertintomis.
...you’re the same kind of bad as me...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. sausio 2 d. 18:26:54
Iš dalies KISS. Esu tikra, kad jei ne jų kaukės ir šou tai jie būtų vidutinė grupė ir tiek.
Jo,esu iš daug ko girdėjęs,kad nemokėjo jie gerai groti.Tiesiog komerciškai pasisekęs įvaizdis...Ir tiek.
2009 m. sausio 2 d. 15:57:28
Iš dalies KISS. Esu tikra, kad jei ne jų kaukės ir šou tai jie būtų vidutinė grupė ir tiek.
Ir vadint geriausia grupe? Ne. Dabar irgi yra tokių klounų.
2009 m. sausio 2 d. 14:56:01
2009 m. sausio 2 d. 14:06:59
2009 m. sausio 2 d. 01:11:40
2009 m. sausio 1 d. 23:02:27
Mano nuomone LP, Metallica, Beatles, Slipknot
Viskas labai gražu,tamstos komentare,bet dėl Metallicos nesutikčiau.Metalistai skaito,kad tai pervertinta grupė,nes nukrypo nuo trasho į lankas,bet tas nukrypimas kitiems labiau patiko,nei pats trashas.Skonio reikalas neturi turėti nieko bendro su pervertinimu.Mano nuomone,kad grupė eksperimentavo yra tik pliusas,o metalistų pažiūros yra metalistų pažiūros...Jos nieko negali lemti...
2009 m. sausio 1 d. 22:29:49
2009 m. sausio 1 d. 21:38:30
Buvo linksma.. Savo nuomonę jau išsakiau.
2009 m. sausio 1 d. 00:30:52
2009 m. sausio 1 d. 00:23:50
Tai tiek...
2009 m. sausio 1 d. 00:04:18
Aš suprantu, kad tai TIK tavo nuomonė. Tiesiog juokingai nuskambėjo pastaba, kad Led Zepp'ai pervertinti, nes "visi juos dievina, bet aš paklausiau ir man nepatiko". Tik tiek.
Tai aišku.Man nepatinka daug grupių,bet tai dar nereiškia,jog automatiškai dėl to,turėčiau vadinti jas pervertintomis.
2008 m. gruodžio 31 d. 22:07:51
2008 m. gruodžio 31 d. 22:04:28
Led Zeppelin
O kuom gi jie pervertinti?
Labai jau visi juos dievina, bet aš paklausiau ir man nepatiko,cia tik mano nuomone
Tai, kad TAU nepatiko, nors kiti juos dievina, dar nereiškia, jog grupė yra pervertinta. Be to, niekada nepagalvojai kodėl juos visi taip "dievina"?
Aš sakau kad čia yra TIK mano nuomonė,o ne visų.O dėl ko juos visi "dievina" tai dėl to,kitiems žmonėms jie patiko
2008 m. gruodžio 31 d. 22:03:23
2008 m. gruodžio 31 d. 22:01:47
2008 m. gruodžio 31 d. 21:58:42
2008 m. gruodžio 31 d. 21:55:02
Led Zeppelin
Labai jau visi juos dievina, bet aš paklausiau ir man nepatiko,cia tik mano nuomone
Tai, kad TAU nepatiko, nors kiti juos dievina, dar nereiškia, jog grupė yra pervertinta. Be to, niekada nepagalvojai kodėl juos visi taip "dievina"?
2008 m. gruodžio 31 d. 21:51:18
Led Zeppelin
2008 m. gruodžio 31 d. 21:39:02
Led Zeppelin
2008 m. gruodžio 31 d. 21:27:52
30 Seconds to Mars
The Beatles
Nirvana(sorry)
Led Zeppelin
Coldplay