Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Labiausiai pervertintos grupės pasaulyje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4567891011121314
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
skaistusia
2008 m. gruodžio 31 d. 16:04:04
manau kad Tokio Hotel. jau bloga nuo ju

2008 m. gruodžio 31 d. 13:41:49
Tokio Hotel ir Coldplay.

2008 m. gruodžio 31 d. 13:40:45
Tokio Hotel nepervertinta, juos mėgsta daug kvailų, mažų vaikučių kurie daug rėkia. Ji neįvertinta (normalių žmonių), ir tai gerai!

Atsakyti
hang_em_high
2008 m. gruodžio 31 d. 13:01:22
tokio hotel, amy winehouse, coldplay ir keane. coldplay ir keane buvo isrinkti tarp geriausiu roko grupiu, nors tai grynas popsas, todel jie pervertinti labiausiai

2008 m. gruodžio 30 d. 23:24:37
As nesu labai protingas, zinau.

Atsakyti
123123 (Užblokuotas)
2008 m. gruodžio 30 d. 23:24:03
Man tai atrodo, jog nera nepervertintu grupiu, nes visi tik dedasi geresni, na kitus dazniausiai deda. Tai galima sakyti, jog tos grupes ir tie atlikejai, kurie nebezinojo ka daryti is tokios laimes, nes ji buvo nepasiekta, o tik isivaizduojama ir pavadinta sekme. O jie nesijaute jos verti, tai ir nuprotejo, vieni daugiau kiti maziau, cia pagal nuprotejima galima vertinti ir pervertinima, pvz. m.jackson'as as tai ji zinau labiau kaip sokeja nei daininka, ir as ji labiau zinau kaip baltaodi nei juodaodi.

Tai tas pats saves sureiksminimas - pervertinimas, kuris nusigrezia nuo pasaulio, trykstancio vien dziaugsmu ir naujumu, todel zmogus, kitam zmogui niekada negali buti idealas, ar zmoniu nuomone, ar metu skaicius ar bet kas susije su visuomene.

Atsakyti
RockPrincess
2008 m. gruodžio 30 d. 17:10:40
Visos grupės kurios sukūrusios vos vieną pusėtina daina, jau buvo visų nešiojamos ant ranku... Dar visi tie kurių balsą kompai sukuria... Vakar žiūrėjau Mtv gyvai, tai jei ne vaizdas Katy Pery tikrai neatpažinčiau... Aš net geriau dainuoju! Dar Amy Winehouse ar kaip ten ji...dainuoja ir atrodo, kad net nesiorentuoja kur yra... Puse dainos žodžiu nesupratau, nusidainuoja grinai...

2008 m. gruodžio 30 d. 15:40:49
Tokio Hotel.
Nieko gero as ten neizvelgiu. Ir man pikta kai jie MTV EMA apdovanojimuose laimi, nors kitos grupes tikrai yra vertesnes. Bent jau man. O jie.. 'Isivaikinti Tokio Hotel' [MTV. labai puikus pasakymas] Zdz. Sorry gerbejai, bet bullshit.

2008 m. lapkričio 20 d. 18:14:40
As tikrai labiau megstu Zeppus nei Stones, ir tikrai ne del fanu ar ne fanu. Del jau issakytos nuomones. Tegu bitlai buna antri (po LZ, kaip 1970m+),bet ne taip,kad visur bitlai bitlai bitlai
ok,matau artejam prie kompromiso,man patinka.

2008 m. lapkričio 20 d. 18:08:18
Edga94 rašė:
LedZep rašė:
Edga94 rašė:
nu o jie sako kad the fab four yra pervertinti nes jie yra RS fanai, kaip paprasta paaiskint a ne

o tu sakai kad rs yra pervertinti nes esi beatlu fanas kaip parpasta ar ne?

tai dar kopijuosime vieni kitus? kaip paprasta ar ne?

nu va tamsta ir nebeturi agrumentu atsakyt

Atsakyti
Edga94
2008 m. lapkričio 20 d. 18:06:41
LedZep rašė:
Edga94 rašė:
nu o jie sako kad the fab four yra pervertinti nes jie yra RS fanai, kaip paprasta paaiskint a ne

tai dar kopijuosime vieni kitus? kaip paprasta ar ne?

2008 m. lapkričio 20 d. 18:03:25
Edga94 rašė:

Atsakyti
Edga94
2008 m. lapkričio 20 d. 17:51:10
LoseControl rašė:
Niekas nėra tobulas, kiekvienas kitoj srity profas. Palikim taip. Nei viena grupė nėra labai pervertinta. Tu sakai kad RS pervertini nes pats mėgsti bitlus (labiau). Tik tiek

2008 m. lapkričio 20 d. 17:32:38
Niekas nėra tobulas, kiekvienas kitoj srity profas. Palikim taip. Nei viena grupė nėra labai pervertinta. Tu sakai kad RS pervertini nes pats mėgsti bitlus (labiau). Tik tiek

Atsakyti
Edga94
2008 m. lapkričio 20 d. 17:25:34
RaptorJM rašė:
Na,matau,sneki gana protingai. As ir nesakau,kad zaviuosi jais be islygu. Aciu Dievui,sugebejau atsirinkti,geriausius akmenu albumus, ir turiu vabalu albumu palyginimui. Ir netgi sgt. peperis nera geresnis nei uz Exile On The Main St. nei uz Let it Bleed nei uz Sticky Fingers nei uz Out Of Their Heads, mano atzvilgiu. O dabar jie tik gyvena is sloves. Nemanau,kad bitlai butu dare kitaip. As ginu stounes? taip,is dalies. ginu,nes esu tvirtai isitikines,kad jie tikrai nera pervertinti, nes ju bloguju albumu gerai niekas ir nevertina, o tu legendiniu ju kuriniu-albumu blogai vertinti neimanoma. O beatles.. na,tarkim jie buvo tokie sudievinti,kad galejo nustot dainuot ir stovet ant scenos, ir minia vistiek butu juos mylejusi labiausiai. Todel,kai atejo nauja banga,beatles nebutu galeje pasipriesinti. Nes nauja karta grojo geriau,nors ir neturejo tokios fanu bazes kaip Beatlai.
Na,visgi, bitlai tikrai nera tragiski ar blogi ar prasti ar dar kaip nors. Bet,man RS muzika priimtinesne,lygiai kaip edgai bitlu. Taciau, RS niekas nevadina geriausiais,o bitlus taip krikstija daugelis. Tad,pervertinami bitlai.
Viskas.

as ir sutinku kad sgt pepper yra pervertintas ir as pripazystu, bet abatijos kelias, revolveris, baltasis albumas, nu gal dar ir gumine siela yra zymiai geresni albumai negu akmenu. jie persistenge su tais albumais, jie sukure per daug tu albumu. kartais dar manau, kad jie sukure jau tukstantini albuma, nes kuria jie vel tik del pinigu. siaip tai bitlai buvo isrinkti ne visada kaip geriausia grupe, bet kaip as sakiau daugiausiai kartu. kiek zinau tai Led Zeppelin karta buvo isrinkta geriausia grupe 1970-aisiais, ir tai buvo gan didelis sokas ir netiketumas žiniasklaidai kai jie pastate bitlus y antra vieta. asmeniskai tai as ne pries tai, zepai irgi buvo verti to titulo, nes jie tikrai techniskai buvo geresni, o ir queen karta buvo isrinkta geriausia britu grupe pries kelis metus, tai bitlai nevisada laimejo visur ir nemanykit kad jie cia pervertinti tik delto kad jie visur buvo ar esa tope. yra tikrai daugiau pervertintu grupiu kuriu daug kas ir negirdejo, bet ir nenori dometis, kas mane ir erzina. bet stounai tikrai nera tobuli ir tu turi pripazinti norom ar nenorom. as nekenciu miko balso atvirai pasakius, bugninko taip pat, o ir jagger/richards net negali lygintis kaip dainu autoriai su Lennon/McCartney. man lenonas yra tiesiog geriausias muzikantas. beje ir nei vieno nario is rollingu solo karjera netrauke manes niekaip kaip polo, dzono ar dzordzo kuriu karjeros ir dainos buvo sedevrai taip pat.

2008 m. lapkričio 20 d. 15:45:00
Na,Blackened kaip visada beveik teisi. Taciau,as pareiskes nuomone,kad visas sitas aziotazas,demesys,liaupses skirtos bitlams yra truputuka ispustas reikalas. Ju muzika klausosi, jie dave daug itakos, bet tokiu grupiu nemaza, o su itaka, kas pirmas ka padare, galima knistis dar toliau ir dar toliau...

2008 m. lapkričio 20 d. 15:41:41
Tiek The Beatles, tiek The Rolling Stones yra klasikinės roko grupės, į muziką įdėjusios kiekviena savo indėlį. Ir nei viena iš jų man neatrodo labai pervertintos, nes visa ta šlovė ir populiarumas, kuriuos jie turi buvo įgyti tikrai pelnytai. Pati labiau simpatizuoju Rolling Stone'ams, nes man Beatles muzika per švelni ir per naivi,labiau nešanti į muziką masėms, bet jie grojo tikrai profesionaliai, turėjo nuostabius vokalistus. O kai kurios dainos išties yra gryni masterpieces. Ir nesuprantu, ką jūs čia lyginat? Stone'ai ir beatles - kaip diena nuo nakties skiriasi. Ir visvien abi yra vienos iš geriausių ir profesionaliausių roko grupių. Nusipelniusios to ką turi, nei kiek neperdedant.

2008 m. lapkričio 20 d. 15:36:03
Na,matau,sneki gana protingai. As ir nesakau,kad zaviuosi jais be islygu. Aciu Dievui,sugebejau atsirinkti,geriausius akmenu albumus, ir turiu vabalu albumu palyginimui. Ir netgi sgt. peperis nera geresnis nei uz Exile On The Main St. nei uz Let it Bleed nei uz Sticky Fingers nei uz Out Of Their Heads, mano atzvilgiu. O dabar jie tik gyvena is sloves. Nemanau,kad bitlai butu dare kitaip. As ginu stounes? taip,is dalies. ginu,nes esu tvirtai isitikines,kad jie tikrai nera pervertinti, nes ju bloguju albumu gerai niekas ir nevertina, o tu legendiniu ju kuriniu-albumu blogai vertinti neimanoma. O beatles.. na,tarkim jie buvo tokie sudievinti,kad galejo nustot dainuot ir stovet ant scenos, ir minia vistiek butu juos mylejusi labiausiai. Todel,kai atejo nauja banga,beatles nebutu galeje pasipriesinti. Nes nauja karta grojo geriau,nors ir neturejo tokios fanu bazes kaip Beatlai.
Na,visgi, bitlai tikrai nera tragiski ar blogi ar prasti ar dar kaip nors. Bet,man RS muzika priimtinesne,lygiai kaip edgai bitlu. Taciau, RS niekas nevadina geriausiais,o bitlus taip krikstija daugelis. Tad,pervertinami bitlai.
Viskas.

2008 m. lapkričio 20 d. 15:22:22
RaptorJM rašė:
Ze,klausimai edgai - o jei staiga mineda pavadintu geriausiu pasaulyje, tu taip arsiai gintum ji? Jei RS nebutu atvirai oponave bitlams, gal ir juos labai myletum? Gal jei nevaidintum baisiai kieto,tai suprastum,kad jei zmogus pasake, kad Bitlai jam atrodo pervertinti, tai nesikabinetum ir nebandytum nieko irodyti. Aciu, atsakymu turbut man net nereikia...

tu net pats nematai kaip tu pats gini dabar akmenis. va jo nuomone tai gerbi nes pats esi ju fanas. ir as dievinu bitlus ne del to kad jie tituluojama kaip geriausia grupe pasaulyje, o del to kad joje buvo genijai. as nesakau kad bitlai buvo techniskai geriausi, bet kad jie atrado kazkoki nauja garsa ko anksciau kitos grupes nesukure. bitlai viska dare patys kai uzbaige turus, o va tie filmai, reklamos kur akmenys norejo save isgarsinti tokiu budu, tik zemina pacius. va sukure kazkoki shine a light filma su vienu is garsiausiu rezisierium, ir jau daro komercija, nors ten nieko gero neparode, o akmenys tik renka pinigelius uz tai. asmeniskai as tau pasakysiu kad jie persipute per daug. kviecia y savo koncertus garsiausius asmenis, grupes, nu aisku concertas tada geresnis, bet tai kad jie jau patys net negroja savo koncertus. ka nors pakviecia ir sako "imkit grokit" o ka tuo metu akmenys daro? pasikele jie ir viskas, kas man tai ir nepatinka. bitlai bovo ir bus bitlai, nepakeiciamieji, o va akmenys jau neber akmenys, jie jau tapo komercijos auka, parsidaveliai, ypac mikas, kytas dar moka atsirist nuo pinigu truputi, bet mikas tik ir kvepuoja pinigais.

2008 m. lapkričio 20 d. 15:08:54
LedZep rašė:
Edga94 rašė:

kytas tai isvis girtuoklis ant scenos, eina na jis, karoce jis visada prisigeria viskio ir pradeda uzmigt ant scenos su akustine gitara. narkotiku dievas,

taip tai yra esminis skirtumas tarp vabalu ir stonu vabalai ivaizdis buvo teigimas jiems rupejo kiek daugiau pritraukti zmoniu i ju gerbeju rata jie buvo gerieciai, o stonu supratimas buvo priesingas,, jei mes jums patinkam gerai jei ne eikit po velniu'' kazkas panasaus jiems nerupi ka apie juos jie ikunijo rocko dvasia toks rockas ir turi buti

ai ta jau geriau mirti and scenos ysileides injekcijos kuri uzmustu arkli, dar plius isgerus pilna buta viskio ir dar be to dainuoti su kyto balsu nematydamas kordu ir tik broukdamas ranka per stygas, a ne? aaaaa tai stai kokie tie akmenys. keista kai tu pagalvoji kad bitlai geriau buvo uz "PEACE & LOVE" nei buti prisigereliais iki gyvos galvos. tai tu turbut pats geri tiek kiek jis? akmenys daro bloga yvaizdi is tikruju, nieko cia gero buti kietuoliu, tai tavo muzikos sugebejimu vistiek neyrodo. o ir mikas atsiprasant atrodo labai gejiskai. jo moteriski plaukai, tos storos bobiskos lupos, tie keisti rausvi drabuziai, dar ta jo keista homiska tarme, o ir jo burna kokio dyzdzio urghhhhh...

siaip tai ir pats Lenonas buvo kietuolis, ne del to kad jis daznai ytraukdavo kelis necenzurinius zozdius savo dainose, bet vien del savo "bjauraus" budo. patikek jau kad lenonas buvo kietas ir kad pats mikas dievino jy tai cia jau aiskus faktas. man jis buvo roko dievas. balas, dainu autorius, ritmo gitaristas... jis buvo tiesiog perfect.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pixie Lott Pixie Lott
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1736
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 119910