Kaip koncerto Kaune metu Mikutavičius sakė, "Degančios rankos", jam pasirodė viena gražiausių lietuviškų dainų. Na jo gerbėjai turbūt žinos, ne jis tą dainą parašė. Ją parašė Rokas Radzevičius (iš grupės "Skylė").
Kaune vykusiame koncerte koncerto pradžioje per dainą "Tu čia tu čia" buvo rodomas labai mielas su Kauno vaizdais susuktas filmukas. Kadangi dauguma ten nufilmuotų vaizdų kvepėjo Kalėdomis (šventėmis pasipuošęs miestas), tai buvo ypatingai jaukus klipas. Labai norėčiau pasižūrėti dar kartą, gerai Kauną prezentavo.
O ką Kaunas gavo ypatinga, tai Mikutavičiaus duetą su Aiste Smilgevičiūte ("Meiles duetas" iš roko operos "Jūratė ir Kąstytis"). Už duetą su Neda Vilniuje buvo žyyymiai geriau. Tiesa, atliekant dainą "Degančios rankos" labai trūko Nedos fleitos.
Turiu silpnybę vyriškui kimtelėjusiam balsui ( nors ir moteriški žemi kimtelėję taipogi veža) taigi Marijaus tembras kas be ko labai patinka. Kas dar mane domina - jo tekstai. Aišku, ne visų dainų. Yra ir šiokios tokios chaltūros. Bet daigelio dainų tekstai įdomūs. Vat jaučiasi, kad žmogus svajotojas, turi nestandartinį mąstymą ir savitą sveiką humoro jausmą. Nors jau jo interviu tai jaučiasi. Labai mėgstu jo interviu skaityt. Dažnai šmėkšteli mintis beskaitant - vau, ir aš kažkaip panašiai galvoju. Tik nesugalvočiau taip gražiai ir taikliai išsireikšt.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
4Blackberry Yra neblogų dainų. Pats kaip žmogus labai fainas, kaip sakant ne pinigai jam galvoj. Kartais visai gražiai rengtis moka, ne taip kaip koks Cicinas (beskonybė) ar pan. :D
Yra neblogų dainų. Pats kaip žmogus labai fainas, kaip sakant ne pinigai jam galvoj. Kartais visai gražiai rengtis moka, ne taip kaip koks Cicinas (beskonybė) ar pan. :D
Taip - lietuviai scenoje nenori madingai ir gražiai rengtis.Tai sucksnervuoja...
2014 m. gruodžio 20 d. 17:47:35
Kaip koncerto Kaune metu Mikutavičius sakė, "Degančios rankos", jam pasirodė viena gražiausių lietuviškų dainų. Na jo gerbėjai turbūt žinos, ne jis tą dainą parašė. Ją parašė Rokas Radzevičius (iš grupės "Skylė").
2014 m. gruodžio 20 d. 17:47:23
Kaune vykusiame koncerte koncerto pradžioje per dainą "Tu čia tu čia" buvo rodomas labai mielas su Kauno vaizdais susuktas filmukas. Kadangi dauguma ten nufilmuotų vaizdų kvepėjo Kalėdomis (šventėmis pasipuošęs miestas), tai buvo ypatingai jaukus klipas. Labai norėčiau pasižūrėti dar kartą, gerai Kauną prezentavo.
O ką Kaunas gavo ypatinga, tai Mikutavičiaus duetą su Aiste Smilgevičiūte ("Meiles duetas" iš roko operos "Jūratė ir Kąstytis"). Už duetą su Neda Vilniuje buvo žyyymiai geriau. Tiesa, atliekant dainą "Degančios rankos" labai trūko Nedos fleitos.
2014 m. gruodžio 20 d. 17:47:21
Atsiprašau, už dublius. Galima ištrinti. O jei neištrins, vėliau gal kuo užpildysiu
2014 m. gruodžio 20 d. 17:47:20
Turiu silpnybę vyriškui kimtelėjusiam balsui ( nors ir moteriški žemi kimtelėję taipogi veža) taigi Marijaus tembras kas be ko labai patinka. Kas dar mane domina - jo tekstai. Aišku, ne visų dainų. Yra ir šiokios tokios chaltūros. Bet daigelio dainų tekstai įdomūs. Vat jaučiasi, kad žmogus svajotojas, turi nestandartinį mąstymą ir savitą sveiką humoro jausmą. Nors jau jo interviu tai jaučiasi. Labai mėgstu jo interviu skaityt. Dažnai šmėkšteli mintis beskaitant - vau, ir aš kažkaip panašiai galvoju. Tik nesugalvočiau taip gražiai ir taikliai išsireikšt.
2014 m. gruodžio 14 d. 18:57:22
Po vakarykščio (ir mano pirmojo) Marijono koncerto noriu dar.
Noriu tikėti, kad ir kitais metais gal surengs. BŪTINAI eisiu.
Nors smagiai ir iš dūšios pašėlau, dabar pasvajočiau gal ir apie kitokį. Akustinį, su rimtomis dainomis. Nes dar daug tokių jo dainų gyvai negirdėta.
2014 m. gruodžio 3 d. 12:37:24
,
2013 m. gruodžio 23 d. 17:09:16
/
2013 m. gruodžio 22 d. 22:51:39
41 daina maximoj girdejau o cia negroja :(
2013 m. kovo 10 d. 10:47:12
Nu jau Marijonui amzius tikrai nekliutis . Varyk ir toliau is visos sirdies
.
2013 m. kovo 2 d. 09:52:11
Manau daina - "Trys Milijonai", tai daugiau nei daina, antrasis Lietuvos himnas..
Tik gaila, kad ne 3M., o 2,9M...
Bet tai kaip tas laikas eina, jam jau 41-eri.. tokie daininkai turi turėti 9 gyvybes..
Jis man vienas geriausių Lietuvos atlikėjų..
2013 m. vasario 16 d. 16:17:06
Vienas is keliu likusiu, lietuvos scenos atstovu
2012 m. gruodžio 23 d. 14:10:30
Jeigu būtų trečias Marijonas,nereiktų nieko bijoti.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. gruodžio 23 d. 12:32:59
suapvalinus 3 mlj
2012 m. spalio 21 d. 13:48:51
2012 m. spalio 21 d. 13:48:51
Margaspalvė lietuvių šou žvaigždė :)
2012 m. spalio 6 d. 02:03:48
Jau nebe trys milijonai, o tik 2,9 milijono.
2012 m. rugsėjo 18 d. 20:23:10
Geriausia - tai nežiūrėti ir nekreipti dėmesio, bet sutinku, jog nervuoja... Net kai nežiūri :D
2012 m. rugsėjo 18 d. 20:15:07
Taip - lietuviai scenoje nenori madingai ir gražiai rengtis.Tai sucks
nervuoja...
2012 m. rugsėjo 18 d. 09:07:44
3 taip!!!
2012 m. vasario 10 d. 11:29:16
Trys milijonai :D Daugiau nieko nežinau ir nesinori gilintis..