Ar mylėsi tu mane kai ruduo ateis,
Kai sena rudens naktis žemėj nusileis.
Ar mylėsi tu mane kai papūs šiaurys,
Kai sena balta žiema belsis į duris
Priedainis:
Būk su manim ryto lietuje,
Žalio berželio meilės migloje,
Būk su manim Gruodžio tyloje,
Būk tu visada mano širdyje.
Greitai vasaros sapnai taps praeitimi,
Jau senai klevai nuogi- būk su manimi,
Bus mums gera aš kartoju,kol ant arklio joju.
Jeigu būsim viens kitam mes ištikimi.
Priedainis
Ar mylėsi tu mane kai ruduo ateis,
Kai sena šalta žiema žemėj nusileis
Ar mylėsi tu mane kai pražils plaukai
Aš vis klausiu- na? tu neatsakai
Yra neblogų dainų. Pats kaip žmogus labai fainas, kaip sakant ne pinigai jam galvoj. Kartais visai gražiai rengtis moka, ne taip kaip koks Cicinas (beskonybė) ar pan.
Xpo rašė: Jūs abu nerandate priežasčių kodėl reikėtų klausytis ar nesiklausyti Marijono. Mano manymu, tokie dalykai gali būti pavadinti tik kliedesiais. Nes kažkas negali tuo pačiu metu turėti vieną savybę ir jai priešingą. Nebent jis būtų Absoliutas. Bet, kiek suprantu, Marijonas dar toks nėra. Taip pat tai gali būti Niekas. Bet įtariu, kad Marijonas tikrai negali būti Niekas. Taigi čia kažkas vyksta. Tiesa slypis kažkur anapus. O šiapus - vien netiesa.
LMAO DDDDD
Mikutavičius neturi gero vokalo, bet tas užkimęs (prarūkytas(?)) balsas žavi. Charizmatiškas. Nors ir pop atstovas, bet geri jo dainų žodžiai. Kai linksma ir kai liūdna, Marijaus pasiklausyt gera. Aš už Mikutavičių
Manau kad visai nieko bičiukas ir netik dėl trijų milijonų ar ar mylit ja jūs bet seip iš elgesio arpa pasakymų.Beje naujas krepšinio himnas nebutų toks kietas jei ne jis.
marijonas yra lietuvos sou pasaulio tikra zvaigzde,jis visada jaunas ir maladiec bicas! jis is tu zmoniu su kuoriuom mano chebra tirai neatsisakytu sugerti koki viena kita kausa vyno,ir pazvejot zuvelioko su rebiatom visai cool butu!!
laikykis marijonai,tokiu topiniu gabalu niekas nekuria tik tu su savo crew,linkejimai is uostamiescio! peace!
Xpo rašė: Jūs abu nerandate priežasčių kodėl reikėtų klausytis ar nesiklausyti Marijono. Mano manymu, tokie dalykai gali būti pavadinti tik kliedesiais. Nes kažkas negali tuo pačiu metu turėti vieną savybę ir jai priešingą. Nebent jis būtų Absoliutas. Bet, kiek suprantu, Marijonas dar toks nėra. Taip pat tai gali būti Niekas. Bet įtariu, kad Marijonas tikrai negali būti Niekas. Taigi čia kažkas vyksta. Tiesa slypis kažkur anapus. O šiapus - vien netiesa.
Tu bent pats supratai, ka norejai pasakyti? Nes as tai nieko nesupratau. Cituoju: ''Taip pat tai gali būti Niekas. Bet įtariu, kad Marijonas tikrai negali būti Niekas.Taigi čia kažkas vyksta. Tiesa slypis kažkur anapus. O šiapus - vien netiesa.'' - Ta paskutine fraze is vis ne i tema..
Jūs abu nerandate priežasčių kodėl reikėtų klausytis ar nesiklausyti Marijono. Mano manymu, tokie dalykai gali būti pavadinti tik kliedesiais. Nes kažkas negali tuo pačiu metu turėti vieną savybę ir jai priešingą. Nebent jis būtų Absoliutas. Bet, kiek suprantu, Marijonas dar toks nėra. Taip pat tai gali būti Niekas. Bet įtariu, kad Marijonas tikrai negali būti Niekas. Taigi čia kažkas vyksta. Tiesa slypis kažkur anapus. O šiapus - vien netiesa.
O aš nematau priežasties kodėl turėčiau neklausyti jo dainų.Visų pirma,man patinka jo nuoširdumas - dainuoti taip kaip moki,o ne taip kaip iš tavęs tikisi.Apskritai,visiškai nesuprantu žmonių kurie sureikšmina vokalą,ten kur jis nėra reikšmingas.Jei norit gražaus balso klausykitės arba operos arba geltonos.Gerbiu Mikutavičių dėl to,kad mūsų šalyje platino rokenrolo idėjas,ir nors jo pirmieji muzikiniai bandymai su Bovy,dainų tekstų prasme buvo nekokie,tačiau vis tiek malonu girdėti kokybišką muziką.O ir jo popso dainos kitokios,savotiškos,dažnai būna geri tekstai.Man tai atrodo normalus atlikėjas.Kai noriu gražaus balso užsidedu Mango.Arba Pikaso [juokauju]
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2012 m. vasario 10 d. 11:16:15
Tokiu zmoniu Lietuvoj reikia paieskot
2012 m. vasario 2 d. 23:44:40
neitiketinas atlikejas
ypatingai, kai klausaisi gyvai
Lietuvoje nieko geresnio as nematau
2012 m. sausio 31 d. 13:51:30
2012 m. sausio 21 d. 22:37:41
2012 m. sausio 21 d. 19:14:56
2012 m. sausio 21 d. 18:24:12
2011 m. kovo 4 d. 13:47:48
Jūs abu nerandate priežasčių kodėl reikėtų klausytis ar nesiklausyti Marijono. Mano manymu, tokie dalykai gali būti pavadinti tik kliedesiais. Nes kažkas negali tuo pačiu metu turėti vieną savybę ir jai priešingą. Nebent jis būtų Absoliutas. Bet, kiek suprantu, Marijonas dar toks nėra. Taip pat tai gali būti Niekas. Bet įtariu, kad Marijonas tikrai negali būti Niekas. Taigi čia kažkas vyksta. Tiesa slypis kažkur anapus. O šiapus - vien netiesa.
LMAO
Mikutavičius neturi gero vokalo, bet tas užkimęs (prarūkytas(?)) balsas žavi. Charizmatiškas. Nors ir pop atstovas, bet geri jo dainų žodžiai. Kai linksma ir kai liūdna, Marijaus pasiklausyt gera. Aš už Mikutavičių
2011 m. vasario 7 d. 16:57:57
2011 m. vasario 7 d. 15:06:27
2011 m. vasario 6 d. 18:18:24
2010 m. spalio 3 d. 21:55:47
laikykis marijonai,tokiu topiniu gabalu niekas nekuria tik tu su savo crew,linkejimai is uostamiescio! peace!
2009 m. rugsėjo 30 d. 06:38:34
2009 m. rugsėjo 30 d. 01:10:14
2009 m. rugsėjo 30 d. 00:43:42
2009 m. rugsėjo 30 d. 00:20:37
2009 m. rugsėjo 30 d. 00:17:54
2009 m. rugsėjo 30 d. 00:02:22
Tu bent pats supratai, ka norejai pasakyti? Nes as tai nieko nesupratau. Cituoju: ''Taip pat tai gali būti Niekas. Bet įtariu, kad Marijonas tikrai negali būti Niekas.Taigi čia kažkas vyksta. Tiesa slypis kažkur anapus. O šiapus - vien netiesa.'' - Ta paskutine fraze is vis ne i tema..
2009 m. rugsėjo 29 d. 23:00:58
2009 m. rugsėjo 29 d. 22:34:55
2009 m. rugsėjo 29 d. 20:12:10
Tikrai nieko gero is jo muzikos,, ivertinciau gal kokiais 3/10 !
Eik tu. Tikrai tikrai?
Nu gerai jaju 3,1