lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 12 d. 14:27:24
Crazyz rašė:
AnsweR rašė: Per praeitą politologijos paskaitą dėstytoja atvertė skaidrę su paveikslėliu. Per vidurį didelėmis raidėmis parašyta: DEMOCRACY. O po apačia mažomis raidelėmis: "It sucks. But not as much as the alternative." Aš visiškai pritariu šiai nuomonei.
Crazyz> Nekalbėk, jei nieko neišmanai. Be politikos gyventume chaose arba vis dar akmens amžiuje (jei žmonija iki šiol dar nebūtų susinaikinusi). Tai tiesiog neišvengiama civilizacijos dalis.
jau geriau gyvenciau akmens amziuje...negu dbr isigimeliu pasaulyje
Matai,tų išsigimėlių mano nuomone,būdavo ir senovėj,tačiau apie juos išliko nedaug žinių,nes juk žmonės nenorėjo kad ateities kartos,žinotų apie tai.Tuos išsigimėlius užmušdavo ir viskas.Nieks su jais nesiterliodavo.O šiais laikais,laisvos demokratijos dėka,išsigimėliai suprato,jog turi teisę gyventi kaip ir kiekvienas normalus žmogus.Tai vat čia yra šių dienų problema - nebeturim mirties bausmės,išsigimėliai laisvi...
AnsweR rašė: Per praeitą politologijos paskaitą dėstytoja atvertė skaidrę su paveikslėliu. Per vidurį didelėmis raidėmis parašyta: DEMOCRACY. O po apačia mažomis raidelėmis: "It sucks. But not as much as the alternative." Aš visiškai pritariu šiai nuomonei.
Crazyz> Nekalbėk, jei nieko neišmanai. Be politikos gyventume chaose arba vis dar akmens amžiuje (jei žmonija iki šiol dar nebūtų susinaikinusi). Tai tiesiog neišvengiama civilizacijos dalis.
Per praeitą politologijos paskaitą dėstytoja atvertė skaidrę su paveikslėliu. Per vidurį didelėmis raidėmis parašyta: DEMOCRACY. O po apačia mažomis raidelėmis: "It sucks. But not as much as the alternative." Aš visiškai pritariu šiai nuomonei.
xdm rašė: o kodėl negali būti demokratinio komunizmo?
utopija
kazkodel nera gamtoj tokio
Korėjos Liaudies Demokratinė Respublika (Šiaurės Korėja) graziai skamba ane? juk ja valdo istikruju komunistai ane, reiskesi komunistinis rezimas...
o istikruju kiek duodam oruelu?
gal pati komunizmo ideja (gerybiu dalijimas ne pagal darba o pagal poreikius) ir nera labai bloga, hmm bet ji nerealizuojama, na nesuvokiu as kaip? nulinis judelimas i prieki.
gal istikruju reiketu pasiskaityti Tomaso Moro Utopija
ir siaip komunizmas priespastatomas kapitalizmui, o demokratija diktaturai
biski skirtingi dalikai
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. rugsėjo 12 d. 19:27:33
Antikinė demokratija.
Oo Hellada, kaip dabar viskas mutavo.
jo.
2008 m. rugsėjo 12 d. 19:25:44
2008 m. rugsėjo 12 d. 18:03:28
2008 m. rugsėjo 12 d. 14:27:24
Per praeitą politologijos paskaitą dėstytoja atvertė skaidrę su paveikslėliu. Per vidurį didelėmis raidėmis parašyta: DEMOCRACY. O po apačia mažomis raidelėmis: "It sucks. But not as much as the alternative." Aš visiškai pritariu šiai nuomonei.
Matai,tų išsigimėlių mano nuomone,būdavo ir senovėj,tačiau apie juos išliko nedaug žinių,nes juk žmonės nenorėjo kad ateities kartos,žinotų apie tai.Tuos išsigimėlius užmušdavo ir viskas.Nieks su jais nesiterliodavo.O šiais laikais,laisvos demokratijos dėka,išsigimėliai suprato,jog turi teisę gyventi kaip ir kiekvienas normalus žmogus.Tai vat čia yra šių dienų problema - nebeturim mirties bausmės,išsigimėliai laisvi...
2008 m. rugsėjo 12 d. 14:13:27
2008 m. rugsėjo 12 d. 14:04:19
2008 m. rugsėjo 12 d. 13:26:03
2008 m. rugsėjo 12 d. 11:21:33
2008 m. rugsėjo 12 d. 10:48:17
2008 m. rugsėjo 12 d. 10:14:24
2008 m. rugsėjo 12 d. 00:57:45
Oo Hellada, kaip dabar viskas mutavo.
2008 m. rugsėjo 12 d. 00:20:18
o kodėl negali būti demokratinio komunizmo?
utopija
kazkodel nera gamtoj tokio
Korėjos Liaudies Demokratinė Respublika (Šiaurės Korėja) graziai skamba ane? juk ja valdo istikruju komunistai ane, reiskesi komunistinis rezimas...
o istikruju kiek duodam oruelu?
gal pati komunizmo ideja (gerybiu dalijimas ne pagal darba o pagal poreikius) ir nera labai bloga, hmm bet ji nerealizuojama, na nesuvokiu as kaip? nulinis judelimas i prieki.
gal istikruju reiketu pasiskaityti Tomaso Moro Utopija
ir siaip komunizmas priespastatomas kapitalizmui, o demokratija diktaturai
biski skirtingi dalikai
2008 m. rugsėjo 11 d. 23:38:28
2008 m. rugsėjo 11 d. 23:30:38