Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Stiliai alternative / glam rock / emocore. Ką manote?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2012 m. liepos 19 d. 17:17:11
tu esi slamstas deadly
2008 m. lapkričio 20 d. 20:38:22
Šlamštas ne muzika
Kadangi tu taip gerai nusimanai, tiesiog neįmanoma nepatikėti
2008 m. lapkričio 20 d. 19:52:15
2008 m. lapkričio 5 d. 19:08:05
Aš nemėgdžioju subkultūrų, kaip tai daro čia dauguma. Bet išsiskirti, atodyti savaip tai čia nemanau, kad yra kažkas bloga.
Na jau, vaikine, peržiūrėjus tavo nuotraukas nepasakyčiau, kad esi jau kažkoks labai "savaip išskirtinis"
(prašau nesupykti, bet išties užneši į EMO berniuką. Šukuosena ir tos pačios nuotraukos kiek įtartinos
Tai žinoma, kad aš šiuo metu nesivaikau kažkokių madų ir tikrai neskiriu savo išvaizdai daug dėmesio
2008 m. lapkričio 5 d. 18:33:58
Aš nemėgdžioju subkultūrų, kaip tai daro čia dauguma. Bet išsiskirti, atodyti savaip tai čia nemanau, kad yra kažkas bloga.
Na jau, vaikine, peržiūrėjus tavo nuotraukas nepasakyčiau, kad esi jau kažkoks labai "savaip išskirtinis"
(prašau nesupykti, bet išties užneši į EMO berniuką. Šukuosena ir tos pačios nuotraukos kiek įtartinos
2008 m. lapkričio 5 d. 16:39:29
Ziuriu emo fanas esi... tu man tik pasakyk kad jie ne emo ar popas, nu tik nesakyšk to, oi butu lietusryte tau paaiskintu... As pats neklausau metallicos, bet joks ten sudas, tik delto kad nemegstu metalo, negaliu sakyt kad jie sudas. As klausau muzika sau, ne draugams...
Neturiu noro daugiau čia rašyt. Matosi kad arba kaimietis arba forsas.
ne nu tokio deb*lo nesu sutikes cia. tu rasei, jog TH vokaliisto balsas unikalus, kad noretum tureti ju isvaizda, kad jie blogesni uz pripazintas grupes. Kokio dar teiginio nepasakei kad tau patinka emo. Blemba, pasiziurek i savo sukuosena nuotraukuose
TH neatrodo net kaip emo, čia jau anekdotas gaunasi. Jie tiesiog atrodo išskirtinai.
2008 m. lapkričio 5 d. 16:34:51
Ziuriu emo fanas esi... tu man tik pasakyk kad jie ne emo ar popas, nu tik nesakyšk to, oi butu lietusryte tau paaiskintu... As pats neklausau metallicos, bet joks ten sudas, tik delto kad nemegstu metalo, negaliu sakyt kad jie sudas. As klausau muzika sau, ne draugams...
ne nu tokio deb*lo nesu sutikes cia. tu rasei, jog TH vokaliisto balsas unikalus, kad noretum tureti ju isvaizda, kad jie blogesni uz pripazintas grupes. Kokio dar teiginio nepasakei kad tau patinka emo. Blemba, pasiziurek i savo sukuosena nuotraukuose
2008 m. lapkričio 5 d. 16:28:36
Ir neįžeidinėk žmonių, skylėtasis intelektuale.
2008 m. lapkričio 5 d. 16:27:07
2008 m. lapkričio 5 d. 16:22:59
2008 m. lapkričio 5 d. 13:07:37
O apie Metallica mano nuomonės niekas nepakeis. Ir aš niekur nekalbėjau apie profesionalumą, nes čia kalba eina apie muzikos idėją, o to nei Metallica, nei Nirvana to neturi. Pastebėjau, kad juos klauso daugiausia tie, kam aplamai nerūpi kas groja, tik kad draugeliai sakytų "va jis kiec, ba matalą klauso".
2008 m. lapkričio 4 d. 16:29:56
gerai baigiam...vistiek neisaiskinsim tau, what's the point...
Palygink CB ir TH su Rihanna, Cascada ir B.Spears, o tada kalbėk apie POP.
P.S. man asmeniškai, Nirvana, Korn, Disturbed, Matallica & other retard-core metal yra didesnis šūdas už bet kokius TH/CB.
vel tu su savo nesamonem, galiu ir tuos b spears ir rihanus lygibnt taciau kazkas pradejo aiskint kad CB ir TH yra glamas.UUU, nirvana ir metallica tikrai nesudinesnes grupes nei TH ar CB, biski nemastai pries rasant ziuriu. Nerasyk nesamloniu ne itema. Ir taip netruksta cia idiotu.
2008 m. lapkričio 4 d. 16:25:22
Anti-metal atsirado [puke]
2008 m. lapkričio 4 d. 16:21:41
P.S. man asmeniškai, Nirvana, Korn, Disturbed, Matallica & other retard-core metal yra didesnis šūdas už bet kokius TH/CB.
2008 m. lapkričio 4 d. 13:30:45
2008 m. lapkričio 4 d. 13:26:08
>>>THvienas iš atliekamų žanrų glam rock
Jei nežinai, nerašyk ir neklaidink žmonių
Tokio Hotel yra popsas su**stas
Geriausiu atveju poprock
TH yra "commercial rock" projektas. Jeigu nori POP Rock, klausyk Roxette. Ir dar. TH jokiu būdu nėra emo. NEsuprantu, kodėl juos skiria prie emo.
Tu pats neklaidink, nes nežinai, tai yra poprock
2008 m. spalio 27 d. 15:40:48
Ir dar šiek tiek offtopic'o:
https://www.last.fm/music/Tokio+Hotel/+ta gs
https://www.last.fm/music/Cinema+Bizzare/ +tags
https://www.last.fm/tag/glam rock/artists
Aš domiuosi muzika,ir jos kultūrom,bei subkultūrom,jau 9 metus.Renku informaciją,skaitau knygas [kaip tau vaikeli,bebūtų juokinga],dalyvauju įvairiuose seminaruose,pats esu studijavęs muzikos istoriją,renku archyvus,mano draugai - muzikantai ir muzikologai...Nors savęs,aišku tokiu dar nevadinu,tačiau manau,kad mano sukauptas žinių bagažas yra daug vertingesnis,nei eilinio paauglio sąpalionės...
Kur galima užsirašyti į Jūsų draugų sąrašą?
2008 m. spalio 26 d. 20:02:54
2008 m. spalio 26 d. 16:45:54
matosi kad OdiVita negali sustoti...
jo, blogai, kad iš pat pradžių atsakinėjau, dabar jau kelio atgal nėra
2008 m. spalio 25 d. 23:22:57