Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Stiliai alternative / glam rock / emocore. Ką manote?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 20:55:16
OdiVita rašė:
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:
ir labai gerai būtų jei perskaitytum tai ką ką tik rašiau

Nori paslėpti,savo neišmanymą,keldama abejones,ar aš iš viso perskaitau tavo komentarus?

mhm, ne nu rimtai jokios prasmės, kokį neišmanymą? O tu gal vunderkindas koks? Absoliučiai viską žinai? Iš musės kažkokį dramblį čia padarei. Tu nieko negali tvirtinti, taip pat kaip ir aš negaliu nieko tvirtinti, ko ir nedarau, ir nepuolu žmonių dėl to, ką jie rašo, nes nėra tokių žmonių, kurie viską žino, ir tu juolabiau. Nu rimtai susidaro įspūdis, kad neskaitai ką rašau, nes aš ja kelis kartus tą patį rašau

Kas kaltas,kad rašai nelogiškus dalykus?Pati sau meluoji,man rodos visiškai susipainiojai terminuose...Jei šneki,apie tai ko nežinai,tai tik pačios problema.Reikia sutikti su tuo,jog bandai įrodyti nebūtus dalykus...O gal nori,pasakyti,kad esi teisi?Nė vienas aš,sakau kad glam rockas negali būti nei Cinema Bizzare,nei Tokio Hotel...

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 20 d. 20:53:24
OdiVita rašė:
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:

Nori paslėpti,savo neišmanymą,keldama abejones,ar aš iš viso perskaitau tavo komentarus?

mhm, ne nu rimtai jokios prasmės, kokį neišmanymą? O tu gal vunderkindas koks? Absoliučiai viską žinai? Iš musės kažkokį dramblį čia padarei. Tu nieko negali tvirtinti, taip pat kaip ir aš negaliu nieko tvirtinti, ko ir nedarau, ir nepuolu žmonių dėl to, ką jie rašo, nes nėra tokių žmonių, kurie viską žino, ir tu juolabiau. Nu rimtai susidaro įspūdis, kad neskaitai ką rašau, nes aš ja kelis kartus tą patį rašau

cia visi vunderkindai palyginus su tavimi, nes tu nesamones sneki, o poto sakai kad mes turim isiskaityt, pamatysi uzuomena tarp komentaro eiluciu.

Atsakyti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 20:51:38
LoseControl rašė:
o del tavo nuomoniu gerbimo, tai tiek: tu nicnieko nesupranti. eik is cia. gerb k mano nuomone.

jo, išeisiu, nemaniau kad čia tokių yra

Atsakyti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 20:50:57
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 20 d. 20:46:53
o del tavo nuomoniu gerbimo, tai tiek: tu nicnieko nesupranti. eik is cia. gerb k mano nuomone.

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 20 d. 20:46:03
ne, mes isgalvojam atskaymus. kam ta kitu nuomone reikalinga (sarkastiskai, nes tu nelb supranti kai zmones juokauja)

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 20:43:51
OdiVita rašė:

Atsakyti
RaptorJM
2008 m. spalio 20 d. 20:43:49
OdiVita rašė:

Žinai,jei jau bandai but protinga,tai nereik isvis diskutuoti. Lietusryte to padaryt negali,bet niekas jo nekaltina,jo komentarai daznai yra idomus skaityt. Bet tu dar neseniai music'e, nesusigadink reputacijos...

2008 m. spalio 20 d. 20:40:30

Atsakyti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 20:39:16
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:
vėl jokios pagarbos nėra, tu esi glam rock fanas? Klausaisi tokios muzikos? Tokio Hotel ir Cinema Bizarre tavo mėgstamiausios grupės? Jei ne, tai ko čia taip užtikrintai kalbi, beje kiek tau metų?

Tokio Hotel ir Cinema Bizzare nėra glam rockas.Aišku,jei tavo draugė taip sako,tai ji yra teisi,nes juk,kitaip negali būti,ar ne?

nu kiek galima, visų pirma ne draugė o klasiokė, visų antra tu taip pat neskaitai tai ką aš rašau, o trečia aš niekur netvirtinau kad tos grupės yra grynos glam rock, o jei nuoširdžiai kalbant tai man px kokią muziką jie groja, ir ši diskusija be prasmės, čia nėra dėl ko ginčytis bet kažkas norėjo iš vienos frazės išpūsti didelį burbulą

Atsakyti
RaptorJM
2008 m. spalio 20 d. 20:38:03
Ei,vel prasideda diskusijos su radijomis,kurioms nieko neisaiskinsi... negi ir tokia tema reikia kurti?

2008 m. spalio 20 d. 20:34:52
Kazkoks_Ciuvas rašė:
Jei Tokio Pydars - glam rock, tai aš - popiežius

Jo.. Gerai čia suskėlei...

Atsakyti
Kazkoks_Ciuvas (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 20:33:30
Jei Tokio Pydars - glam rock, tai aš - popiežius

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 20:27:16
OdiVita rašė:
vėl jokios pagarbos nėra, tu esi glam rock fanas? Klausaisi tokios muzikos? Tokio Hotel ir Cinema Bizarre tavo mėgstamiausios grupės? Jei ne, tai ko čia taip užtikrintai kalbi, beje kiek tau metų?

Tokio Hotel ir Cinema Bizzare nėra glam rockas.Aišku,jei tavo draugė taip sako,tai ji yra teisi,nes juk,kitaip negali būti,ar ne?

Atsakyti
Blackened
2008 m. spalio 20 d. 20:27:11
OdiVita rašė:
ir vėl, yra grynų glam rock grupių, o šios grupės nėra pagrinde glam rock, o tik atliekama muzika turi šio žanro elementų

Nieko ten nėra, jokių glam'o elementų, nenusikalbėk. Pati sakai, kad nežinai kas tai yra glam'as ir tuom nesidomi, tai ko dabar zyzi tą patį per tą patį? nesupranti tai patylėk, protingesnė atrodysi.

2008 m. spalio 20 d. 20:27:02
tai leisk jai sneket, otu patylek.

Atsakyti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 20:26:17
LoseControl rašė:
as esu girdejes nemazai glam roko. o tokio hotel groja poproka geriausiu atveju. ne glama!!!!

gerai gerai, viskas

Atsakyti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 20:25:48
argi aš kur nors užtikrintai sakiau? Kartoju, kad šių grupių neklausau, bet mano klasiokė yra CM fanklubo narė

Atsakyti
Kazkoks_Ciuvas (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 20:25:47
Glam rock>>> glam cock

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 20 d. 20:24:52
as esu girdejes nemazai glam roko. o tokio hotel groja poproka geriausiu atveju. ne glama!!!!

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

IR IR
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 851
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 105585