Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Stiliai alternative / glam rock / emocore. Ką manote?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 20:11:26
LoseControl rašė:
gerai baigiam...vistiek neisaiskinsim tau, what's the point...

čia nėra ką aiškint, užeik ir paskaityk pats, nes aš ką tik jau paskaičiau apie tą glam rock

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 20 d. 20:07:14
gerai baigiam...vistiek neisaiskinsim tau, what's the point...

Atsakyti
Blackened
2008 m. spalio 20 d. 20:07:06
Vaike, pati pradedi kvailas diskusijas apie dalykus, kurių neišmanai, o dabar sakai - atsibodo... nereikia nusišnekėti ir tikėtis, kad kiti tavo žodžius taip ims ir praleis pro ausis. Nusišnekėjai tai dabar kentėk

2008 m. spalio 20 d. 20:05:24
LoseControl rašė:
Blackened rašė:
OdiVita rašė:

aišku kad nežinau, nes glam rock man nepatinka, "suaugęs" vaikeli

Tai jeigu nežinai - kam tada šneki kvailystes?

nuobodu zmogui gal. jam aiskint ir aiskint skirtumus, net nepaklauso tikro glam roko, ir sneka kad emo yra glam'as... nununu

mes taip ginčytis galim visą savaitę, bet tam aš jėgų neturiu ir nieko iš to nebus, tai gal jau baigiam nes man taip pat nusibodo, geriau pasiskaityk kur nors

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 20 d. 20:01:55
Blackened rašė:
OdiVita rašė:

nuobodu zmogui gal. jam aiskint ir aiskint skirtumus, net nepaklauso tikro glam roko, ir sneka kad emo yra glam'as... nununu

Atsakyti
Blackened
2008 m. spalio 20 d. 19:59:44
OdiVita rašė:

2008 m. spalio 20 d. 19:44:47
tau jau dave pvz glam roko grupiu, dabar paklausyk, ir pamatysi kad nepanasu. CB tai yra emo. kodel visu tavo "neylymu grupiu" kurias taip inirtingai gini negalima vadinti vienu zodziu - EMO.

Atsakyti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 19:36:25
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:
gal internete paskaityk o neišsigalvok, mano klasiokė yra šios grupės fanklube, tai gal ji geriau žino negu tu, ji ims interviu iš šios grupės, nes koncertas po kelių dienų

Tavo klaida,kad tiki gandais...Žmonės daug prisigalvoja,dar daugiau iškrepia tiesą,ir apsimeta kad supranta...

bet tu negali taip pat nieką įtikinėti kad tai nėra glam rock, iš kur tu žinai kad tai ne glam rock? Ir tai nėra gandai, žmonės iš šios grupės fan klubo daug žino apie CM muziką, tikrai daugiau ngu tu

Todėl,kad aš žinau,kas yra glam rock.O tu be Ciname Bizzare,kitos glam rock grupės neatpažintum,nes visiškai nežinai kas yra glam rock,vaikeli...

Atsakyti
Kazkoks_Ciuvas (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 19:34:57
>>>Gothic rock,taip pat visiškai negroja,nors atsiras šimtai kvailių,kurie tikins,jog tai gothic rock...
Jis atrodo iš dalies kaip gotas, tai turbūt kai kurie jį gothic metal atlikėju ir laiko...
>>>Šiaip hard rock/heavy metal.
Nemanau... Geriausiu atveju alternatyve rock/metal manau...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 19:33:04
Kazkoks_Ciuvas rašė:
>>>Čia manau,toks pats žiaurus lygis,kaip M.Mansoną laikyti gothic metal...

Ką tas lochas groja? Industrial?

Manau,tik iš dalies industrinį..Šiaip hard rock/heavy metal.Gothic rock,taip pat visiškai negroja,nors atsiras šimtai kvailių,kurie tikins,jog tai gothic rock...

Atsakyti
Kazkoks_Ciuvas (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 19:31:08
>>>Čia manau,toks pats žiaurus lygis,kaip M.Mansoną laikyti gothic metal...

Ką tas lochas groja? Industrial?

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 19:30:29
OdiVita rašė:
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:
gal internete paskaityk o neišsigalvok, mano klasiokė yra šios grupės fanklube, tai gal ji geriau žino negu tu, ji ims interviu iš šios grupės, nes koncertas po kelių dienų

Tavo klaida,kad tiki gandais...Žmonės daug prisigalvoja,dar daugiau iškrepia tiesą,ir apsimeta kad supranta...

bet tu negali taip pat nieką įtikinėti kad tai nėra glam rock, iš kur tu žinai kad tai ne glam rock? Ir tai nėra gandai, žmonės iš šios grupės fan klubo daug žino apie CM muziką, tikrai daugiau ngu tu

Todėl,kad aš žinau,kas yra glam rock.O tu be Ciname Bizzare,kitos glam rock grupės neatpažintum,nes visiškai nežinai kas yra glam rock,vaikeli...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 19:29:22
Cha...Wikipedijoj rašo,kad Cinema Bizzare yra gothic rock...Dieve,jezau kaip žmonės nusigaruoja..Jūs man parodykit,kuris gotas patvirtintų,kad tai yra gothic rock grupė?Nė vienas...Žmonės yra neišmanėliai...Čia manau,toks pats žiaurus lygis,kaip M.Mansoną laikyti gothic metal...

Atsakyti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 19:27:16
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 19:23:24
OdiVita rašė:

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 19:22:32
OdiVita rašė:
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:
Kazkoks_Ciuvas rašė:
OdiVita rašė:
Kazkoks_Ciuvas rašė:
>>>tau patinka glam rock?
Labai nepatinka, o ką?

tiesiog tu taip nenori "prikišti" TH glam rock žanrą, tai pamaniau, gal mėgsti glam rock
Glam rocko sceninis įvaizdis labai skiriasi nuo poprocko ir tt.

Bet Cinema Bizarre yra glam rock, sutinki?

Cinema Bizzare yra emo pop...Joks glam rock...Nemaišykit,traukiat tuos terminus iš dangaus...Kas yra glam rock?David Bowie, Marc Bolan ,T.Rex, Queen,Slade,Alice Cooper, Gary Glitter, Kiss, Lou Reed, Roxy Music, Mud, Mott the Hoople, The Glitter Band, Brian Eno,Suzi Quatro.

O tu kas, muzikos ekspertas?

Aš domiuosi muzika,ir jos kultūrom,bei subkultūrom,jau 9 metus.Renku informaciją,skaitau knygas [kaip tau vaikeli,bebūtų juokinga],dalyvauju įvairiuose seminaruose,pats esu studijavęs muzikos istoriją,renku archyvus,mano draugai - muzikantai ir muzikologai...Nors savęs,aišku tokiu dar nevadinu,tačiau manau,kad mano sukauptas žinių bagažas yra daug vertingesnis,nei eilinio paauglio sąpalionės...

Atsakyti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 19:19:39

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 19:19:06
OdiVita rašė:
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:
Kazkoks_Ciuvas rašė:
OdiVita rašė:
Tu gal šios grupės ekspertas? Pasiskaityk, parašyta visur kad TH yra emo/ teen pop/ glam rock

Visiems yra žinoma, kad tokio gay groja poproką

nu gerai, bet pop rock yra panašu į glam rock

Vaikeli.jei visišklai neišmanai,tai bent susižinok,o ne klaidink kitų vaikų...Pop rock ir Glam rock - visiškai skirtingi stiliai...Kalbant apie Tokyio Hotel ydarastus ,tai jie yra komercinis emo teens pop..

Blemba ar jūs galit normaliai mąstyti? Argi aš pasakiau, kad tai tas pats? Tai yra skirtingi stiliai, bet atliekama muzika yra panaši, NESAKAU KAD VIENODA, vaikeli, bet TH atlieka pop rock/glam rock

Tamsta visiškai nušnekat.Jūs pasakėt,kad pop rock yra panašu į glam rock..Šitoks pasakymas,yra totalus debilizmas...Jūs nesugebat mąstyti..Eikit į vaikų darželį,pas psichologą - gal paaiškins.../JEIGU STILIAI YRA SKIRTINGI,JIE NEGALI BŪTI PANAŠŪS...

Ir vėl tas pats, jeigu tu nežinai, tai nekalbėk, TAI YRA SKIRTINGI ŽANRAI, bet šiouse žanruose atliekama muzika yra panaši

Iš kur ištraukei,kad panaši?Ji visiškai nepanaši.Jeigu žinai vieną glam rock grupę,ir manai kad jos kai kurios dainos panašios į pop rock'ą,tai dar visiškai nereiškia kad pop rokas yra panašu į glam rocką.Aš labai gerai žinau,kas tas pop rockas...O tokie lyginimai,yra mažų mažiausiai neišmanėlio lygio...Patariu daugaiu domėtis,ir rinktis informaciją,iš ten kur ji patikima,o ne klausytis gandų,vaikų darželio kolidoriuje..

Atsakyti
OdiVita
2008 m. spalio 20 d. 19:17:03
lietusryte rašė:
OdiVita rašė:
Kazkoks_Ciuvas rašė:
OdiVita rašė:
Kazkoks_Ciuvas rašė:
Labai nepatinka, o ką?

tiesiog tu taip nenori "prikišti" TH glam rock žanrą, tai pamaniau, gal mėgsti glam rock

Cinema Bizzare yra emo pop...Joks glam rock...Nemaišykit,traukiat tuos terminus iš dangaus...Kas yra glam rock?David Bowie, Marc Bolan ,T.Rex, Queen,Slade,Alice Cooper, Gary Glitter, Kiss, Lou Reed, Roxy Music, Mud, Mott the Hoople, The Glitter Band, Brian Eno,Suzi Quatro.

O tu kas, muzikos ekspertas?

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 20 d. 19:16:22
OdiVita rašė:
Kazkoks_Ciuvas rašė:
OdiVita rašė:
Kazkoks_Ciuvas rašė:
Labai nepatinka, o ką?

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

IR IR
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 851
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 105585