Simpsonai
Pietu parkas(Vienas is idomumu klausimku, kas laukia Kenio..)
Legendinis, Drakonu kovos Z
Daria(del snobizmo)
Happy Tree Frends(be komentaru: D)
Taciau kai pagalvoji, tai multiku daug, kuriuos ziuri dar ir dabar, tad priejau isvada, kad dar negreit is flmuku isaugsiu, jau neminint pilnametraziu..
Labiausiai įsimintini ir mėgstamiausi tai -
Simpsonai ir Kempiniukas. Šitie savotiškai traukia, ir dėl jų kažkiek verta ko nors atsisakyt ir rast laiko pažiūrėt.
Pati multiko idėja niekuo neypatinga ar ypač originali/juokinga. Tiesiog vienas iš pagrindinių veikėjų — šuo mopsas, kalbantis škotišku akcentu — yra visiškas dugnas. Visuomet žvengiu susiriesdama. ;>
her_dreamy_eyes rašė: Nieko naujo nepasakysiu. Is pilnametraziu-Ledynmetis,o siaip Simpsonai. Tik tos naujesnes versijos, o ne tokio tipo kaip 4dieni rode. Gal cia pozymis,kad nesu tokia jau tikra ju fane,bet ta 'senovine' animacija ir igarsinimas. . kazkaip ne prie sirdies ;o
Oi, pritariu- nepatinka man pacios pirmos Simpsonu serijos Bet be ju nebutu ir to, kas kuriama dabar!
Nieko naujo nepasakysiu. Is pilnametraziu-Ledynmetis,o siaip Simpsonai. Tik tos naujesnes versijos, o ne tokio tipo kaip 4dieni rode. Gal cia pozymis,kad nesu tokia jau tikra ju fane,bet ta 'senovine' animacija ir igarsinimas. . kazkaip ne prie sirdies ;o
Simpsonai...
Nepasakyciau, kad del dar kokio dabar eiciau is proto. Ypac nemegstu visokiu Kempiniuku, Drakonu Kovu ir t.t. Nepritariu tautos nuomonei apie juos
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2008 m. gegužės 3 d. 14:12:17
Iš pilnametražių „Persepolis“ patiko.
2008 m. gegužės 2 d. 14:17:09
2008 m. gegužės 1 d. 17:31:13
2008 m. gegužės 1 d. 17:28:37
2008 m. kovo 24 d. 13:44:12
2008 m. kovo 24 d. 10:26:59
Pietu parkas(Vienas is idomumu klausimku, kas laukia Kenio
Legendinis, Drakonu kovos Z
Daria(del snobizmo)
Happy Tree Frends(be komentaru: D)
Taciau kai pagalvoji, tai multiku daug, kuriuos ziuri dar ir dabar, tad priejau isvada, kad dar negreit is flmuku isaugsiu
2008 m. kovo 23 d. 18:04:35
2008 m. kovo 23 d. 16:29:53
2008 m. kovo 23 d. 15:36:50
Vieni geriausių nešnekančių multikų veikėjai.
2008 m. kovo 23 d. 14:52:37
Simpsonai ir Kempiniukas. Šitie savotiškai traukia, ir dėl jų kažkiek verta ko nors atsisakyt ir rast laiko pažiūrėt.
2008 m. kovo 23 d. 14:47:51
2008 m. kovo 23 d. 13:22:26
2008 m. kovo 23 d. 13:16:50
Pati multiko idėja niekuo neypatinga ar ypač originali/juokinga. Tiesiog vienas iš pagrindinių veikėjų — šuo mopsas, kalbantis škotišku akcentu — yra visiškas dugnas. Visuomet žvengiu susiriesdama. ;>
2007 m. kovo 19 d. 19:57:16
Nieko naujo nepasakysiu. Is pilnametraziu-Ledynmetis,o siaip Simpsonai. Tik tos naujesnes versijos, o ne tokio tipo kaip 4dieni rode. Gal cia pozymis,kad nesu tokia jau tikra ju fane,bet ta 'senovine' animacija ir igarsinimas. . kazkaip ne prie sirdies ;o
2007 m. kovo 18 d. 20:47:49
Ir jokių kitų.
Bloo mano didvyris.
2007 m. kovo 18 d. 20:13:39
2007 m. kovo 18 d. 18:13:17
2007 m. kovo 18 d. 17:54:39
2007 m. kovo 18 d. 17:53:59
Nepasakyciau, kad del dar kokio dabar eiciau is proto. Ypac nemegstu visokiu Kempiniuku, Drakonu Kovu ir t.t. Nepritariu tautos nuomonei apie juos
2007 m. kovo 16 d. 18:06:02