ai va, o is i lt kalba neverciamu, ar bent kuriu tirkai nereiketuversti, tai puikus "the powerpuff girls" ir "caurage the coradly dog". "koridzas" mano visada buvo mylimiausias animacinis filmukas. man labai patinka sio filmuko piesiniu stilius, toks gana detalus ir nelabai matytas. o tos mistiens situacijos ne tokios kvailos kaip visu anime. igarsinimas man labai patinka. kiekvienam monstrui vis kitokia. labiausiai patikus serija ko gero su ramzio sargofago plokste. baisiausia ko gero hm.. su menuliu arba ball of revenge. nors nei viena nera tikrai baisi. o apie "powerpuff girls" galiu pasakyti, kad nupiesiams tikrai baisus, taciau kartu ir idomus. siaip serijos gana vienodos, taciau idomus personazai. labiausiai patinkantys "him" ir mojo jojo. bet caurage tikrai geresnis uz mergaites. o ir ju igarsinimas man kazkoks labai vienodas. bet tas vedejo balsas ir pasakojimas tikrai suteikia savotisko zavesio.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
pries simpsonu kureja lenkiu galva. labai puikus animacvinis filmukas, kuris, nemanau, akd turetu buti skirtas ikimokyklinio amziaus vaikams. be to, South Park. nemaciau to "bigger longer and uncut" ir nenoriu. geriausia serija - "toilet paper". "hey, what are you doing?!" "i`m killing him!. Kyle will be dead in the matter of hours." ir panasiai. zinoma, piesinuku kokybe tai .. ir as toki nupiesciau bet visa kita tirkai puiku. dar va kempiniukas patiko. jame kaip ir simpsonuose galima prisijuokt, taciau priesingai,nei jie, kempiniukas tikrai skirtas mazameciams vaikams vien del savo absurdiskumo. o siaip tai labai smagiai pasijuoki "ar tu kietas" "taip" kodel?" "siandien valgiau viniu" *klausiamas zvilgsnis* "be pieno!"
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2007 m. kovo 16 d. 17:51:52
1. sm (nors vaikiskas anime, bet patiko)
2. dbz
3. Rurouni kenshin
4. tokyo mew mew
ai blyn naruto geriausias
2006 m. gruodžio 30 d. 12:47:03
2006 m. gruodžio 30 d. 10:07:44
2006 m. rugpjūčio 5 d. 19:32:48
2006 m. rugpjūčio 4 d. 19:01:13
2006 m. kovo 2 d. 21:48:20
2. Garfildas
3. tomas ir dzeris
2006 m. kovo 2 d. 17:32:07
2006 m. kovo 2 d. 17:18:04
2006 m. kovo 2 d. 17:16:25
Simpsonai
na, o Tomas ir Dzeris - klasika.
2006 m. kovo 2 d. 16:55:36
2006 m. kovo 2 d. 16:54:28
2.tomas ir dzeris
3.kempiniukas(kartais)
2006 m. vasario 22 d. 09:31:38
2. Tomas ir Džeris
3. Labai slaptos agentės
4. Na, palauk!
2006 m. sausio 6 d. 18:57:12
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. sausio 6 d. 18:51:32
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. sausio 2 d. 19:41:16
2006 m. sausio 2 d. 18:47:39
2006 m. sausio 2 d. 18:46:16
2006 m. sausio 2 d. 18:21:39
2006 m. sausio 2 d. 17:58:36
2005 m. gruodžio 18 d. 11:11:24