na, bet laikotarpyje nuo 2001m. cunamio siautejimo metu zuvo 283,000 nekaltu azijieciu milijonas liko be namu 2004 m..
o pastaruoju metu: siu metu geguze ~146,000 auku uraganu metu Bangladeše ,Burmoje, Indijoje, Sri Lankoje
Zinoma, gamta ne zmogus ir jos nieks i kalejima uz tai nesodins
tai noriu pasakyti, kad atsizvelgiant i mastus, apie tai atitinkamai daugiau filmu reikia, kuriu Holivudas tiek, aisku, nestatys.
Buvo uzgrobti 4lektuvai.
2is ju pataike i du PPC.
1rezesi i Pentagona.
ketvirtas suduzo Pensilvanijos valstijoje.
Mirtys 2992 (įskaitant 19 teroristų)
zuvo 1lietuve vilniete ir vienas lietuviu kilmes amerikietis.Isigelbejo du lietuviai.
gaila,apmaudu
Kai paziurejau tada, kai jis buvo pastatytas (apie 1,5 m. atgal), man ir mano seimai jis atrode toks boooring (Ka? toks garsus aktorius kaip N.Cage gauna giga kontrakto babkes vien uz gulejima???).
Bet laikui begant man patiko to filmo muzika kuo toliau tuo labiau.
Gal net top garso takelis is 2006 metu.
Aciu uz info, perjungiau ta 60secs. i LNK ir dabar ziuresiu vel.
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2008 m. rugsėjo 15 d. 21:48:42
2008 m. rugsėjo 15 d. 21:46:42
o pastaruoju metu: siu metu geguze ~146,000 auku uraganu metu Bangladeše ,Burmoje, Indijoje, Sri Lankoje
Zinoma, gamta ne zmogus ir jos nieks i kalejima uz tai nesodins
tai noriu pasakyti, kad atsizvelgiant i mastus, apie tai atitinkamai daugiau filmu reikia, kuriu Holivudas tiek, aisku, nestatys.
2008 m. rugsėjo 15 d. 20:58:20
geras fimas,prikausto ziurovus prie ekranu,ir suteikia tokia galimybe,pajusti akimis,protu suvokti,kas ivyko tuo metu.Isgyventi visa ivyki su teroristu uzpultais nieko detais zmonemis.
siektiek faktu:
Buvo uzgrobti 4lektuvai.
2is ju pataike i du PPC.
1rezesi i Pentagona.
ketvirtas suduzo Pensilvanijos valstijoje.
Mirtys 2992 (įskaitant 19 teroristų)
zuvo 1lietuve vilniete ir vienas lietuviu kilmes amerikietis.Isigelbejo du lietuviai.
gaila,apmaudu
2008 m. rugsėjo 14 d. 23:33:31
2008 m. rugsėjo 14 d. 23:30:35
2008 m. rugsėjo 14 d. 21:36:05
Bet laikui begant man patiko to filmo muzika kuo toliau tuo labiau.
Gal net top garso takelis is 2006 metu.
Aciu uz info, perjungiau ta 60secs. i LNK ir dabar ziuresiu vel.
2008 m. rugsėjo 14 d. 21:24:48