atsimenu kazkada buvau del jo visiskai pametus galva su klasiokemis pro atdara langa rekem MA-CI-JAUS-KAS ir plojom tuo tokiu ritmu, kaip per kasio rungtynes buna... ech, tos mazvaikiskos galveles... dar pamenu ta pacia diena orasilenkiau su juo gatveje ir visa likusia diena grauziausi, kad nepaemiau is jo autografo,,, oh gosh kaip dbr tai atrodo beviltiska...
macas jega, tik kad tie amerikonai jam zaist neduoda, geriau jis i lietuva gristu
there's jus too much
that time cannot erase
GhetEmEx rašė: damn, neblogai butu jei macas griztu atgal rytan. net juokinga saras, macas musuose buvo gigantai, o nba tai siknasluostes cai graziau issireiskus. manau kad macas ilgai neuzsibus jei jam taip su saiku duos zaist. juk jo alga net nepasoka link M... bent i cavaliersus butu ejes... jis izaidejas jo?
GhetEmEx rašė: damn, neblogai butu jei macas griztu atgal rytan. net juokinga saras, macas musuose buvo gigantai, o nba tai siknasluostes cai graziau issireiskus. manau kad macas ilgai neuzsibus jei jam taip su saiku duos zaist. juk jo alga net nepasoka link M... bent i cavaliersus butu ejes... jis izaidejas jo?
negris tas tavo macas i Lietuva nepergyvenk matos kad daug nusimanai apie LT krepsininkus jei rasai tokius komentarus...lietuvius siknasluostem cia vadini, tai eik tu i NBA trenerius ir galesi leist pasireikst kokiam Macijauskui ar kitiems...nieks ten sudo nemala pagal savo minutes skaitau visi neblogai sumeta...
ne izaidejas,centras macijauskas centras...
2005 m. gruodžio 3 d. 18:46:31
damn, neblogai butu jei macas griztu atgal rytan. net juokinga saras, macas musuose buvo gigantai, o nba tai siknasluostes cai graziau issireiskus. manau kad macas ilgai neuzsibus jei jam taip su saiku duos zaist. juk jo alga net nepasoka link M... bent i cavaliersus butu ejes... jis izaidejas jo?
nu gaila macijausko,krc neseniai girdejau kad treneris neduoda jam lost nes tipo jis deriniu nemoka, nusisneka, durniau negalejo pasakyt, visi atsimena o macijauskas, pagal treneri, niekad neloses profu krepsinio ir yra ant tiek durnas...ka jie cia bando api**st nepagaunu...
pirko kad pagerint HORNETS tritaskiu pataikyma, bet HORNETS visdar prie galo pagal procenta is visu NBA komandu, tai nzn debilas kazkoks tas coach'as ju
siaip jis tikrai daug daug geresnis zaidejas dabar ,negu ryto laikais . patobulejes visapusiskai ,o nba jam negerai nes jo ugis kaip izaidejo ,uz sara jis mazesnis . o su tokiu ugiu reikia but labai labai greitam ,vikriam ir pan. macas dar toks nera . o su gynyba irgi jam silpnai ,bet tikiu ,kad jis nba pasizymes ,ne taip kaip suolelio sildytojas .
jis visiskai neatitinka nba zaidimo braizo...truksta centimetru...silpnas ginyboj!jei prades pataikyt taip kaip senais gerais ryto laikais gal kas ir bus gero...ziuresim...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 11 d. 15:20:30
2006 m. sausio 11 d. 14:18:24
2006 m. sausio 4 d. 15:58:10
2005 m. gruodžio 23 d. 17:12:17
2005 m. gruodžio 19 d. 21:38:01
2005 m. gruodžio 19 d. 21:36:37
damn, neblogai butu jei macas griztu atgal rytan. net juokinga saras, macas musuose buvo gigantai, o nba tai siknasluostes cai graziau issireiskus. manau kad macas ilgai neuzsibus jei jam taip su saiku duos zaist. juk jo alga net nepasoka link M... bent i cavaliersus butu ejes... jis izaidejas jo?
...
2005 m. gruodžio 19 d. 20:49:22
negris tas tavo macas i Lietuva nepergyvenk
ne izaidejas,centras macijauskas centras...
2005 m. gruodžio 3 d. 18:46:31
2005 m. gruodžio 3 d. 18:16:38
2005 m. lapkričio 23 d. 22:34:15
pirko kad pagerint HORNETS tritaskiu pataikyma, bet HORNETS visdar prie galo pagal procenta is visu NBA komandu, tai nzn debilas kazkoks tas coach'as ju
2005 m. lapkričio 20 d. 14:48:23
2005 m. lapkričio 15 d. 18:43:48
2005 m. lapkričio 15 d. 18:43:00
2005 m. lapkričio 15 d. 18:32:11
2005 m. lapkričio 11 d. 08:06:16
2005 m. lapkričio 11 d. 07:31:05
2005 m. lapkričio 10 d. 22:00:54
2005 m. spalio 31 d. 19:55:56
2005 m. spalio 20 d. 14:35:25
2005 m. spalio 16 d. 12:50:34