Papildau dar: Ian Gillan (Deep Purple), Elvis Presley (kaip galima pamiršti jį?), Ronnie James Dio , Paul Rodgers, Paul McCartney , Little Richard, Elton John (nepatinka jis man, bet balsas jo stiprus), Jim Morrison.
Tarkim man dar labai įspūdingo balso savininkas Tom Waits, tik na nežinau, jo balsas toks, kaip alkoholiko sergančio laringitu Užtat labai įdomus, savotiškas ir nepaprastai originalus. ir pats jo ekspresyvumas, atlikimas scenoje ir dainų tekstai. Žodžiu,
paduoksesutekarda rašė: Kad axelis siknius cia aisku , kaip diena tik aisq gaila ,kad savo taleno neisnaudojo ir paleido geriausius savo metus vejais.O ka pakeistum , ka pridetum dar prie mano listo , nes is visu komentaru music.lt matau , kad gerai gaudaisi muzikoje
Oi, dėkui Šiaip manau, kad paminėjai visus ką paminėčiau ir aš. Gal dar reiktų Tina Turner pridėt.
Kad axelis siknius cia aisku , kaip diena tik aisq gaila ,kad savo taleno neisnaudojo ir paleido geriausius savo metus vejais.O ka pakeistum , ka pridetum dar prie mano listo , nes is visu komentaru music.lt matau , kad gerai gaudaisi muzikoje
paduoksesutekarda rašė: Na cia tiesiog is lempos rasiau gal cia ir netinka axl su steven , bet man ju gyvi pasirodymai,maniera tai kazkas isskirtinio.
Axl'is yra šiknius, tik tiek, kad gan talentingas šiknius Steven Tyler'is man irgi patinka, bet tie trys, kuriuos paminėjau anksčiau yra man patys geriausi.
paduoksesutekarda rašė: Na mano nuomone geriausi Freddie Mercury,Jim Morrison,Robert Plant,MJ,Aretha Franklin,Rob Halford,Janis Joplin,Meat Loaf,James Brown,David Gilmour,Axl Rose, Steven Tyler, Andrea Bocelli. aisq kaip visada kazka pamirsau , bet ka jus manot?
Daugiau ar mažiau, manau ta pati (beveik)
Na mano nuomone geriausi Freddie Mercury,Jim Morrison,Robert Plant,MJ,Aretha Franklin,Rob Halford,Janis Joplin,Meat Loaf,James Brown,David Gilmour,Axl Rose, Steven Tyler, Andrea Bocelli. aisq kaip visada kazka pamirsau , bet ka jus manot?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. rugsėjo 18 d. 21:04:18
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:58:03
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:50:44
Taipogi , nesenai atradau Izzy Stradlin, baisiai talentingas vyrukas tikriausiai talentingiausias is gunsu.
Taigi kad talentingiausias, na, neskaitant Slash'o su visais jo talentais
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:46:31
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:39:46
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:34:56
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:27:29
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:13:13
Kad axelis siknius cia aisku , kaip diena tik aisq gaila ,kad savo taleno neisnaudojo ir paleido geriausius savo metus vejais.O ka pakeistum , ka pridetum dar prie mano listo , nes is visu komentaru music.lt matau , kad gerai gaudaisi muzikoje
Oi, dėkui
2008 m. rugsėjo 18 d. 20:02:46
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:59:56
Na cia tiesiog is lempos rasiau gal cia ir netinka axl su steven , bet man ju gyvi pasirodymai,maniera tai kazkas isskirtinio.
Axl'is yra šiknius, tik tiek, kad gan talentingas šiknius
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:56:00
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:49:45
]Pirmas soves i galva Matthew Bellamy. Manau siuo metu jis yra vienas geriausiu.
tu cia rimtai?
O tau atrodo, kad juokauju? As ji ivertinu vientik del to, ka jis isdarineja gyvai. Ir butu tikrai butu sunku tai paneigti.
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:44:31
Na mano nuomone geriausi Freddie Mercury,Jim Morrison,Robert Plant,MJ,Aretha Franklin,Rob Halford,Janis Joplin,Meat Loaf,James Brown,David Gilmour,Axl Rose, Steven Tyler, Andrea Bocelli. aisq kaip visada kazka pamirsau , bet ka jus manot?
Daugiau ar mažiau, manau ta pati (beveik)
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:33:48
]Pirmas soves i galva Matthew Bellamy. Manau siuo metu jis yra vienas geriausiu.
tu cia rimtai?
2008 m. rugsėjo 18 d. 19:33:21
2008 m. rugsėjo 18 d. 17:36:01
2008 m. rugsėjo 18 d. 16:56:27
2008 m. rugsėjo 18 d. 15:56:26
Na , del fredzio viskas aisku, bet kuom cobainas issiskiria as neisivaizduoju
Cobain'o diapazonas gal ir nebuvo toks įspūdingas, kaip Fredžio, bet tikrai originali dainavimo maniera.
2008 m. rugsėjo 18 d. 07:00:26
p.s. nesuprantu kodel daug F. Merkurio vokala laiko vienu geriausiu....
Tai manau, kad ir nesuprasi
2008 m. rugsėjo 18 d. 01:08:20
p.s. nesuprantu kodel daug F. Merkurio vokala laiko vienu geriausiu....