Galiu sudaryti savo asmeninių simpatijų sąrašiuką. Pabandysiu sudėlioti į TOP'ą:
1. Chester Bennington (and that spot will never be replaced)2. Corey Taylor (jo balsas gan stiprus ir man asmeniškai labai grąžus)3. Johnny Gioeli 4. Freddy Mercury (tiesiog, čia galima būtų ir pirmąją vietą duoti, ir aš tai puikiai suprantu, bet aš dėlioju top'ą atsižvelgdamas tik į asmenines simpatijas. Mercury balsas dieviškas ir turbūt visi su tuo sutinka, kad jis turi būti on top of any list, bet palieku jį žemiau)5. Brian Hugh Warner (Marilyn Manson)
Nenoriu būti nekuklus Bet tas, kuris dainuoja širdimi...
Pirmasis vokalistas, kurio balsas mane rimtai sukrėtė, ir dar keletą minučių po dainos paklausymo man po kūną vaikščiojo šiurpuliai (ne šiurpuliukai, kur kas stambesni) yra Peter Hammill (iš grupės Van der Graaf Generator). Pati pačiausia daina, kur atsiskleidžia jo vokalas (jau net ir rėkimas) yra "Arrow"
Čia tik dar vienas įrodymas, kad pasaulyje yra labai daug neįvertintų ir pervertintų muzikantų. Jau jei šitam tope nėra Jon Bon Jovi ir Madonnos, tai tikrai topus velniai žino kas sudarinėja ir ką žmonės klauso. Išvis Bon Jovi'ų topai nepripažysta-nei Jon'as tarp geriausių vokalistų nepapuola(nors aš top 10 jam drąsiai duočiau), nei Richie tarp geriausių gitaristų(o jis man gražiausiai groja)... o dar visi kiti grupės nariai...... Nervas suima tokius topus pažiūrėjus.
Tikrai sutinku...Jau kai sudarys koki topa,tai griuk negyvas....Arba surinkti tokie,kurie tiktai verti to...Arba tokie,kad kaip cia pasakius...Patys verciausi patekti i tokius topus,niekada nepatenka...o labai galia....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. spalio 5 d. 19:27:10
Eminemas. Jis iš esmės pakeitė repo žaidimą ir pripažintas kaip geriausias hiphopo artistas.
2013 m. spalio 5 d. 19:18:06
Galiu sudaryti savo asmeninių simpatijų sąrašiuką. Pabandysiu sudėlioti į TOP'ą:
1. Chester Bennington (and that spot will never be replaced)2. Corey Taylor (jo balsas gan stiprus ir man asmeniškai labai grąžus)3. Johnny Gioeli 4. Freddy Mercury (tiesiog, čia galima būtų ir pirmąją vietą duoti, ir aš tai puikiai suprantu, bet aš dėlioju top'ą atsižvelgdamas tik į asmenines simpatijas. Mercury balsas dieviškas ir turbūt visi su tuo sutinka, kad jis turi būti on top of any list, bet palieku jį žemiau)5. Brian Hugh Warner (Marilyn Manson)
2013 m. gegužės 27 d. 19:06:04
David Coverdale,Steven Tyler,Freddie Mercury,Axl Rose,Robert Plant,Sebastian Bach,Tom Kiefer,Klaus Meine,Bon Scott,Brian Johson,Joey Tempest,Age Stein Nielsen
2013 m. gegužės 27 d. 15:11:48
Galiu paklaust nuo kada purškiamas įdegis gražu??? Yrač kai įdegęs vyras....
2013 m. gegužės 27 d. 11:32:09
Freddie Mercury Pats pats Paciausias
2013 m. gegužės 27 d. 10:10:08
F.Mercury, o toliau... Daug ju yra.
2013 m. gegužės 26 d. 23:36:07
Eddie Vedder, Mark Lanegan, Layne Staley, Freddie Mercury ir Maynard James Keenan
2012 m. gruodžio 27 d. 17:05:52
bent jau man tai F.Mercury, Axl Rose, Elton John
2012 m. gruodžio 27 d. 12:20:54
Nenoriu būti nekuklus
Bet tas, kuris dainuoja širdimi...
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. gruodžio 26 d. 18:48:21
Aišku, kad Merkuris, nėra ko ir galvot čia.
2012 m. rugsėjo 17 d. 20:16:47
Roger'iai tik visur, dal Daltrey aš pridėsiu - ir visa trijulė.
2012 m. rugsėjo 17 d. 20:14:49
Roger Taylor, Roger Waters, Peter Hammill, Robert Plant ir Ian Gillan
2012 m. birželio 6 d. 17:49:21
Eikit jūs su savo Lambertais
.
Johan Hegg, Thomas Jensen, Fernando Ribeiro, Marco Benevento, Udo Dirkschneider geriausi. Aišku, nepamirštant ir tokių kaip Bulsara ar Tyleris
.
2012 m. birželio 6 d. 16:48:17
Ne tik geriausias XXI a. vokalistas bet ir pats gražiausias
2012 m. gegužės 1 d. 11:24:08
Mano topas:
1) Michael Jackson
2) Freddie Mercury
3) Elvis Presley
4) James Brown
5) Paul McCartney
6) Bob Marley
7) Aretha Franklin
8) Ray Charles
9) Elton John
10) Whitney Houston
2012 m. balandžio 30 d. 10:26:48
Adam Lambert!
2012 m. balandžio 23 d. 22:10:15
Pirmasis vokalistas, kurio balsas mane rimtai sukrėtė, ir dar keletą minučių po dainos paklausymo man po kūną vaikščiojo šiurpuliai (ne šiurpuliukai, kur kas stambesni) yra Peter Hammill (iš grupės Van der Graaf Generator). Pati pačiausia daina, kur atsiskleidžia jo vokalas (jau net ir rėkimas) yra "Arrow"
2012 m. kovo 20 d. 00:36:17
Man netinka
2012 m. kovo 13 d. 17:27:17
Tikrai sutinku...Jau kai sudarys koki topa,tai griuk negyvas....Arba surinkti tokie,kurie tiktai verti to...Arba tokie,kad kaip cia pasakius...Patys verciausi patekti i tokius topus,niekada nepatenka...o labai galia....
2012 m. kovo 13 d. 00:02:09