Čia tik dar vienas įrodymas, kad pasaulyje yra labai daug neįvertintų ir pervertintų muzikantų. Jau jei šitam tope nėra Jon Bon Jovi ir Madonnos, tai tikrai topus velniai žino kas sudarinėja ir ką žmonės klauso. Išvis Bon Jovi'ų topai nepripažysta-nei Jon'as tarp geriausių vokalistų nepapuola(nors aš top 10 jam drąsiai duočiau), nei Richie tarp geriausių gitaristų(o jis man gražiausiai groja)... o dar visi kiti grupės nariai...... Nervas suima tokius topus pažiūrėjus.
kviečiam ir kitus pasekti Izzo pavyzdžiu ir pasiūlyti savo geriausiuosius - iš jų bus galima sudaryti "Music.lt" topą, kuris, panašu, gerokai skirtųsi nuo "Rolling Stone".
Jei mano kurta tema, tai gal buvo apie...hm, instrumentų meistrus... gal verta patikrinti... hm, Kill / save senas temas(?)
Hmmm... Kill/Save neturėtų būti, bo atskira tema buvo, gal net ir kokiam dienorašty galėjo būt. Kažkaip, jei gerai pamenu, buvai iškėlęs klausimą apie charizmatiškiausius dabartinius, dar gyvus grupių lyderius/šiaip narius, mat tokiuose rinkimuose paprastai figūruoja jau mirę asmenys. Buvo kilęs klausimas, ar tie mirusieji taip vertinami iš tokios kone sutartinės visuotinės pagarbos jiems, ar todėl, kad jie iš tikro verti to. Ar kažkas tokio:}
papildymas ---- nors tai galėjo būti ir ne tavo kurta tema, tiesiog joje išsirutuliojo ši diskusija, hm.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2012 m. kovo 12 d. 23:54:48
Geras tas Adamas. Amen šiai diskusijai. Prieš Queenų valią nepasispardysi.
2012 m. kovo 12 d. 23:04:24
Adamas Lambertas. Taškas. ir užbaigiam diskusiją. https://www.youtube.com/watch?v=q4tLZ43Peeo
2012 m. kovo 12 d. 22:17:18
Trūksta tai trūksta, kas be ko, bet verta džiaugtis, kad išvis yra
Nekreipkit dėmesio, kažkoks optimizmas apėmė
2012 m. kovo 12 d. 22:15:40
Taip, bet nemažai jų trūksta.
2012 m. kovo 12 d. 22:11:55
Topas kaip topas, bet ta skiltis "atlikėjai, kuriuos įkvėpė" nereali
2012 m. kovo 12 d. 21:48:06
Mano pilnas top'as būtų toks:
Jason Cameron (Bury Tomorrow)
Adam Gontier (Three Days Grace)
Brandon Bolmer (Chiodos)
Rou Reynolds (Enter Shikari)
2012 m. kovo 12 d. 09:10:26
Bet užtat dievas yra amerikietis
2012 m. kovo 12 d. 01:06:23
Amerika nėra pasaulis
2012 m. kovo 11 d. 13:03:03
Eddie Vedder.
2012 m. kovo 11 d. 09:15:33
Čia tik dar vienas įrodymas, kad pasaulyje yra labai daug neįvertintų ir pervertintų muzikantų. Jau jei šitam tope nėra Jon Bon Jovi ir Madonnos, tai tikrai topus velniai žino kas sudarinėja ir ką žmonės klauso. Išvis Bon Jovi'ų topai nepripažysta-nei Jon'as tarp geriausių vokalistų nepapuola(nors aš top 10 jam drąsiai duočiau), nei Richie tarp geriausių gitaristų(o jis man gražiausiai groja)... o dar visi kiti grupės nariai...... Nervas suima tokius topus pažiūrėjus.
2012 m. kovo 10 d. 01:48:23
man suo metu tai Myles Kennedy, David Draiman
2012 m. kovo 8 d. 11:45:00
Cia tik zinomi, o kiek nezinomu geru balsu. Topa palaikau vien delto , kad ateity galesiu lengvai susirasti koki idomesni atlikeja.
2012 m. kovo 8 d. 10:55:50
2012 m. kovo 8 d. 10:49:29
Galiu čia parodyti.
1. Fredis
2. David Coverdale
3. Mick Jagger
4. Frank Sinatra
5. Robert Plant
6. Dan McCafferty
7. Ronnie James Dio
8. Tom Waits
9. Sharon den Adel
10. Jack White
2012 m. kovo 8 d. 10:37:28
https://www.music.lt/?user_top;new - parodyk jį visiems ;)
2012 m. kovo 8 d. 10:30:53
Aš turiu savo topą :)
2012 m. kovo 8 d. 09:54:19
Tuomet tau prie širdies turėtų būti šio topo versija pagal Music.lt narių balsus
2012 m. kovo 8 d. 08:14:44
Šitas komentaras labai pralinksmino :D Bet, kas smagiausia, jame tiesos tikrai daug!
2012 m. kovo 8 d. 06:49:05
Nepasitikiu topais, kurių pirmoje vietoje ne Fredis.
2012 m. kovo 7 d. 20:05:14
Hmmm... Kill/Save neturėtų būti, bo atskira tema buvo, gal net ir kokiam dienorašty galėjo būt. Kažkaip, jei gerai pamenu, buvai iškėlęs klausimą apie charizmatiškiausius dabartinius, dar gyvus grupių lyderius/šiaip narius, mat tokiuose rinkimuose paprastai figūruoja jau mirę asmenys. Buvo kilęs klausimas, ar tie mirusieji taip vertinami iš tokios kone sutartinės visuotinės pagarbos jiems, ar todėl, kad jie iš tikro verti to. Ar kažkas tokio:}
papildymas ---- nors tai galėjo būti ir ne tavo kurta tema, tiesiog joje išsirutuliojo ši diskusija, hm.