LoseControl rašė: O kodėl Axl'as jau toks geras? Labai toks pasirodė paforsintas ir įkyrus balsas.
Mariah Carey nepresinešė ant Rnb, ji kaip tik persinešė (jei ne visada buvo) į popsą. Tai, kam dabar duodama Rnb etiketė anaiptol nėra Rnb.
Keista matyti, kad tu prirašai paprastus pop roko vokalistus, kurie nėra tokie geri dainininkai, ir dar pats tai pasakai. Juk faktas, kad turi energijos prideda balų ne prie profesionalumo dainavimo sferoje, o gal... šoumeno? Tiesiog taip įdomiai pasirinkai, kad ir Bon Jovi.
Mariah Carey turbut pirma kart nesutiksiu su tavim jinai balsa labai gera turi zinoma del muzikos stiliaus gal ir gali nepatikti, bet nepaneigsi kad ji gera balsa turi
o jei jemus man geriausius vieno ar vienos isrinkt negaleciau, butu taip
Ne-Yo RnB atlikejas.
kas be ko Ayo atlikeja vel beje RnB
ir zinoma negalime net nesdryskite pamirsti Lauryn Hill is Fugees.
O kodėl Axl'as jau toks geras? Labai toks pasirodė paforsintas ir įkyrus balsas.
Mariah Carey nepresinešė ant Rnb, ji kaip tik persinešė (jei ne visada buvo) į popsą. Tai, kam dabar duodama Rnb etiketė anaiptol nėra Rnb.
Keista matyti, kad tu prirašai paprastus pop roko vokalistus, kurie nėra tokie geri dainininkai, ir dar pats tai pasakai. Juk faktas, kad turi energijos prideda balų ne prie profesionalumo dainavimo sferoje, o gal... šoumeno? Tiesiog taip įdomiai pasirinkai, kad ir Bon Jovi.
1. Axl Rose - man jis geriausias, ir dabartinė GN'R sudėtis yra gera, jis vis dar gali dainuot ir kas abėjoja, siūlau paieškoti jų pasirodymų 2009/2010 metais YouTube. Iki šiol gera prisiminti jo vokalą nuostabiame Knockin' On Heaven's Door coveryje.
2. Paul McCartney - balsas jo neypatingas. Bet Sir Paul yra gyvas pavyzdys kaip puikiam vokalistui nereikia nuostabaus balso. McCartney yra tas vienas atlikėjas, kurį labiausiai norėčiau pamatyti gyvai, kol jis dar nepasitraukė į užtarnautą pensiją. Paulą laikau geresniu už Lennoną tiek kaip dainininką, tiek kaip kūrėją.
3. Freddie Mercury - nuostabus vokalistas su dideliu range, ko gero vertas pirmos vietos, bet tik dėl simpatijų aš jį rašau žemiau nei pirmus du.
4. Michael Jackson - per visus skandalus, jo šokių judesius ir kitus blizgučius žmonės pamiršta koks nepakartojamas daininkas buvo MJ. Nieks negali padainuoti to, ką dainuodavo jis. This Is It filmas parodė, kad per tiek metų jis sugebėjo puikiai išlaikyti savo balso stygas geroje formoje.
5. Robert Plant - vėlgi labai unikalus dainininkas, tik man ne itin imponuoja Led Zeppelin kūryba, už tai jis tik penktoje vietoje.
6. Jon Bon Jovi - nėra labai ypatingas dainininkas, labiau man patinka kaip songwriteris, tačiau superinio balso stygių jis gyvuose pasirodymuose kompensuoja emocija ir jausmais.
7. Steven Tyler - viena mano mėgstamiausių ankstyvos paauglystės rocko grupių buvo Aerosmith. Ir ko gero, tebėra. Steveno rėkimai yra nepamirštami, prie to prisideda ir stiprus sceninis įvaizdis.
8. Mariah Carey - nuostabaus balso savininkė, džiuginusi mus savo cypimais, gaila, kad per tiek metų nesugebėjo išlaikyti savo didelio range ir dėl to stipriau persimetė ant rnb muzikos pastarąjį dešimtmetį.
9. Robbie Williams - puikus gyvų pasirodymų atlikėjas, nedemonstruoja kažkokių stebuklų dainavime, jo dainos gana paprastos, tačiau savo charizma jis paverčia jas geresnėmis.
10. Klaus Meine - Paskutiniai Scorpions koncertai Vilniuje 2007-ais ir 2008-ais parodė, kad Klausas vis dar sugeba puikiai dainuoti ir būdamas 60-ies vis dar spardo šiknas kaip turi būti. Laukiu nesulaukiu pamatyti jį paskutinį kartą Scorpions atsisveikinimo ture
sonia-amy rašė: Na apsistosiu ties: Tarja Turunen , Simona (after forever), Matthew Bellamy, kaip be Amy Lee ir gal dar Cristina Scabia, Jared Leto...
Nepyk, bet už šitą postą taip noris, net nežinau... VIsų pirma ne SImona, o Simone, antra tai ne After Forever, o Epica.
O aš prie moterų vokalisčių ir priskirčiau Floor Jansen (būtent ji iš AF), geresnių dar negirdėjau, viskas viename. Dar Charlotte Wessels (Delain), na ir tą pačią Simone Simons.
Freddie Mercury, Michael Jackson, John lennon, labai patinka David Gilmour, Jack White, James Hetfield, Anthony Kiedis. Dar Matthew Bellamy. Gal sugalvosiu daugiau.
Freddie Mercury, Robert Plant rasiau daugiau, bet susidare toks sarasas, kad galva susimaise, tai isrinkau 2 geriausius, nors norejosi daugiau isrinkt, bet sunku buvo
Amy Winehouse. Pure talent.
Duffy - pure talent too.
Muse vokalistas Matthew.
Duffy - vienas bjauriausių girdėtų balsų. Erzina net.
O dėl Matt pritariu. : )
Matt Bellamy iš grupės Muse. nepakartojamas balsas, įsimylėjau pirmą kart išgirdus..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. sausio 30 d. 21:22:44
O kodėl Axl'as jau toks geras? Labai toks pasirodė paforsintas ir įkyrus balsas.
Mariah Carey turbut pirma kart nesutiksiu su tavim jinai balsa labai gera turi
o jei jemus man geriausius vieno ar vienos isrinkt negaleciau, butu taip
Ne-Yo RnB atlikejas.
kas be ko Ayo atlikeja vel beje RnB
ir zinoma negalime net nesdryskite pamirsti Lauryn Hill is Fugees.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 30 d. 21:04:59
2010 m. sausio 30 d. 19:50:02
2. Paul McCartney - balsas jo neypatingas. Bet Sir Paul yra gyvas pavyzdys kaip puikiam vokalistui nereikia nuostabaus balso. McCartney yra tas vienas atlikėjas, kurį labiausiai norėčiau pamatyti gyvai, kol jis dar nepasitraukė į užtarnautą pensiją. Paulą laikau geresniu už Lennoną tiek kaip dainininką, tiek kaip kūrėją.
3. Freddie Mercury - nuostabus vokalistas su dideliu range, ko gero vertas pirmos vietos, bet tik dėl simpatijų aš jį rašau žemiau nei pirmus du.
4. Michael Jackson - per visus skandalus, jo šokių judesius ir kitus blizgučius žmonės pamiršta koks nepakartojamas daininkas buvo MJ. Nieks negali padainuoti to, ką dainuodavo jis. This Is It filmas parodė, kad per tiek metų jis sugebėjo puikiai išlaikyti savo balso stygas geroje formoje.
5. Robert Plant - vėlgi labai unikalus dainininkas, tik man ne itin imponuoja Led Zeppelin kūryba, už tai jis tik penktoje vietoje.
6. Jon Bon Jovi - nėra labai ypatingas dainininkas, labiau man patinka kaip songwriteris, tačiau superinio balso stygių jis gyvuose pasirodymuose kompensuoja emocija ir jausmais.
7. Steven Tyler - viena mano mėgstamiausių ankstyvos paauglystės rocko grupių buvo Aerosmith. Ir ko gero, tebėra. Steveno rėkimai yra nepamirštami, prie to prisideda ir stiprus sceninis įvaizdis.
8. Mariah Carey - nuostabaus balso savininkė, džiuginusi mus savo cypimais, gaila, kad per tiek metų nesugebėjo išlaikyti savo didelio range ir dėl to stipriau persimetė ant rnb muzikos pastarąjį dešimtmetį.
9. Robbie Williams - puikus gyvų pasirodymų atlikėjas, nedemonstruoja kažkokių stebuklų dainavime, jo dainos gana paprastos, tačiau savo charizma jis paverčia jas geresnėmis.
10. Klaus Meine - Paskutiniai Scorpions koncertai Vilniuje 2007-ais ir 2008-ais parodė, kad Klausas vis dar sugeba puikiai dainuoti ir būdamas 60-ies vis dar spardo šiknas kaip turi būti. Laukiu nesulaukiu pamatyti jį paskutinį kartą Scorpions atsisveikinimo ture
2010 m. sausio 30 d. 19:34:26
2010 m. sausio 30 d. 18:03:19
man tai:
Tarja Turunen, Bjork, Tony Kakko, Simone Simons, Sharon den Adel ir Marco Hietala
Sonatoi Arcticoi man Kakko nepatinka, bet visi jo duetai su kitom grupėm šaunūs
2010 m. sausio 30 d. 18:02:05
Na apsistosiu ties: Tarja Turunen , Simona (after forever), Matthew Bellamy, kaip be Amy Lee
Nepyk, bet už šitą postą taip noris, net nežinau... VIsų pirma ne SImona, o Simone, antra tai ne After Forever, o Epica.
O aš prie moterų vokalisčių ir priskirčiau Floor Jansen (būtent ji iš AF), geresnių dar negirdėjau, viskas viename. Dar Charlotte Wessels (Delain), na ir tą pačią Simone Simons.
Iš vyrų tai be abejo Marco Hietala.
2010 m. sausio 30 d. 17:59:23
2010 m. sausio 30 d. 17:33:55
2010 m. sausio 29 d. 19:01:29
2010 m. sausio 29 d. 18:54:21
2010 m. sausio 29 d. 17:03:16
2010 m. sausio 29 d. 16:19:31
2010 m. sausio 29 d. 16:17:44
2010 m. sausio 29 d. 15:00:22
2010 m. sausio 29 d. 14:37:09
2010 m. sausio 28 d. 23:10:48
2010 m. sausio 28 d. 23:07:42
Megstu ta vokalista is Kings Of Leon. Vardo nzn.
Patinka Jared Leto. Dievinu tuos klyksmus.
Amy Winehouse. Pure talent.
Duffy - pure talent too.
Muse vokalistas Matthew.
Duffy - vienas bjauriausių girdėtų balsų. Erzina net.
O dėl Matt pritariu. : )
Mercury vokalas nepakartojamas.
2010 m. sausio 28 d. 22:27:52
2010 m. sausio 28 d. 21:51:34
2009 m. vasario 15 d. 01:29:28