Megstu ta vokalista is Kings Of Leon. Vardo nzn.
Patinka Jared Leto. Dievinu tuos klyksmus.
Amy Winehouse. Pure talent.
Duffy - pure talent too.
Muse vokalistas Matthew.
pastebėjau, daug kas mini Satchmo, bet bent man asmeniškai jo balsas yra tiesiog išskirtinis ir labai įdomios faktūros, daugaiu nieko. geriausias vokalistas yra ne tik tas, kuris turi gražiausią balsą, bet tas, kuris tą balsą turėdamas sugeba jį puikiai valdyti.
taigi ilgai rinkaus tarp Sinatros ir Elling'o ir pasirinkau pastarąjį. taip, Sinatra yra klasika, bet jo nuostabus tembras yra nuostabus, kaip, beje, yra ir Elling'o, bet šis, gal dėl laikmečio ir aplamai pasikeitusių muzikos srovių, savo muzikoje naudoja tiek vokalinių improvizacijų, kad pirmą syk kai kurias išgirdus tikrai išsižiojau. gražu, efektinga ir be galo profesionalu.
jei kalbant apie moterų vokalus, iškart, net negalvodama šį titulą atiduočiau Ellai Fitzgerald. ne veltui ją dar vadina the first lady of song. išpopulirinusi scat singing'` ir darisi tai nepaprastai gerai, turėjusi nuostabiai švarų balsą ir aplamai, viena iš trijų geriausių džiazo vokalisčių ever. tačiau jei kitos dvi turi gana specifinį balso tembrą, tai Ella, turėdama, gana švarų ir tiesiog švelniai gražų balsą sugeba jį taip nuostabiai valdyti, kaip aš nieko daugiau negirdėjau.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. lapkričio 15 d. 17:40:34
Martin Gore
LoseControl rašė: Beje abacab jau collinsas. grupe buvo krizeje kai isejo gabrielis. tagi reikejo ko nors kas leistu jiems atsigaut finansiksikai. daug nelabai geru albumo buvo su gabrieliumi.
O foxtrot, lamb lies down on broadway ir selling England by the pound ne gabrielio darbai?
Nes du pastarieji irgi laikomi labai stipriais. Ar klystu?
Gabrielis buvo iki 1970 kazkur, poto viskas su collinsu.
aisku
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. vasario 15 d. 00:27:24
Tarja Turunen, Bjork, Tony Kakko, Simone Simons, Sharon den Adel ir Marco Hietala
2009 m. vasario 14 d. 13:44:17
Patinka Jared Leto. Dievinu tuos klyksmus.
Amy Winehouse. Pure talent.
Duffy - pure talent too.
Muse vokalistas Matthew.
2009 m. vasario 14 d. 00:51:35
taigi ilgai rinkaus tarp Sinatros ir Elling'o ir pasirinkau pastarąjį. taip, Sinatra yra klasika, bet jo nuostabus tembras yra nuostabus, kaip, beje, yra ir Elling'o, bet šis, gal dėl laikmečio ir aplamai pasikeitusių muzikos srovių, savo muzikoje naudoja tiek vokalinių improvizacijų, kad pirmą syk kai kurias išgirdus tikrai išsižiojau. gražu, efektinga ir be galo profesionalu.
jei kalbant apie moterų vokalus, iškart, net negalvodama šį titulą atiduočiau Ellai Fitzgerald. ne veltui ją dar vadina the first lady of song. išpopulirinusi scat singing'` ir darisi tai nepaprastai gerai, turėjusi nuostabiai švarų balsą ir aplamai, viena iš trijų geriausių džiazo vokalisčių ever. tačiau jei kitos dvi turi gana specifinį balso tembrą, tai Ella, turėdama, gana švarų ir tiesiog švelniai gražų balsą sugeba jį taip nuostabiai valdyti, kaip aš nieko daugiau negirdėjau.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 6 d. 16:57:26
2009 m. vasario 6 d. 16:51:10
2009 m. vasario 6 d. 14:39:39
2.Jack White
3. Lenny Kravitz
Dabar pradėjo patikti Beck'o balsas.
2009 m. sausio 23 d. 20:21:10
2008 m. gruodžio 30 d. 12:24:22
2bjork
3janis joplin
2008 m. gruodžio 27 d. 14:11:31
2 - Louis Armstrong
3 - Bruce Springsteen
O, taip.
2008 m. gruodžio 26 d. 18:15:43
2 - Louis Armstrong
3 - Bruce Springsteen
Mano nuomonė
2008 m. gruodžio 17 d. 00:28:45
2008 m. lapkričio 15 d. 19:50:10
2008 m. lapkričio 15 d. 17:40:34
2008 m. lapkričio 15 d. 15:13:08
Kita vertus, I find Bruce Springsteen and B. Adams kinda attractive.
2008 m. lapkričio 15 d. 01:46:27
2008 m. lapkričio 13 d. 13:38:32
neber tokiu seniai
Perskaityk temos pavad. "Geriausi vokalistai , jusu nuomone." o ne "Geriausi gyvi vokalistai"
O tavo pasakymas, kad dabar nebėr gerų vokalistų visiškas absurdas
2008 m. lapkričio 13 d. 12:42:37
2008 m. lapkričio 13 d. 01:08:16
2 James Hetfield [1986 - 1991]
3 Chuck Sculdiner
2008 m. spalio 21 d. 22:22:12
Beje abacab jau collinsas. grupe buvo krizeje kai isejo gabrielis. tagi reikejo ko nors kas leistu jiems atsigaut finansiksikai. daug nelabai geru albumo buvo su gabrieliumi.
O foxtrot, lamb lies down on broadway ir selling England by the pound ne gabrielio darbai?
Nes du pastarieji irgi laikomi labai stipriais. Ar klystu?
Gabrielis buvo iki 1970 kazkur, poto viskas su collinsu.
aisku
2008 m. spalio 21 d. 21:39:33