Tikrai labai gera prog grupe, manau, kad viena geriausiu siame zanre
Niekad nelaikiau Roxy Music progroko grupe. Jei vieną kitą progresyvesnio skambesio dainą rasime, tai tik anksyvame grupės veiklos periode. Greičiau glam rokas, vėliau pop ir new wave. Sako, kad jie groja art roką. Nežinau, man art rokas yra Yes, Genesis, ELP, o Roxy Music jame užsilaiko taip epizodiškai.
Grupė turi savo braižą, patraukli vizualiai ne vien Brajeno Ferio asmenyje.
Kažkaip nesusigyvenau su ja, nors savo laiku buvau nusipirkęs For Your Pleasure plokštelę ir gan vidutiniškai ją mėgau. Dabar, kai metalas vis daugiau įsitvirtina mano muzikoje, vargu ar pakartotinai grįšiu prie šio kolektyvo. Nors ne. Neseniai mane pakerėjo filmo garso takelis, kuris po paieškos atsiskleidė kaip RM 73 metų In Every Dream Home a Heartache
Tikrai labai gera prog grupe, manau, kad viena geriausiu siame zanre
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2015 m. rugsėjo 3 d. 21:30:59
Niekad nelaikiau Roxy Music progroko grupe. Jei vieną kitą progresyvesnio skambesio dainą rasime, tai tik anksyvame grupės veiklos periode. Greičiau glam rokas, vėliau pop ir new wave. Sako, kad jie groja art roką. Nežinau, man art rokas yra Yes, Genesis, ELP, o Roxy Music jame užsilaiko taip epizodiškai.
Grupė turi savo braižą, patraukli vizualiai ne vien Brajeno Ferio asmenyje.
Kažkaip nesusigyvenau su ja, nors savo laiku buvau nusipirkęs For Your Pleasure plokštelę ir gan vidutiniškai ją mėgau. Dabar, kai metalas vis daugiau įsitvirtina mano muzikoje, vargu ar pakartotinai grįšiu prie šio kolektyvo. Nors ne. Neseniai mane pakerėjo filmo garso takelis, kuris po paieškos atsiskleidė kaip RM 73 metų In Every Dream Home a Heartache
2009 m. rugpjūčio 17 d. 20:50:39
2008 m. rugsėjo 17 d. 20:14:49