Trūlikas ir Autubikas kažkokioj laidoj su Ramanausku girdėjau
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Oi, prisimenu... Važiuoju iš paskaitų, troleibuse kalbasi du įkaušę veikėjai: "A žinai, kas yr vielabraukis? Troleibusas!" Seniai tas buvo, bet iki dabar prisimenu.
Prie to paties, rods, jie aptarė ir motociklą - š****birbį. O prisimenant mūsų garbiuosius kalbininkus, dera prisimint ir krepšiasvydį ir spirdžių (taip, taip - futbolą).
Dead_soul rašė: crazyz>> naujas? jaunimo? ;ooo jis senų senovėje vatoojamas net mano dėdė jį vartoja, o reiškia kažkaip Čėlovek moralnij o... nžn kas per žodis tas iš o;o čia Ep reik klaust, anam su rusu gerai sekas
tada blyn aš atsilikęs D nežinau aš jį neseniai išgirdau, tai man jis naujas žodis ;]]
crazyz>> naujas? jaunimo? ;ooo jis senų senovėje vatoojamas net mano dėdė jį vartoja, o reiškia kažkaip Čėlovek moralnij o... nžn kas per žodis tas iš o;o čia Ep reik klaust, anam su rusu gerai sekas
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Kai ką dar prisiminiau. Kai pirmą kartą tai sužinojau, tiesiog verkiau iš juoko. Senokai tai buvo... Dabar tai nebejuokinga, ypač po to, kai Rygoje aplankėm Juodąjį katiną - Melns kaķis. Nu bet rimtai, braliukai latviai taip negražiai katinus vadina....
eqliux rašė: Ektoplazma - ląstelės citoplazmos išorinė dalis, kad ir kaip tai atrodytų
Matyt, neteko nė vienos "vaiduoklių medžiotojų" serijos matyt, ten ne kartą ir ne du per seriją ta ektoplazma minima. Mano subjektyvia nuomone, gerokai ne tai, ką iš tiesų reiškia...
Niekam čia nebus naujiena vaizduoklis. Net keista, kad pamažu tas "vaiduoklis" prigyja - man jis ir liks monitoriumi.
Kitos dvi - tikrai nebijau taip sakyt - nesąmonės maigyklė ir mygtukinė, atrodo, neprigijo. Nenuostabu - kuom blogai klaviatūra?
Kitas dalykas, kuris mane nustebino (ne šiandien, senokai, tik prisiminiau "į temą", manau): Lenkų kalba mane stebina:
Varlė - żaba (rusų kalba žaba (gaila, forume kirilica neveikia)- rupūžė). Lenkiškai gi rupūžė - ropucha.
hip-hop_daughter rašė: nešmenys - rankinė, tašė.
Man labiau kita forma patinka - nešmuo Nieko neprimena?
Angliškas žodis, kurį sužinojau yra
ONYX - oniksas. Šis akmuo skatina norą siekti darnos, idealo. Jis suteikia energingumo, daro žmogų patrauklų kitiems.
Oniksas (iš graikų kalbos – „nagas“) yra mineralas. Pagal legendą, miegančiai Venerai Kupidonas nukirpo nagus, ir kadangi dieviškas dalykas negali prapulti, tie nagai virto oniksais. Natūralus akmuo randamas visame pasaulyje - Indijoje, Brazilijoje, Kalifornijoje, Urugvajuje, ypatingai vulkaninių uolienų tuštumose. Viena iš onikso savybių yra ta, kad akmuo persišviečia. Dažniausiai oniksas yra naudojamas pertvaroms, sienoms, grindims, lempoms, stalams, barams bei kitoms interjero detalėms.
Ir vienas lietuviškas naujas:
PASRISKIM - pasimylėkim (čia kažkokia Lt tarme)
Teasers, unlike typical theatrical trailers, are usually very short in length (between 30–60 seconds) and usually contain little if any actual footage from the film. Sometimes it is merely a truncated version of a theatrical trailer. They are usually released long in advance of the film they advertise. One of the reasons for the name "teaser" is because they are shown usually a long time (one or one and a half years) before the movie comes out, so as to "tease" the audience.
ep rašė: Ganguro vienu zodziu mada
kas tai yra zodziais tingiu pasakos, geriau viena karta paziuret
Vaje, kas per mada Siaubas.
istikruju nenorejau jus gasdinti sito stiliaus yra ir ekstremali israska pavadinimu Yamanba / manba
zodziu visiems kas susidomejo, jums cia: https://en.wikipedia.org/wiki/Ganguro
Ganguro vienu zodziu mada
turbijon (net nezinau ar lt kalboj yra toks zodis. reike suprast toks baisiai prabangus kainoja desimtis tukstanciu doleriu, ir visiskai beprasmiskas dalikelis laikrodziose.
meritokratija tai kai protingi valdzioj trumpai tariant.
"ispanka" jeigu anksciau ir girdejau apie ji tai, matyt pamirsau.
Ispaniškasis gripas – ypatingai užkrečiama gripo epidemija pareikalavusi nuo 25 iki 50 milijonų žmonių aukų. Ispaniškas gripas yra greičiausiai išplitusi ir daugiausia aukų pareikalavusi pandemija žmonijos istorijoje, aplenkusi marą ir AIDS. Epidemija plito 1918-1920 metais visame pasaulyje.
Manoma, kad liga plisti pradėjo Kinijoje (1918 m.), kur iš ančių arba kiaulių persimetė žmonėms, nors patikimų duomenų apie tai nėra. Epidemijos mastą ispaniškasis gripas pasiekė JAV, pasižymėdamas labai dideliu mirčių skaičiumi (apie 3% susirgusiųjų mirė, palyginus su 1/1000 kitų gripo epidemijų atvejais). Greitai (maždaug per tris mėnesius) išplito Europoje ir per jos kolonijas visame pasaulyje, tapdamas pasauline pandemija. Prancūzijoje ispaniškasis gripas nusinešė apie 408 000 gyvybių, nors karo meto cenzūra neleidžia pilnai įvertinti epidemijos masto. Europoje apie naująją epidemiją pirmiau pranešė kare neutralios valstybės Ispanijos spauda, kuri nebuvo varžoma cenzūros, nors epidemija jau buvo nusiaubusi Prancūziją ir kitas šalis. Dėl to gripas gavo „ispaniškojo“ pavadinimą, nors pačioje Ispanijoje buvo vadinamas „prancūziškuoju gripu“. 1918 m. gegužės mėnesį ispanijoje šia gripo forma buvo užsikrėtę 8 milijonai žmonių.
Mirė daugiausia jauni žmonės (20-40 metų), kas yra keista, nes jaunimas paprastai labiau atsparus gripui. Manoma, kad užsikrėtusių buvo apie 50% tuometinio pasaulio gyventojų (1 milijardas iš 2 milijardų pasaulio gyventojų). Mirusiųjų nuo gripo buvo daugiau nei žuvusių per visą Pirmąjį pasaulinį karą.
Inkubacinis laikotarpis – 2-3 dienos, vėliau 3-5 dienas reiškėsi simptomai: temperatūra, imuninės sistemos susilpnėjimas.
man labiausiai įstrigo Anžambemanas - meninė priemonė, žodžio ar frazės perkėlimas į kitą eilutę eilėrašty ar kažkas panašaus, bet pavadinimas topinis.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2009 m. lapkričio 14 d. 21:47:06
2009 m. birželio 28 d. 23:20:29
2009 m. birželio 28 d. 23:09:58
vielabraukis - troleibusas
Oi, prisimenu... Važiuoju iš paskaitų, troleibuse kalbasi du įkaušę veikėjai: "A žinai, kas yr vielabraukis? Troleibusas!" Seniai tas buvo, bet iki dabar prisimenu.
Prie to paties, rods, jie aptarė ir motociklą - š****birbį. O prisimenant mūsų garbiuosius kalbininkus, dera prisimint ir krepšiasvydį ir spirdžių (taip, taip - futbolą).
2009 m. birželio 28 d. 22:38:46
crazyz>> naujas? jaunimo? ;ooo jis senų senovėje vatoojamas
tada blyn aš atsilikęs
2009 m. birželio 28 d. 22:23:36
2009 m. birželio 28 d. 21:52:29
Reiškia, kad visiškas liuzeris, nevykėlis, nepasisekėlis ;]]
2009 m. birželio 28 d. 21:33:36
2009 m. birželio 28 d. 21:14:29
2009 m. birželio 28 d. 21:07:46
Ektoplazma - ląstelės citoplazmos išorinė dalis, kad ir kaip tai atrodytų
Matyt, neteko nė vienos "vaiduoklių medžiotojų" serijos matyt, ten ne kartą ir ne du per seriją ta ektoplazma minima. Mano subjektyvia nuomone, gerokai ne tai, ką iš tiesų reiškia...
Niekam čia nebus naujiena vaizduoklis. Net keista, kad pamažu tas "vaiduoklis" prigyja - man jis ir liks monitoriumi.
Kitos dvi - tikrai nebijau taip sakyt - nesąmonės maigyklė ir mygtukinė, atrodo, neprigijo. Nenuostabu - kuom blogai klaviatūra?
Kitas dalykas, kuris mane nustebino (ne šiandien, senokai, tik prisiminiau "į temą", manau): Lenkų kalba mane stebina:
Varlė - żaba (rusų kalba žaba (gaila, forume kirilica neveikia)- rupūžė). Lenkiškai gi rupūžė - ropucha.
nešmenys - rankinė, tašė.
Man labiau kita forma patinka - nešmuo
2009 m. birželio 28 d. 19:41:11
2009 m. birželio 28 d. 17:47:31
ONYX - oniksas. Šis akmuo skatina norą siekti darnos, idealo. Jis suteikia energingumo, daro žmogų patrauklų kitiems.
Oniksas (iš graikų kalbos – „nagas“) yra mineralas. Pagal legendą, miegančiai Venerai Kupidonas nukirpo nagus, ir kadangi dieviškas dalykas negali prapulti, tie nagai virto oniksais. Natūralus akmuo randamas visame pasaulyje - Indijoje, Brazilijoje, Kalifornijoje, Urugvajuje, ypatingai vulkaninių uolienų tuštumose. Viena iš onikso savybių yra ta, kad akmuo persišviečia. Dažniausiai oniksas yra naudojamas pertvaroms, sienoms, grindims, lempoms, stalams, barams bei kitoms interjero detalėms.
Ir vienas lietuviškas naujas:
PASRISKIM - pasimylėkim (čia kažkokia Lt tarme)
2009 m. birželio 19 d. 11:42:09
tizeris tikriausiai taip skamba lietuviskai
2009 m. vasario 2 d. 00:41:13
2009 m. vasario 1 d. 23:41:08
Vaje, kas per mada
istikruju nenorejau jus gasdinti sito stiliaus yra ir ekstremali israska pavadinimu Yamanba / manba
zodziu visiems kas susidomejo, jums cia: https://en.wikipedia.org/wiki/Ganguro
2009 m. vasario 1 d. 23:33:33
Vaje, kas per mada
2009 m. vasario 1 d. 23:31:56
turbijon (net nezinau ar lt kalboj yra toks zodis. reike suprast toks baisiai prabangus kainoja desimtis tukstanciu doleriu, ir visiskai beprasmiskas dalikelis laikrodziose.
meritokratija tai kai protingi valdzioj trumpai tariant.
2009 m. sausio 29 d. 16:52:03
2009 m. sausio 16 d. 20:50:32
Manoma, kad liga plisti pradėjo Kinijoje (1918 m.), kur iš ančių arba kiaulių persimetė žmonėms, nors patikimų duomenų apie tai nėra. Epidemijos mastą ispaniškasis gripas pasiekė JAV, pasižymėdamas labai dideliu mirčių skaičiumi (apie 3% susirgusiųjų mirė, palyginus su 1/1000 kitų gripo epidemijų atvejais). Greitai (maždaug per tris mėnesius) išplito Europoje ir per jos kolonijas visame pasaulyje, tapdamas pasauline pandemija. Prancūzijoje ispaniškasis gripas nusinešė apie 408 000 gyvybių, nors karo meto cenzūra neleidžia pilnai įvertinti epidemijos masto. Europoje apie naująją epidemiją pirmiau pranešė kare neutralios valstybės Ispanijos spauda, kuri nebuvo varžoma cenzūros, nors epidemija jau buvo nusiaubusi Prancūziją ir kitas šalis. Dėl to gripas gavo „ispaniškojo“ pavadinimą, nors pačioje Ispanijoje buvo vadinamas „prancūziškuoju gripu“. 1918 m. gegužės mėnesį ispanijoje šia gripo forma buvo užsikrėtę 8 milijonai žmonių.
Mirė daugiausia jauni žmonės (20-40 metų), kas yra keista, nes jaunimas paprastai labiau atsparus gripui. Manoma, kad užsikrėtusių buvo apie 50% tuometinio pasaulio gyventojų (1 milijardas iš 2 milijardų pasaulio gyventojų). Mirusiųjų nuo gripo buvo daugiau nei žuvusių per visą Pirmąjį pasaulinį karą.
Inkubacinis laikotarpis – 2-3 dienos, vėliau 3-5 dienas reiškėsi simptomai: temperatūra, imuninės sistemos susilpnėjimas.
2009 m. sausio 7 d. 17:55:57
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 7 d. 16:47:12
filmu zanras.