Na Robbie Loxas cystai,,nesakau ,kad Bush`as ypatingai mastantis,bet tikrai ne idijotas,,o del idijoto tai cia tas RW visiskas idijotas..................
nemanau, kad reiketu Busha taip kritikuoti, aisku, nepritariu tiems karams pasaulyje, bet negi galvojat, kad vienas Prezidentas sugalvojo, tai dabar visi jo klauso ir eina kariauti i kitas salis... juk cia ne vienas jis nusprende, Prezidento zodis toje salyje tikrai nera lemiamas ir paskutinis. Kazkodel man Bushas per siumetinius rinkimus labiau imponavo nei Keris...
eamon rašė: vienas idiotas kalba apie kita idiota. nebeturi tas robis ka ir besakyti, nieko nenusimano tai ir sneka nesvarbu ka. na ka matos kad neissilavines zmogus.
o tu labai apie viska nusimanai?????
vienas idiotas kalba apie kita idiota. nebeturi tas robis ka ir besakyti, nieko nenusimano tai ir sneka nesvarbu ka. na ka matos kad neissilavines zmogus.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
2004 m. gruodžio 4 d. 15:53:25
2004 m. lapkričio 23 d. 19:51:45
2004 m. lapkričio 23 d. 19:34:55
2004 m. lapkričio 23 d. 19:23:33
2004 m. lapkričio 23 d. 18:58:57
2004 m. lapkričio 23 d. 18:56:49
2004 m. lapkričio 23 d. 18:05:12
2004 m. lapkričio 23 d. 17:34:59
2004 m. lapkričio 23 d. 16:46:36
2004 m. lapkričio 22 d. 22:35:20
2004 m. lapkričio 22 d. 19:31:21
2004 m. lapkričio 22 d. 19:13:52
2004 m. lapkričio 22 d. 19:10:48
2004 m. lapkričio 22 d. 18:43:01
2004 m. lapkričio 22 d. 18:42:49
2004 m. lapkričio 22 d. 18:31:11
2004 m. lapkričio 22 d. 18:20:33
2004 m. lapkričio 22 d. 18:18:26
vienas idiotas kalba apie kita idiota. nebeturi tas robis ka ir besakyti, nieko nenusimano tai ir sneka nesvarbu ka. na ka matos kad neissilavines zmogus.
o tu labai apie viska nusimanai?????
2004 m. lapkričio 22 d. 18:15:45
2004 m. lapkričio 22 d. 17:41:38