ai dar ta mano seses drauge norejo kabint cicina taip ant prikolo(vistiek daug uzdirba ir pan...)bet va nusprende nebekabint nes kazkur girdejo kad cicinas gali buti gejus wat
mano seses draugei tai tikrai patinka cicinas jai 25 metai,kai tik skamba cicino daina jinai vis sako isiklausykit i zodzius..,kokie zodziai...vienzodz ne vien seniems patinka cicinas
ant prikolo gal ir jega tas cicinas... kay buna kox koncas wisi nueynam pazhwenkt ish jo... nuotayka pasitayso ishkart... bet chia tik prikolas... netikiu, kad kas nors ish jusu tarpo rimtay susizhawejes rychio atliekama muzika... o gal...?
kai tik groja cicinas as visada pagarsinu ir sakau:mama tavo cicina rodo(mano mama nekencia cicino)tada ji pradeda rekti ko cia man kisi vis ta cicina tada buna labai linksma,o siaip is mano seimos niekas nemegsta cicino.Nu jis toks pamaiva man atrodo ir tos jo dainuskos,aciu dievui numete svorio.Ai viena karta buvo jo koncertas kulturos namuose,o mum ten buvo kaip ti sokiu repeticija tai pasislepe apmetem cicina su siukslem(tada jis tik repetavo)buvo ziauriai linksma
jis labai gierai ir juokingai valdo lieituva!!!!???. man patinka cicinas cicinas varo cicinas jiega!!!Kieulaities jiega!!!.
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2004 m. lapkričio 21 d. 19:17:57
2004 m. lapkričio 21 d. 18:26:17
2004 m. lapkričio 21 d. 18:22:28
2004 m. lapkričio 21 d. 18:16:20
2004 m. lapkričio 21 d. 18:09:19
2004 m. lapkričio 21 d. 17:58:51
2004 m. lapkričio 21 d. 17:56:10
2004 m. lapkričio 21 d. 17:50:36
2004 m. lapkričio 21 d. 17:09:13
2004 m. lapkričio 21 d. 17:04:41
2004 m. lapkričio 21 d. 17:00:06
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘