happyendless yra vienas geresniu muzikiniu dalyku lietuvoj. cia aisku skonio reikalas, as net nezadu gincytis del sito, ar del kazikokiu isliekamuju vertyyybu. koks skirtumas, as nesuprantu, jei muzika patinka dabar - dabar ja ir klausai. koks asilas isijungdamas daina dar pasvarsto ar ji jam bus idomi po 5 metu.geri ir kokybiski. jau ne vienam zmogui, nes prase, kuris pries tai apie lietuviska muzika nezinojo absoliuciai nieko, parveziau ju diskaaaa. va, in jo feis, patinka ir ne tik lietuviams!
Tai aš neprašiau kartoti, tik gražiai paprašiau ką nors dėmesio verto parekomenduoti būtent iš šito stiliaus, panašaus į Happyendless, tik daug geresnio, nesukirmijusio ir turinčio išliekamąją vertę Bet kaip supratau, nesulauksiu
Ko tu nesupranti? Juk aiskiai zmogus pasake - tokia muzika NETURI isliekamosios vertes.Nesvarbu ar tokia muzika groja kazkas New Yorko MSG arenoje ar Klaipedos Zveju rumuose. Ir tokiu grupiu kaip Happyendless(grojanciu neitin demesio verta muzika) yra daugybe. O Lietuvoj taip pat yra geru muzikos grupiu, tik paieskoti reikia. Deja, Happyendless, Sel ir kitoms panasioms iki tokiu dar beprotiskai toli.
fenderstrat, prašau, prašau, nu būk geras, gal tu gali man padėti - pasiūlyk kažką nebanalaus ir "pasaulinio lygio", bet pageidaučiau iš šito muzikos žanro, nes mano skonis, deja, labai nerafinuotas, eksperimentinio džiazo neklausau
Stripped rašė: Nebandysiu kartoti savo jau išsakytos minties,vien dėl to,kad nesate pajėgūs jos perskaityti.Paprasčiausiai,tai nėra ta muzika,kuri turi šiokią tokią vertę...
Tai aš neprašiau kartoti, tik gražiai paprašiau ką nors dėmesio verto parekomenduoti būtent iš šito stiliaus, panašaus į Happyendless, tik daug geresnio, nesukirmijusio ir turinčio išliekamąją vertę Bet kaip supratau, nesulauksiu
Stripped rašė: Na,man tai pats blogiausias muzikinis projektas,per paskutinius 5 metus... Kaip sukirmijęs obuolys,įvyniotas į blizgantį saldainio popierėlį... Tokios grupės,kaip Happyendless niekada nesudomins vakarų muzikos rinkos,nes tokios muzikos ten yra pilna,ir ji ten skambėjo vakar...
Gal gali konkrečiau, su grupių pavadinimais, nes aš nelabai tokia muzika domiuosi, tai nežinau, bet tu, matau, žinai, tai gal galėtum kažką panašaus nelietuviško, bet aišku šimtą kartų geresnio, parekomenduoti? Mielai paklausyčiau
Nebandysiu kartoti savo jau išsakytos minties,vien dėl to,kad nesate pajėgūs jos perskaityti.Paprasčiausiai,tai nėra ta muzika,kuri turi šiokią tokią vertę...
Stripped rašė: Na,man tai pats blogiausias muzikinis projektas,per paskutinius 5 metus... Kaip sukirmijęs obuolys,įvyniotas į blizgantį saldainio popierėlį... Tokios grupės,kaip Happyendless niekada nesudomins vakarų muzikos rinkos,nes tokios muzikos ten yra pilna,ir ji ten skambėjo vakar...
Gal gali konkrečiau, su grupių pavadinimais, nes aš nelabai tokia muzika domiuosi, tai nežinau, bet tu, matau, žinai, tai gal galėtum kažką panašaus nelietuviško, bet aišku šimtą kartų geresnio, parekomenduoti? Mielai paklausyčiau
Na,man tai pats blogiausias muzikinis projektas,per paskutinius 5 metus... Kaip sukirmijęs obuolys,įvyniotas į blizgantį saldainio popierėlį... Tokios grupės,kaip Happyendless niekada nesudomins vakarų muzikos rinkos,nes tokios muzikos ten yra pilna,ir ji ten skambėjo vakar...
kuo toliau tuo lietuviska muzika vis gereja. vieni viso to kaltininkai yra grasieji Happyendless. ar tikrai jie yra tokie geri kad galetumem drasiai jais didziuotis?
2011 m. gegužės 27 d. 02:09:38
2011 m. gegužės 26 d. 23:00:17
2011 m. gegužės 25 d. 22:36:48
2010 m. gruodžio 15 d. 12:02:42
2010 m. gruodžio 14 d. 18:11:59
Nebandysiu kartoti savo jau išsakytos minties,vien dėl to,kad nesate pajėgūs jos perskaityti.Paprasčiausiai,tai nėra ta muzika,kuri turi šiokią tokią vertę...
Ko tu nesupranti? Juk aiskiai zmogus pasake - tokia muzika NETURI isliekamosios vertes.Nesvarbu ar tokia muzika groja kazkas New Yorko MSG arenoje ar Klaipedos Zveju rumuose. Ir tokiu grupiu kaip Happyendless(grojanciu neitin demesio verta muzika) yra daugybe. O Lietuvoj taip pat yra geru muzikos grupiu, tik paieskoti reikia. Deja, Happyendless, Sel ir kitoms panasioms iki tokiu dar beprotiskai toli.
2010 m. gruodžio 14 d. 17:21:03
Visiškai sutinku su Stripped. Gal lietuvėlei ir atrodo neblogai, bet pasauliui pernelyg banalu.
2010 m. gruodžio 14 d. 17:17:51
2010 m. gruodžio 14 d. 17:14:28
2010 m. gruodžio 14 d. 16:48:51
Na,man tai pats blogiausias muzikinis projektas,per paskutinius 5 metus... Kaip sukirmijęs obuolys,įvyniotas į blizgantį saldainio popierėlį... Tokios grupės,kaip Happyendless niekada nesudomins vakarų muzikos rinkos,nes tokios muzikos ten yra pilna,ir ji ten skambėjo vakar...
2010 m. gruodžio 14 d. 15:56:11
2010 m. gruodžio 14 d. 14:26:32
2010 m. gruodžio 13 d. 22:40:48
MsCopa, siūlyk, palaikysiu
2010 m. gruodžio 13 d. 22:37:59
2010 m. gruodžio 13 d. 22:31:09
https://www.youtube.com/watch?v=7SUlqQRyu J8
Man tai patiko, einu pasiūlysiu į top'ą, jei dar niekas nepasiūlė.
2009 m. vasario 3 d. 15:55:32
2009 m. sausio 2 d. 20:38:02
Labai laukiu albumo.
2008 m. spalio 25 d. 20:32:03
2008 m. rugsėjo 22 d. 22:36:58