Simpsonai yra visa galva auksciau uz futurama. Nors,tai nereiskia kad futurama bloga. gera,bet..
Simpsonai - užknisę juodai. Ir apskritai šie serialai sunkiai sulyginami. Futuramos humoras aštresnis, sakyčiau, net daugiau suaugusiems. Na, ir tos užuominos į popkultūrą labai smagios.
Leela: Oh, God, not Zapp Brannigan.
Dr. Zoidberg: You know Zapp Brannigan?
Leela: Let's just say we've crossed paths.
Bender: Was that before or after you slept with him?
Fry: I know Big Vinny said he was giving me the Kiss of Death, but I still think he's gay.
Leela: Did he use his tongue?
Fry: A little.
peržiūrėjęs porą kartų buvau šį 'multiką' per MTV tai visai nieko, buvo iš ko pasijuokti, bet prieš kelias dienas draugas įjungė FUTURAMOS filmą, tai likau visiškai nesupratęs, kūrėjai turbūt peruostė balto daikto, nes išvis.. totali lempa.
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
2008 m. rugsėjo 25 d. 22:52:38
2008 m. rugsėjo 25 d. 21:42:29
2008 m. rugsėjo 25 d. 21:38:26
2008 m. rugsėjo 25 d. 21:01:31
2008 m. rugsėjo 25 d. 20:51:59
2008 m. rugsėjo 25 d. 20:43:32
Simpsonai - užknisę juodai. Ir apskritai šie serialai sunkiai sulyginami. Futuramos humoras aštresnis, sakyčiau, net daugiau suaugusiems. Na, ir tos užuominos į popkultūrą labai smagios.
Leela: Oh, God, not Zapp Brannigan.
Dr. Zoidberg: You know Zapp Brannigan?
Leela: Let's just say we've crossed paths.
Bender: Was that before or after you slept with him?
Fry: I know Big Vinny said he was giving me the Kiss of Death, but I still think he's gay.
Leela: Did he use his tongue?
Fry: A little.
2008 m. rugsėjo 25 d. 20:39:40
2008 m. rugsėjo 25 d. 20:22:54
2008 m. rugsėjo 25 d. 20:22:45
2008 m. rugsėjo 25 d. 20:20:16
2008 m. rugsėjo 25 d. 20:09:46