Hopeless rašė: kazkodel manau kad ta daina turi atlikti vyras,fone turi skambeti gera muzika mzdg isimintina melodija. .yra stiprus priedainis, . .dar man svarbu kad dainos pradzia butu tokia "uzvedanti". .dar reiketu prideti gera kiru grupes nariu grojima,protingus lyricus (butinai angliskus). .ir manau gautusi tikrai gera daina
pritariu !!!tik daina atliktu nebutinai vyras bet visu pirma tai reikia turet gera (bent jau normalu)balsa,pvz geltona-ar jos balsas stiprus tik ir dainuoja:ram pam parara rarampa pa......viskas bus gerai,ir textas sios dainos visai sudinas,jokios reiksmes uz geltona geriau 5 metu vaix padainuotu...arba yva i eurovizija - lalala ... i wana be your barbie...taciau yvos balsas neblogas ir visai ne kaip vilkolakio,o labai geras,bent jau uz geltonos tikrai geresnis !!!!!
kazkodel manau kad ta daina turi atlikti vyras,fone turi skambeti gera muzika mzdg isimintina melodija. .yra stiprus priedainis, . .dar man svarbu kad dainos pradzia butu tokia "uzvedanti". .dar reiketu prideti gera kiru grupes nariu grojima,protingus lyricus (butinai angliskus). .ir manau gautusi tikrai gera daina
nemanau kad sukurti gera daina yra kazkokia formule
gyvenu kaip moku gyvent...
2) Elektrine gitara
3) Bosine gitara
4) Rimti bugnai
5) Malonus balsas, kuris tau tikrai patinka
6) Gera, pilnai uzpildyta melodija
Manau tikrai gera daina yra "In The Shadows". Galit gincytis, bet zodziai tikrai prasmingi, visam jaunimui budingi...
Tokios nera.Dainos neturi buti rasomos pagal kazkokia suknista formule jos turi buti kuriamos is suknistos sirdies.Turbut leviausios dainos ir yra tos kurios buvo rasomos pagal kazkokia nusususia formule kad suzavetu didziaja dali klausytoju.Ick
jei daina rasysi meschanishkai po kurio laiko surpasi kox tai slamstas...
visu pirma reikia noro ir talento. jeigu kurti ir groti nenori - nieko nebus. taip pat nieko normalaus nebus jeigu talento nera. paskui reikalingas kazkoks individualumas - gi daug idomiau klausytis muzikos, kuri turi kazka kitokio negu visa kita...kazka, kas issikiria is kitu. paskui reikia, kaddainu tekstai, o ir pati muzika nebutu nuobodi - jeigu kazkur viskas girdeta, neidomu. Be viso to reikia, kad tai ka pats rasai, kuri, darai - tau patiktu. na, dar ir kitiems grupes nariams [jeigu tokie yra]....
Darbas, darbas ir dar karta darbas (pasakew vos ne kaip Leninas). Kiekviena smulkmena kiekviena dainos detale turi ja papildyti, kiekvienas zodis turi kaska reixti. Sukurus dainos minti ir daugmazh sudeliojus eiles prie jos reikia dar sedeti baisiausiai ilga laika kol nuslifuoji kiekviena detale, kiekvienas zodis kaip ir kiekvienas garsas yra labai svarbus, jie kiekvienas ackirai turi kaska reixti ir kaip visuma isreixti dainos minti ka savo ruoshtu turi acpindeti ir muzika. Tikrewsiaj tai vienas sunkewsiu darbu pasaulyje, bet visgi teikiantis daugiausiai pasitenkinimo
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 12 d. 19:05:31
2005 m. liepos 12 d. 18:59:54
kazkodel manau kad ta daina turi atlikti vyras,fone turi skambeti gera muzika mzdg isimintina melodija. .yra stiprus priedainis, . .dar man svarbu kad dainos pradzia butu tokia "uzvedanti". .dar reiketu prideti gera kiru grupes nariu grojima,protingus lyricus (butinai angliskus). .ir manau gautusi tikrai gera daina
pritariu !!!tik daina atliktu nebutinai vyras
2005 m. liepos 12 d. 15:05:05
2005 m. liepos 12 d. 14:52:48
2005 m. liepos 12 d. 13:16:54
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. kovo 27 d. 20:44:55
2005 m. kovo 12 d. 10:38:21
2005 m. kovo 6 d. 18:15:53
2005 m. kovo 6 d. 18:09:46
1) Geri prasmingi zozdiai
2) Elektrine gitara
3) Bosine gitara
4) Rimti bugnai
5) Malonus balsas, kuris tau tikrai patinka
6) Gera, pilnai uzpildyta melodija
Manau tikrai gera daina yra "In The Shadows". Galit gincytis, bet zodziai tikrai prasmingi, visam jaunimui budingi...
2005 m. kovo 6 d. 13:23:21
2005 m. vasario 27 d. 10:17:37
cia bent jau pagal mane;]
2005 m. vasario 27 d. 09:51:05
2005 m. vasario 27 d. 01:43:05
2005 m. vasario 27 d. 01:30:10
2005 m. sausio 9 d. 14:34:17
2005 m. sausio 9 d. 14:12:47
2005 m. sausio 7 d. 13:12:47
2005 m. sausio 3 d. 10:04:46
jei daina rasysi meschanishkai po kurio laiko surpasi kox tai slamstas...
2005 m. sausio 3 d. 09:58:37
2005 m. sausio 3 d. 02:51:59