enigmatic rašė: Faina paskaitinėti seną, nudūlėjusią diskusiją. Dar ir Dziodas su Lost tada reiškėsi
O dabar nuomonė mano šiek tiek keičiasi. Skin užima lyderio poziciją. Nu ji viena pati geriau padirba.
hmhmh... netycia uzejau cia i music'a ir ziuriu mano vardas paminetas malonu, kad dar liko cia senuju nariu... tik tiek nedaug...
...skunk anansie yra gerai :}
Crie_Die,
Na, žinoma, Skunk Anansie ir Skin nėra net ko lyginti su tokiais "ne - fuflo" personažais, kaip Bavarija ,Mango ,Britney Spears ,Geltona ,Rytis Cicinas ,Zas ,Spice Girls (paimta iš tavo anketos, jeigu ką.)...
Skunk'ai man patinka, ir balsas Deborah'os labai gražus, gražiausios dainos šiuo metu man būtų Weak, Hedonism, Secretly. Tik tiek kad dar nelabai plačiai jais pasidomėjusi esu (vis ar užmirštu ar dar kas..). Nieko laiko dar yra
Faina paskaitinėti seną, nudūlėjusią diskusiją. Dar ir Dziodas su Lost tada reiškėsi
O dabar nuomonė mano šiek tiek keičiasi. Skin užima lyderio poziciją. Nu ji viena pati geriau padirba.
Nežiūrėkite į save per daug asmeniškai.
tai viena is mano mylimiausiu grupiu. jeigu klausau muzika, tai dazniausiai buna skunk anansie muzika. labai megstu skin balsa. o dainu zodziai - tikrai nebanalus. tai grupe, kuri niekada neatsibos. gaila kad ju jau nebera...
ar kas nors ka nors girdejot apie tokia unreal grupe Skunk Anansie?butu malonu pasidalinti ispudziais, nors...gal cia nieks nezino, isskyrus "savus", pvz.SQ)))
bet vis vien atsiliepkit...zinokit, skunk'u muzika veza tikraja to zodzio prasme...labai toli)))))
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2006 m. gegužės 4 d. 14:56:15
Faina paskaitinėti seną, nudūlėjusią diskusiją. Dar ir Dziodas su Lost tada reiškėsi
hmhmh... netycia uzejau cia i music'a ir ziuriu mano vardas paminetas
...skunk anansie yra gerai :}
2006 m. balandžio 28 d. 18:59:25
2006 m. balandžio 21 d. 14:43:09
Na, žinoma, Skunk Anansie ir Skin nėra net ko lyginti su tokiais "ne - fuflo" personažais, kaip Bavarija ,Mango ,Britney Spears ,Geltona ,Rytis Cicinas ,Zas ,Spice Girls (paimta iš tavo anketos, jeigu ką.)...
2006 m. balandžio 19 d. 21:19:30
2006 m. balandžio 14 d. 14:38:26
2005 m. balandžio 28 d. 14:13:05
2005 m. sausio 7 d. 17:36:35
jo,keleta gabalu yra gan neblogu,bet labiau patinka kai pati ta Skin dainuoja,be grupes.
man labiau patinka Skunk Anansie.net nezinau kodel.nors ir skin tikrai neblogai.o gabalai Hedonism ir Brazen-kazkas nepaprasto.
2004 m. gruodžio 20 d. 22:01:07
2004 m. gruodžio 4 d. 12:23:22
2004 m. gruodžio 4 d. 11:28:26
shiuo metu ypach patinka dainos She's My Heroine ir Twisted (Everyday Hurts).
2004 m. lapkričio 26 d. 10:12:05
2004 m. lapkričio 25 d. 23:42:25
2004 m. lapkričio 22 d. 19:25:06
2004 m. lapkričio 22 d. 14:26:34
bet vis vien atsiliepkit...zinokit, skunk'u muzika veza tikraja to zodzio prasme...labai toli