Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Sweet666
2011 m. birželio 22 d. 20:59:29
metallistas rašė:
Nu man tai jie ne biski nepatinka, o kaip rock grupe tai %#$@% ( Nepykit gerbejai )

nesupratau... galima Lietuviškai?

Atsakyti
metallistas
2011 m. birželio 22 d. 18:13:54 2011-06-22 18:14:14
Nu man tai jie ne biski nepatinka, o kaip rock grupe tai %#$@% ( Nepykit gerbejai )

2011 m. birželio 14 d. 18:11:46
Na ką, Muse ir vėl žada pokyčius savo muzikoje : )

Muse will return with a potentially "softer" album next year, the band have revealed.

Drummer Dominic Howard and bassist Chris Wolstenholme spoke about the plan to NME at this afternoon's (May 19) Ivor Novello Awards ceremony in London, where they won the International Achievement award.

After revealing that they were planning to put out the follow-up to 2009’s 'The Resistance' in 2012 Howard said that the album could mark a shift in style for the band. "Matt [Bellamy, frontman] showed me a few chords recently," he said. "Who knows, it might be softer rock, but then it's up to me and Chris to make it heavy again. A heavy rock lullaby! But I'm sure it will move forward in some way."

Wolstenholme explained that the band had been jamming on the road ahead of sessions later this year. He added: "We've got Reading Festival [plus the Leeds Festival, with them set to headline both] in August and maybe a few weeks off after that. So September, October time we’ll get into the studio and start writing and working on the songs."

Howard concluded: "It takes as long as it takes really, because you have to love it before you can just chuck it out there and into the real world. But definitely next year."

Muse have suggested that they will play their 2001 album 'Origin Of Symmetry' in full at the Reading And Leeds Festivals.

2011 m. birželio 9 d. 00:21:29
jie kuria tikrai gerai muziką, kuri išsiskiria iš kitų o tai daug pasako apie juos

Atsakyti
heikki
2011 m. gegužės 28 d. 21:36:37
Nieko prieš juos neturiu. Jei kada nors netyčia tenka išgirst jų dainas, su malonumu paklausau. O jų tą Twilight Eclipse daina ( pavadinimo neatsimenu ) labai patinka.

2011 m. gegužės 27 d. 15:02:37
Man tai patinka ju muzika... na aisku kai kurios dainos nelabai, kaip visada

2011 m. gegužės 27 d. 14:11:30
Esu visiškai už juos, jų darbą. Jų muzika nuostabi! Tiesiog nežinau. viskas prasidėjo nuo singlų, poto perklausiau ir kitas dainas. Svarbiausia nekreipt į kitų nuomonę, kad va, supopsėjo vyrukai, taip nėra!Jie išbando ką naujo, kuria, žiūri į ateitį.O tas twilightas! Nu nekniskit proto žmonės.Jei mėgsti viena dainą tai nereiškai kad mėgsti visą grupę. šimtai fanu kažkaip staiga.Nežinau kaip, bet taip perteikti jausmus ir mintis sugeba tik muse. Jų muzika savita, ir keikviena daina yra vis kitokia!Tikriausiai vien dėl to pamėgau taip juos. Ačiū už dėmesį. ^^

Atsakyti
Rutonė
2011 m. gegužės 7 d. 21:47:36
Ko čia taip diskusijos suaktyvėjo? Ar ne todėl, kad juos dabar VH1e rodo?

Atsakyti
Sweet666
2011 m. balandžio 21 d. 14:10:52
metal4ewer rašė:
Nepatinka

labai jau sausas komentaras, norėtųsi kokių nors argumentų "prieš", ar šiaip savo nuomonės pagrįsimo "kodėl taip".
Jei dabar visi pradėtume taip pasisakinėti tai, kaip čia dabar būtų?.. O be to tokie "tušti" komentarai labai smugdo tavo "Vidutinį žinutės ilgį"...

O dėl to "nervina gėrąja prasme" taip ir yra... ; D manau labai gyvas ir įdomus išsireiškimas tiksliai nusakantis mano mintis apie juos.
Blemba blemba, patinka man jie : D Šaunūs bičiukai, visi alei vieno ; D (būtent dėl to ir nervina) : D

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2011 m. balandžio 21 d. 14:02:23
Sweet666 rašė:
mane tiesą sakant, jie nervina (gerąja prasme)

įdomus išsireiškimas, nervina gerąja prasme

2011 m. balandžio 20 d. 19:38:12
mane tiesą sakant, jie nervina (gerąja prasme) . Tiek fanų turi, o dar tas twilight - iš vis padėjo išgarsėti. Geras dainas rašo, gyvai groja nepriekaištingai (tik vienas iš keliasdešimt live pasirodymų, prie kurių galėčiau prikibti ; D). Savo gerąja energija ant scenos visada užkrečia, o dar tas Matt... Nemoka normaliai atsistojęs pagroti, visąlaik pralinksmina publiką su savo įvairiais pasišokinėjimais ar tiesiog gitaros triukais
Net ir mane "užkabino"... Nu nesuprantu, kas čia daba darosi ..? : D

Atsakyti
metal4ewer
2011 m. kovo 29 d. 19:06:00
Nepatinka

Atsakyti
dove
2011 m. kovo 29 d. 10:51:31
Žiauriai patinka Muse. nežinau,tiesiog veža. visos dainos, ir kiekviena vis kitokia. mmmm.....

Atsakyti
nickotin
2011 m. kovo 25 d. 17:37:17
Kieti vyrukai.

Atsakyti
ingkli
2011 m. kovo 23 d. 20:43:06
Šiuo metu viena mėgiamiausių mano grupių

2011 m. kovo 22 d. 22:53:51
Na senos Muse dainos yra visai kitokio stilio negu, kad naujosios ... Na bet kiekvieno skonis skirtingas

Atsakyti

2011 m. kovo 22 d. 22:05:42
anonim-fox rašė:
Nežinau, man tai nelimpa tas jų toks stilius, kad ir kiek bandau klausyt, dainai neįpusėjus ji jau atsibosta...
Gal tiesiog pamėgink Muse klausyti nuo senu jų dainų pvz. kaip Showbiz, Cave, ir t.t.

Atsakyti

2011 m. kovo 22 d. 21:59:46
Silentist rašė:
Amerikiečiai tai niekaip nesupranta, kiek grupių gali kartoti tuos pačius Radiohead'ų "prijomus" : Coldplay, Snow Patrol, Keane, Muse... dar visa šutvė mažiau garsių.
Noriu patikslinti, kad Muse yra ne amerikietiška grupė, Muse yra kilusi iš Anglijos

Atsakyti
anonim-fox
2011 m. kovo 20 d. 20:52:04
Nežinau, man tai nelimpa tas jų toks stilius, kad ir kiek bandau klausyt, dainai neįpusėjus ji jau atsibosta...

2011 m. kovo 20 d. 17:00:03
Hm... Muse. Niekada rimtai nesidomėjau jų veikla. Visada atrodydavo : dar viena žiauriai pervertinama pasaulio grupė. O dar tos asociacijos su Twilight - juokinga... Buvau klausius keletą jų dainų, tačiau kažkaip neįsigilindavau ir praleisdavau pro ausis. Bet viena niekada nesupratau : už ką juos taip vertina?; už ką jais taip žavimasi?...
Matydama jų liaupsinimus stengiaus ignoruoti. Tačiau kartą nusprendžiau tiesiog pasidomėti, kuo jie užsiima...

Na, nuo tada aš kažkaip kardinaliai pakeičiau nuomonę
Jų muzika man pasirodė : įdomi, unikali, kažkuo ypatinga ir keistai traukianti, bei žavinti. O ir patys grupės nariai (šiuo metu prisimenu tik vieną - grupės lyderį - Matthew Bellamy , tačiau dabar ne apie tai) yra įdomūs kaip asmenybės, į kuriuos įdomu ir malonu žiūrėti ant scenos ( jau nekalbant apie jų nepriekaištingus gyvus pasirodymus). Kiekvienas jų (bent man) yra charizmatiški žmonės, kurie stengiasi neišsišokti ir tiesiog užsiima tuo, kuo jiems geriausiai sekas - muzika. : )

Tai vat, ką aš galvoju apie šią roko muzikos grupę. : )

Atsakyti
Puslapiai: 1234567 ... 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pulp Pulp
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

21:48 - Very_crazy_enough
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
20:34 - 4Blackberry
Stay tuned...
20:19 - Very_crazy_enough
Norfos oranzine spalva jau keli desimtmeciai
20:03 - HH
kada svetaine atnaujins? dizaina
11:01 - Very_crazy_enough
Ukanotiems zmonems galima pakelt nuotaika 1 atveju: paskleidziant dar daugiau ukanu

CHRISTOPHER LAMBERT SUSMUKO DALINDAMAS AUTOGRAFUS

Praėjusiais metais Lambert irgi nukrito nuo laiptų ir susižeidė nugarą. Jis deja visiškai atsigavo po padarinių.
10:36 - Very_crazy_enough
buterbrodukas:
-sugrysim. Tikrai sugrysim.
- Kada?
- kai zmones isalks
10:35 - Very_crazy_enough
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
23:09 - Very_crazy_enough
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
18:10 - Very_crazy_enough
Nerasistas del mondei.

I don't care if Monday's black
Tuesday, Wednesday, heart attack
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4148
  Iš viso užsiregistravę: 73812
  Naujausias narys: hershelknu