Nieko prieš juos neturiu. Jei kada nors netyčia tenka išgirst jų dainas, su malonumu paklausau. O jų tą Twilight Eclipse daina ( pavadinimo neatsimenu ) labai patinka.
Esu visiškai už juos, jų darbą. Jų muzika nuostabi! Tiesiog nežinau. viskas prasidėjo nuo singlų, poto perklausiau ir kitas dainas. Svarbiausia nekreipt į kitų nuomonę, kad va, supopsėjo vyrukai, taip nėra!Jie išbando ką naujo, kuria, žiūri į ateitį.O tas twilightas! Nu nekniskit proto žmonės.Jei mėgsti viena dainą tai nereiškai kad mėgsti visą grupę. šimtai fanu kažkaip staiga.Nežinau kaip, bet taip perteikti jausmus ir mintis sugeba tik muse. Jų muzika savita, ir keikviena daina yra vis kitokia!Tikriausiai vien dėl to pamėgau taip juos. Ačiū už dėmesį. ^^
labai jau sausas komentaras, norėtųsi kokių nors argumentų "prieš", ar šiaip savo nuomonės pagrįsimo "kodėl taip".
Jei dabar visi pradėtume taip pasisakinėti tai, kaip čia dabar būtų?.. O be to tokie "tušti" komentarai labai smugdo tavo "Vidutinį žinutės ilgį"...
O dėl to "nervina gėrąja prasme" taip ir yra... ; D manau labai gyvas ir įdomus išsireiškimas tiksliai nusakantis mano mintis apie juos.
Blemba blemba, patinka man jie : D Šaunūs bičiukai, visi alei vieno ; D (būtent dėl to ir nervina) : D
mane tiesą sakant, jie nervina (gerąja prasme) . Tiek fanų turi, o dar tas twilight - iš vis padėjo išgarsėti. Geras dainas rašo, gyvai groja nepriekaištingai (tik vienas iš keliasdešimt live pasirodymų, prie kurių galėčiau prikibti ; D). Savo gerąja energija ant scenos visada užkrečia, o dar tas Matt... Nemoka normaliai atsistojęs pagroti, visąlaik pralinksmina publiką su savo įvairiais pasišokinėjimais ar tiesiog gitaros triukais
Net ir mane "užkabino"... Nu nesuprantu, kas čia daba darosi ..? : D
Silentist rašė: Amerikiečiai tai niekaip nesupranta, kiek grupių gali kartoti tuos pačius Radiohead'ų "prijomus" : Coldplay, Snow Patrol, Keane, Muse... dar visa šutvė mažiau garsių.
Noriu patikslinti, kad Muse yra ne amerikietiška grupė, Muse yra kilusi iš Anglijos
Hm... Muse. Niekada rimtai nesidomėjau jų veikla. Visada atrodydavo : dar viena žiauriai pervertinama pasaulio grupė. O dar tos asociacijos su Twilight - juokinga... Buvau klausius keletą jų dainų, tačiau kažkaip neįsigilindavau ir praleisdavau pro ausis. Bet viena niekada nesupratau : už ką juos taip vertina?; už ką jais taip žavimasi?...
Matydama jų liaupsinimus stengiaus ignoruoti. Tačiau kartą nusprendžiau tiesiog pasidomėti, kuo jie užsiima...
Na, nuo tada aš kažkaip kardinaliai pakeičiau nuomonę
Jų muzika man pasirodė : įdomi, unikali, kažkuo ypatinga ir keistai traukianti, bei žavinti. O ir patys grupės nariai (šiuo metu prisimenu tik vieną - grupės lyderį - Matthew Bellamy , tačiau dabar ne apie tai) yra įdomūs kaip asmenybės, į kuriuos įdomu ir malonu žiūrėti ant scenos ( jau nekalbant apie jų nepriekaištingus gyvus pasirodymus). Kiekvienas jų (bent man) yra charizmatiški žmonės, kurie stengiasi neišsišokti ir tiesiog užsiima tuo, kuo jiems geriausiai sekas - muzika. : )
Tai vat, ką aš galvoju apie šią roko muzikos grupę. : )
Amerikiečiai tai niekaip nesupranta, kiek grupių gali kartoti tuos pačius Radiohead'ų "prijomus" : Coldplay, Snow Patrol, Keane, Muse... dar visa šutvė mažiau garsių.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. birželio 9 d. 00:21:29
2011 m. gegužės 28 d. 21:36:37
2011 m. gegužės 27 d. 15:02:37
2011 m. gegužės 27 d. 14:11:30
2011 m. gegužės 7 d. 21:47:36
2011 m. balandžio 21 d. 14:10:52
Nepatinka
labai jau sausas komentaras, norėtųsi kokių nors argumentų "prieš", ar šiaip savo nuomonės pagrįsimo "kodėl taip".
Jei dabar visi pradėtume taip pasisakinėti tai, kaip čia dabar būtų?..
O dėl to "nervina gėrąja prasme" taip ir yra... ; D manau labai gyvas ir įdomus išsireiškimas tiksliai nusakantis mano mintis apie juos.
Blemba blemba, patinka man jie : D Šaunūs bičiukai, visi alei vieno ; D (būtent dėl to ir nervina) : D
2011 m. balandžio 21 d. 14:02:23
mane tiesą sakant, jie nervina (gerąja prasme)
įdomus išsireiškimas, nervina gerąja prasme
2011 m. balandžio 20 d. 19:38:12
Net ir mane "užkabino"... Nu nesuprantu, kas čia daba darosi ..? : D
2011 m. kovo 29 d. 19:06:00
2011 m. kovo 29 d. 10:51:31
2011 m. kovo 25 d. 17:37:17
2011 m. kovo 23 d. 20:43:06
2011 m. kovo 22 d. 22:53:51
2011 m. kovo 22 d. 22:05:42
Nežinau, man tai nelimpa tas jų toks stilius, kad ir kiek bandau klausyt, dainai neįpusėjus ji jau atsibosta...
2011 m. kovo 22 d. 21:59:46
Amerikiečiai tai niekaip nesupranta, kiek grupių gali kartoti tuos pačius Radiohead'ų "prijomus" : Coldplay, Snow Patrol, Keane, Muse... dar visa šutvė mažiau garsių.
2011 m. kovo 20 d. 20:52:04
2011 m. kovo 20 d. 17:00:03
Matydama jų liaupsinimus stengiaus ignoruoti. Tačiau kartą nusprendžiau tiesiog pasidomėti, kuo jie užsiima...
Na, nuo tada aš kažkaip kardinaliai pakeičiau nuomonę
Jų muzika man pasirodė : įdomi, unikali, kažkuo ypatinga ir keistai traukianti, bei žavinti. O ir patys grupės nariai (šiuo metu prisimenu tik vieną - grupės lyderį - Matthew Bellamy
Tai vat, ką aš galvoju apie šią roko muzikos grupę. : )
2011 m. vasario 27 d. 18:56:31
2011 m. vasario 27 d. 17:56:02
2010 m. rugsėjo 28 d. 17:21:39
Angliskai issireiskus - diverse. Afygiena grupe, kuria pamegti nera sunku.