Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kospis
2010 m. rugsėjo 25 d. 20:23:10
Gal girdejot apie Muse Futurism albuma? Sian radau piratu turgeli, sudeti visi nealbumines ir remiksines dainos, ju apie 19

Atsakyti
velniux
2010 m. rugsėjo 22 d. 16:21:05
megameda rašė:
velniux rašė:
Nieko gero. Bent jau mano nuomone, Muse yra labai pervertinta grupe. Nemegstu ju muzikos ir niekaip nesuprantu uz ka juos vertina. Nei tekstai kazkuo ypatingi, nei instrumentalas. Vokalisto balsas gal ir neblogas, bet iki labai gero irgi netraukia.

Jei taip sakai tai greičiausiai niekad neteko įsigilinti į Muse dainų tekstus?Kiekvienos dainos lyrics'ai turi didelę ir gilią prasmę.
O tavo manymu kieno vokalas yra geras?Matthew Bellamy pasižymi tikrai geru vokalu, paklausyk kaip jis gyvai atlieka dainas.

O Twilight prie to, jog daug fanų atsirado po to, kai filme buvo panaudota jų daina, ir daug kas tik tada sužinojo apie Muse.

Kieno geras? Freddie Mercury, Steven Tyler, Myles Kennedy, Roger Waters, Sharon den Adel ir t.t. O del tekstu... Na, negaliu visiskai aiskiai peikti Muse tekstu, nes toli grazu ne visu dainu tekstus maciau ir ne visu ju dainu klausiau. Del to sakau apie tas, kuriu klausiau.

2010 m. rugsėjo 21 d. 22:07:41
rabithunter rašė:
Ji_Kvepuoja rašė:
rabithunter rašė:
a prie ko cia Twilight?

Žinai kaip Muse populiarumas išaugo po pirmojo Twilight filmo? Visose šalyse ir plius Amerikoje. Tai ohohohoho. Kai kurie tikri fanai, jų net atsižada dėl to. Dėl to ir pervertinta [komerciška, kaip kai kurie sako, dėl šito iš dalies sutinku] patapo, kaip tu pasakei. Nes klauso jų žmonės, net nesuprasdami, kas tie Muse iš tikro yra. Klausi - iš kur sužinojai Muse? Ats. Ai, tai iš Twilight. Prieš šitą filmą net Lietuvoje tekdavo gerokai pavargt ir paplušt, kad rast kokį šiokios tokios pagarbos vertą faną/fanę. Tai va, ko gero prie to.
o as nieko ir nesakiau, tik paklausiau prie ko cia Twilight o del muses tai tiesa sakant nesupratau niekad kuo jie ten taip mylimi, tsakant pro viena ausi ieina pro kita iseina, eiline pilka nuobodi poprokelio grupe kurios paskutiniu metu taip ispopuliarejo

Nu nieko nesakei, bet paklausei, o aš tau ir atsakiau. Na, bent jau savo nuomonę išreiškiau : D .
Kiekvienas pagal save, kai kam tai dievukai, kažkam tai pilka grupė. Kiek žmonių, tiek ir nuomonių. Nepatinka, tai nepatinka. Nieko neverčiu jų klausyt, kam nepatinka, o juo labiau imt ir pamėgt.

2010 m. rugsėjo 21 d. 21:39:12
Ji_Kvepuoja rašė:
rabithunter rašė:
a prie ko cia Twilight?

Žinai kaip Muse populiarumas išaugo po pirmojo Twilight filmo? Visose šalyse ir plius Amerikoje. Tai ohohohoho. Kai kurie tikri fanai, jų net atsižada dėl to. Dėl to ir pervertinta [komerciška, kaip kai kurie sako, dėl šito iš dalies sutinku] patapo, kaip tu pasakei. Nes klauso jų žmonės, net nesuprasdami, kas tie Muse iš tikro yra. Klausi - iš kur sužinojai Muse? Ats. Ai, tai iš Twilight. Prieš šitą filmą net Lietuvoje tekdavo gerokai pavargt ir paplušt, kad rast kokį šiokios tokios pagarbos vertą faną/fanę. Tai va, ko gero prie to.
o as nieko ir nesakiau, tik paklausiau prie ko cia Twilight o del muses tai tiesa sakant nesupratau niekad kuo jie ten taip mylimi, tsakant pro viena ausi ieina pro kita iseina, eiline pilka nuobodi poprokelio grupe kurios paskutiniu metu taip ispopuliarejo

Atsakyti
megameda
2010 m. rugsėjo 21 d. 20:47:12
Ji_Kvepuoja rašė:
rabithunter rašė:
a prie ko cia Twilight?

Labai teisingai pasakyta.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2010 m. rugsėjo 21 d. 20:25:49
rabithunter rašė:
a prie ko cia Twilight?

2010 m. rugsėjo 21 d. 19:57:22
velniux rašė:
Nieko gero. Bent jau mano nuomone, Muse yra labai pervertinta grupe. Nemegstu ju muzikos ir niekaip nesuprantu uz ka juos vertina. Nei tekstai kazkuo ypatingi, nei instrumentalas. Vokalisto balsas gal ir neblogas, bet iki labai gero irgi netraukia.

Jei taip sakai tai greičiausiai niekad neteko įsigilinti į Muse dainų tekstus?Kiekvienos dainos lyrics'ai turi didelę ir gilią prasmę.
O tavo manymu kieno vokalas yra geras?Matthew Bellamy pasižymi tikrai geru vokalu, paklausyk kaip jis gyvai atlieka dainas.

O Twilight prie to, jog daug fanų atsirado po to, kai filme buvo panaudota jų daina, ir daug kas tik tada sužinojo apie Muse.

Atsakyti
rabithunter
2010 m. rugsėjo 21 d. 16:53:09
a prie ko cia Twilight?

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2010 m. rugsėjo 20 d. 21:19:45
velniux rašė:

Į tokį komentarą galiu atsakyt tik taip:
kaip yra viena facebook grupė - I knew Muse before Twilight.

2010 m. rugsėjo 20 d. 18:16:13

2010 m. rugsėjo 20 d. 13:37:59
Muse klausau jau gal kokius 3 metus. Su kiekvienu albumu iš jų galima laukti ko nors naujo. Jie visi skirtingi. Taip Resistance labai skiriasi nuo prieš tai buvusiųjų, taip jis labiau komerciškas. Bet vistiek nuostabiai klausosi.
Rugsėjo 11 teko pabuvoti jų koncerte Wembley stadione. Ir po tos dienos šią grupę mylių dar labiau. Gyvi jų pasirodymai yra nepakartojami.

Atsakyti
monika013
2010 m. rugpjūčio 19 d. 13:01:59
geriausia grupe kokia tik esu girdejusi...

Atsakyti
Benisas
2010 m. rugpjūčio 16 d. 15:09:13
muse'ai 2 metus buvo beveik vienintelė grupė, kurios klausiau, tikrai mėgstamiausia. beveik visos dainos patiko. mp3 shuffle vis muse'ai ir muse'ai ėjo. žiaaaauriai laukiau the resistance, kai išgirdau uprising, galvojau, kad ir naujas albumas bus nerealus, bet žiauriai nuvylė. iš pradžių kažkiek klausiau, bet galiausiai supratau, kad nebe tas pats. ir šiaip the resistance ir neutron star collision popsas pasidarė. kas svarbiausia, kai jie įdėjo supermassive black hole į twilight'ą, prisidėjo nežmoniškai daug gerbėjų, daug kas juos pamėgo, ir nuo tada jie pasikeitė.
bet vistiek visada gerbsiu muse'us, nes jie buvo nuostabūs, tikiuosi dar tokie bus

2010 m. rugpjūčio 10 d. 12:36:11 2011-07-30 18:02:51

2010 m. rugpjūčio 9 d. 21:23:03
Geros ir grazios dainos šiaip, man patinka muse

2010 m. rugpjūčio 9 d. 19:48:47
manau kad susifailino su naujausiu albumu.
klausau dbr tik sennesnes dainas.

2010 m. liepos 30 d. 08:35:24
Amaya rašė:
''suprantu jog nera tokio dalyko kuris patiktu visiems. bet vistiek, yra keista girdeti kritika tokiam siuolaikines muzikos madu ir naujoviu atradejui kaip methew bellamy (sori tiksliai nzn kaip rasosi). cia nebeturetu buti diskusija apie tai koks jis neturiningas ar neisradingas, ar apskritai nevertas demesio, absurdiska, vaikiska, nebrendyliska sitaip kalbeti apie toki zmogu, grupe kaip Muse. diskusijos turetu vykti kitokia linkme: ka jums sukele, kas patiko, ka atradote, kaip jus naujai paauklejo jo kuryba, o ne kalbeti koks jis neturiningas ar pan. zmones, kalbam apie viena is asmenybiu, kuriam priklauso buti tarp paciu labiausiai gerbtinu zmoniu, kurie prisideda prie muzikos vystymosi! jei jums nepatiko jo muzika, tai arba mazai dar paklausete arba net nzn. cia tas pats kaip teigti jog japonu maistas, sushi pavz, yra tikras sudas ir jo neimanoma valgyti, vemt vercia… nevelnio juk taip nera, paprasciausiai jusu skonis nepasiruoses tokiem pojuciam, na o jei jau nepatinka, vistiek nesakysite jog tai sudas, nes visas pasaulis pripazino tai nuostabiu patiekalu, panasiai ir su muse, tai jau pripazinta muzika, sutinku, popsas, taciau unikalus, ir ji butina atidziai isnagrineti ir isklausyti.''

Et... išsisėmiau. Šis komentaras pasako viską apie Muse.
Gerai atrandam savyje jėgų.

Aišku viskas prasidėjo nuo Twilight soundtracko. Tada atsisiunčiau pora jų senesnių dainų tačiau niekas neperspjovė jų 2006 BHAR. Ir štai. Žiema 2009. Pasiėmusi sesers telefoną atrandu The Resistace lieku stovėti be žado. Greitai įsijungiu Uprising...

Ir štai dabar rašau šį komentarą. Esu perklausiusi visą jų diskografiją, peržiūrėjusi juokingiausius momentus, ir vis dar klausydama Muse dainų.

jei jau nepatinka kritika, tai siulyciau sukurt tema "Pagyros Muse" ar kazkas panasaus ir tada jau kaip ir galetum pykt jei kazkas kazka ne taip paraso

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2010 m. liepos 30 d. 01:09:25
Amaya, tame ir yra diskusijų grožis. Visi gali ir turi teisę pasakyti savo nuomonę ir ją pagrįsti. Patinka? Pasakau ir pasakau kodėl. Nepatinka? Taipogi pasakau ir pasakau kodėl.

2010 m. liepos 27 d. 23:29:39 2011-07-30 18:16:25
Na pirmieji jų albumai tikrai kažkas buvo naujo mano ausims. Po to Matt'as perėjo prie kiek švelnesnių dainų. Vyravo Muse dainų žodžiuose kosmosas, galima net apčiuopti politinės konspiracijos (jei gerai atsimenu). nNa o Resistance albumas tai parodymas ką per visą grupės gyvavimo laikotarpį jie turi geriauso.

Visumoj tikrai labai patinka (bet norisi kad grįžtų prie ankstesnio skambesio). Na, kitaip pagalvojus Muse nėra apsistojusi ties vienu muzikos žanru. Jie eksperimentuoja.

2010 m. birželio 24 d. 18:16:37
Viena iš mėgstamiausių grupių. <3 tokie vieningi, įkvepiantys, kovojantys. love 'em soo much. xD ir dar, smagūs jie, juokeliai tai jų nerealūs. jau ko vertas Matthew Bellamy'io juokas. xDDD

Atsakyti
Puslapiai: 12345678 ... 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Peter Steele Peter Steele
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1503
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 134314