Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LoseControl
2009 m. rugsėjo 29 d. 18:05:44
Ne ne ne, tai Matthew balsas panašus į Yorke'o. Vistiek geriausi jų yra The Bends ir OK Computer. O Creep su Jiggsaw nereikia lygint.

Atsakyti
Problematique
2009 m. rugsėjo 29 d. 18:03:34
O man pirmas Radiohead'ų albumas visiškai skiriasi nuo paskutiniojo. Kokia Creep ir Jigsaw Falling Into Place. Nesuderinama. Bet abi patinka. JFIP galiu ištisą dieną klausyt, matyt, nepabostų. : )
JFIP Thom balsas šiek tiek panašus į Matt, bet tikrai ne visa jų kūryba į Muse panaši.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. rugsėjo 29 d. 17:57:12
Patikėk, tikrai : )
Nors simpatiją/meilę Muse'ams seniai daug didesnę ir galingesnę jaučiu. Jei reiktų, tai dabar nepasakyčiau nei vienos dainos, kuri būtų labai labai patikusi iš naujo Placebo albumo. (Na, nebent 'The Movie On Your Eyelids', nes ji tokia 'sava' atrodo). Visos tokios.. vidutinės mano ausims. Jau kai noriu Placebo klausyt, tai tokiais atvejais renkuosi 'Meds' albumą. Na, bet čia jau mano skonio reikalas.
O iš Muse tai sunku ir išsirinkt vieną. Visos labai labai patinka. Taip taip.

2009 m. rugsėjo 29 d. 17:55:44
Nu... Dar vis nesusikalbam
O aš sakau, kad jie turi nemažai 'gryno roko' dainų, daugiau nei tų 'roko su elektronika'. Bet kadangi aš klausau daugiausia pirmų diskų, tai gal taip man atrodo todėl.

Atsakyti
Gabux
2009 m. rugsėjo 29 d. 17:14:33
Mes kažkaip nesusikalbam : )

Muse su elektronika man nelabai asocijuojasi.
Taip, sakyčiau jie yra Alternative Rock.
Sakydama apie juos 'elektroninis rokas' labiau norėjau pabrėžti tai, jog jie groja roką su elektroniniais elementais, o Radiohead'ų tas 'elektronikos' atspalvis visiškai kitoks.
Minėjau T. Yorke. Jo soliniais darbai aiškiai tai parodo.

2009 m. rugsėjo 29 d. 17:00:56
Nūū, nesinori teršti temos, bet nesinori ir praleisti pro akis.
Radiohead, sakyčiau, yra alternative rock arba šiaip rock. Labai sunku išsireiškti, jog jų dauguma kūrybos yra elektronika, nes taip tikrai nėra. Gal yra nemažai, bet dauguma juk vistiek (alt.) rokas.

Atsakyti
Gabux
2009 m. rugsėjo 29 d. 16:27:51
Žinau tą last.fm'o taginimo reikalą. Bet šiuo atveju 'similar', kiek aš suprantu, sudaro pati sistema pagal stilius, šalis ir t.t.

O dėl albumų patikimo.
Tikrai? Hm.

Nes būtent Placebo naujas albumas man labiau patiko nei Muse'ų. T.y Placebo gal 2 dainos iš albumo neužkabino, o kitos labailabai.
Bet čia gal jau asmeninės simpatijos ir tiek.

Muse'ai šiuo albumu manęs nenuvylė, tačiau galbūt reikia daugiau kartų perklausyti, kad objektyvizmo būt daugiau.

2009 m. rugsėjo 29 d. 16:19:14
Taip sakant, nereikia tikėti tuo, kas last.fm yra rašoma. O mažiausiai reikia žiūrėti į 'similar artists' last.fm'e (dažniausiai). Žmonės pritagina belenkaip, kaip tik jiems patinka. Muse netgi taginami kaip indie ar britpop, tai čia išvis.. Tyliu.
Na, jei nekalbant apie tai, sakykim su naujuoju albumu mano akyse Muse kilo, o Placebo šiek tiek nusileido. Gaila.

2009 m. rugsėjo 29 d. 16:11:18
Kvepuoja - nieko tokio tik --> tarkim https://www.last.fm/music/Muse/+similar

Šiaip ar taip man Muse į Placebo žymiai labiau panašios [or vice versa] nei Muse į Radiohead'us.
O Placebo. Tiesa, Muse labiau progresyvus už juos, bet:
man jos turi nemažai panašumų, gal todėl, kad nesu ypatinga nei vienos nei kitos grupės gerbėja ir nesigilinau į niuansinius skirtumus. Štai.

LoseControl - Bliss, taip. Bet Muse'ai man panašesni į 'elektroninį roką', o Radiohead'ai tiesiog į elektroniką. Nors tai dar ryškiau jaučiasi T. Yorke'o solinėje kūryboje.

2009 m. rugsėjo 29 d. 15:04:26
Gabux, sakyčiau Muse'uose daug daugiau elektronikos, nes tokių kūrinių pas jų daug, kaip Bliss, ir jie, jaučiasi kad mėgsta tokius daryti. O pas RH taigi yra ir tokio gero klasiškai skambančio roko, ir švelnesnio alt. roko. Bent jau iki Kid A buvo toks jų stilius, yra ir puikių elektronikos kūrinių pas Radiohead, kaip Everything In It's Right Place, bet jų nemanau kad yra tiek daug kaip pas Muse.

Atsakyti
thatsme
2009 m. rugsėjo 29 d. 09:26:48
Mant irgi muse ir placebo kazkaip ne kiek nepanasu ir nesulyginama.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. rugsėjo 29 d. 07:07:58
O ką čia veikia Placebo tai man iš vis sunkiai suvokiama.

2009 m. rugsėjo 29 d. 02:19:45
Jeigu kas paklaustų: Muse ar Placebo - atsakyčiau: Placebo.
Į Radiohead'us jie man irgi ne itin panašūs, r'head'ai 'labiau' elektronika, mano galva, dvelkia.
O šiaip: 'Unintended' yra vienas didelis ir puikus gėris.

2009 m. rugsėjo 28 d. 18:14:12
Man įdomu kodėl manęs Radiohead nekabina
Klausiau kažkiek, bet man nelabai.. ir net nelabai panašu į Muse. Bent jau iš muzikinės pusės.

2009 m. rugsėjo 28 d. 18:11:10
Balsas kaip balsas, mat pats esu Radiohead fanas, o balsai ir technika ir tembru panašūs, tai ir nekimbu

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. rugsėjo 28 d. 18:05:00
Čia man gaila, tau ir neturėtų būt : )
Mane kaip tik kabina sintezatorius, elektronika ir tas spiegiantis Matthew balsas. Nors tu pirmas toks iš kurio išgirstu, kad nepatinka muzika, o ne balsas. Keista kažkiek : )
Pirmieji trys albumai nė kiek nepanašūs į paskutinius du, tad nė iš tolo nekvepia jokia elektronika.

2009 m. rugsėjo 28 d. 18:01:23
Man ne gaila, bet suprantu, ką turi omeny .
Man tiesiog toks stilius su tais sintezatoriais ir elektronika tokia nepatinka visiškai.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. rugsėjo 28 d. 17:58:27
Visada visiems sakau, kad norint pradėt klausyt Muse reikia klausyt nuo pirmojo albumo iki paskutinio. Tada savaip susiklauso ir savaip jauti tą progresą arba (kaip bebūtų gaila dėl kitų) nuosmukį. Žmonėms mėgstantiems įvairovę, Muse - pats tas.
Turi jie savotišką gyslelę, kuri vienus užkabina, o kitų ne. Vienaip ar kitaip, gaila dėl tų kuriems jie nepatinka ; )

2009 m. rugsėjo 28 d. 16:52:23
Kaip jau rašiau, grupė nepatinka, nes arba dainos panašios į ankstesnias (man taip atrodo), arba į kitus atlikėjus.
Labai nepatinka tas elektroninis skambesys, kaip Starlight, žiauriai erzina, taip popsiškai skamba. Arba tie siaubingai šlykštūs sintezatoriai per Bliss ir Knights of Cydonia gale. Brr. Ir va, man kažkaip vietose tos dainos būna žiauriai panašios - Bliss, Knights of Cydonia. Arba tas Undisclosed Desires bytas - nu atsiprašau, kažkaip neįsipaišo man į tokią muziką, ir labaiu tiktų kokiam Timberleikui ar Beyoncei.
Bet... Sudomino kitokios dainos - kaip Soldier's Poem, New Born. Bet bendrai viso to kreizo dėl šios grupės nepagaunu.

Atsakyti
Problematique
2009 m. rugsėjo 21 d. 23:17:24
Pelnytai gavo 'geriausiai gyvai koncertuojančios grupės' vardą. Koncas Wembley tiktai buvo nepakartojamas. Kai kurios dainos man skamba geriau iš ten, nei įrašytos versijos (pvz: Supermassive Black Hole. Pradžioj Matt gitara unreal skamba. Unintended irgi. Dieviška melodija pačioj pradžioj..) Kiti koncai irgi šaunūs. Jie turi savo stilių. Na taip, visos grupės yra savotiškos ir kartais panašios vienos į kitas stilium, bet tokios, kaip Muse aš daugiau nežinau. (Ir nesuprantu, kodėl juos kartais su tais Radiohead'ais lygina?)
Mane Muse pavergė. Kiekviena daina turi.. gilią mintį. Ta prasme, nėra tik šiaip sau daina. Ryškus ir ateistinis požiūris : ). Tiesiog sakau, pavergė! : )

Atsakyti
Puslapiai: 1234567891011 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Peter Steele Peter Steele
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1503
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 134314