Naujas albumas dar neišleistas jūsų visų žiniai
Kur lacunacoil dienoraštyje buvo link'ą numetęs, tai ten jau prieš mėnesį šitas 'albumas' plavinėjo interneto platybėse. Čia grupės Reckless įrašai, (išskyrus, žinoma, Uprsing'ą) kurie, kaip matau apgavo ne vieną žmogų.
Va dabar klausau jų naują albumą.Bandau sudėlioti asmeninius prioritetus,lyginant su anktesniais darbais.Kiek jau girdėjau,paliko gerą įspūdį.Skambesys visai kitoks,nei,kad tarkim,BHAR.Uprising man nepasirodė,savo skambesiu,išskirtinė,net nepamenu melodijos.Buvo įsimintinesnių dainų.
Hey, kaip mane nervina tas lyginimas su Radiohead. Gaila, kad pirmasis Muse albumas šiek tiek panašus į juos (tenka pripažint, bet apsimeskim, kad ne) (ir visgi pirmas blynas.. o tokie pirmi blynai visada būna ne tokio savito stiliaus, gi bandoma į kažką lygiuotis). But that's all. Jie visiškai skirtingi - viskuo. Nors Radijo galvų esu klausius tik keletą albumų, o manęs jie visiškai nekabino. Nu nelimp nors užmušk.
Na o čia sakyti, kad Nirvana yra geriau už Muse tai patyliu. Man Nirvana tai per daug nuobodžią muziką KŪRĖ. (Bet čia tik mano skonis).
Muse yra energingi ir fantastiškai gerai groja gyvai. Kaip ir dalis grupių esančių šiame sąraše. Šiaip list'as manęs visiškai neliūdina. 3 grupės iš šio sąrašo yra tarp mano mėgstamiausių.
2.Muse
3.Placebo
4.Bjork
5.Nirvana
6.Beck
Nežinau, aš tai Placebo ir Nirvana priskirčiau rokui, bet jei jau taip, tai Placebo (ir Muse; tik nepulkit, taip man yra) nėra geriau už Nirvaną ar Bjork.
Geras vokalas,išskirtinė kuriama muzika.Gal kada atvarys į Lietuva koncertuot?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. rugsėjo 21 d. 22:21:36
2009 m. rugpjūčio 21 d. 14:39:42
2009 m. rugpjūčio 20 d. 00:24:51
2009 m. rugpjūčio 20 d. 00:16:10
2009 m. rugpjūčio 20 d. 00:03:55
Kur lacunacoil dienoraštyje buvo link'ą numetęs, tai ten jau prieš mėnesį šitas 'albumas' plavinėjo interneto platybėse. Čia grupės Reckless įrašai, (išskyrus, žinoma, Uprsing'ą) kurie, kaip matau apgavo ne vieną žmogų.
https://www.myspace.com/reckless27
Naujo albumo dainų ištraukas po 30 sek. galima paklausyti iTunes parduotuvėje.
2009 m. rugpjūčio 19 d. 23:44:08
2009 m. rugpjūčio 19 d. 23:32:00
Kas klausė naujo Muse singlo "Uprising"? Kokios nuomonės? ;]
Mano nuomone,,, tikrai geras gabalas ''Uprising''^^
2009 m. rugpjūčio 19 d. 19:42:29
Kas klausė naujo Muse singlo "Uprising"? Kokios nuomonės? ;]
Pora kartu tegirdejau, maloniai susiklause, sakyciau nebloga daina, bet tikrai ne is geriausiu muse dainu
2009 m. rugpjūčio 19 d. 15:29:26
2009 m. rugpjūčio 19 d. 12:11:48
2009 m. balandžio 13 d. 11:10:57
Na o čia sakyti, kad Nirvana yra geriau už Muse tai patyliu. Man Nirvana tai per daug nuobodžią muziką KŪRĖ. (Bet čia tik mano skonis).
Muse yra energingi ir fantastiškai gerai groja gyvai. Kaip ir dalis grupių esančių šiame sąraše. Šiaip list'as manęs visiškai neliūdina. 3 grupės iš šio sąrašo yra tarp mano mėgstamiausių.
2009 m. balandžio 13 d. 09:18:49
2009 m. balandžio 11 d. 22:22:11
1.Radiohead
2.Muse
3.Placebo
4.Bjork
5.Nirvana
6.Beck
Nežinau, aš tai Placebo ir Nirvana priskirčiau rokui, bet jei jau taip, tai Placebo (ir Muse; tik nepulkit, taip man yra) nėra geriau už Nirvaną ar Bjork.
2008 m. gruodžio 25 d. 02:42:17
Šiandien iš MUSE gavau laišką su Kalėdų dovanomis, dabar atsisiuntinėju, ką čia atsiuntė.
twinkle twinkle little (dead) star
V fest 2008
2008 m. gruodžio 24 d. 22:39:47
2008 m. gruodžio 7 d. 12:30:32
2008 m. gruodžio 7 d. 01:02:31
isgerkim uz tai
visada!
2008 m. gruodžio 7 d. 01:01:31
už šitą spaidermeną būtiną taurę pakelt
isgerkim uz tai
2008 m. gruodžio 7 d. 01:00:23
2008 m. gruodžio 7 d. 01:00:15