isterija rašė: Nuostabi grupė. Jos kūryba tikrai puiki. Begalo patinka Time Is Running Out. Tiesa nesu girdejusi daug jų dainų, bet kiek girdėjau daugelis patiko. Originali grupė. Labai geras vokalas. Įdomūs lyryc'ai, nuostabi muzika. Liuks grupė.
Nuostabi grupė. Jos kūryba tikrai puiki. Begalo patinka Time Is Running Out. Tiesa nesu girdejusi daug jų dainų, bet kiek girdėjau daugelis patiko. Originali grupė. Labai geras vokalas. Įdomūs lyryc'ai, nuostabi muzika. Liuks grupė.
mmm... Muse... Sita grupe tai lyg is kito tukstantmecio nuzengus, lyg is ateities, manau daugelis del to pritars. Nezmoniskas vokalas, ypatingai nezemiskai skamba gyvai.. Labiausiai sia grupe gerbiu uz nepakartojamus koncertus, tiek energijos atiduoti per kiekviena koncerta--sunku patiket ir atlaikyt: ]..
Cia gandas ar tiesa, kad Muse lyg ir buvo pareiskusi nora atvaziuoti i Lietuva? Nors tai nelb tiketina, bet reik, kad kas paneigtu arba patvirtintu.
Blackened rašė: Jų kūrybos gerai išnagrinėti neturėjau nei laiko, nei, tiesą pasakius, noro. Nepatinka man tokia muzika ir tiek, erzina
Tau nepatinka tokia muzika ? Kai nesi jos isnagrinejes ? ; D.
Is kur zinai kokia ji ?
Vaje, vaje... Gerai, parašysiu special for you. Esu klausius du jų albumus: Showbiz ir Absolution. Paklausiau, nepatiko, tai jų kūrybos įdėmiau nenagrinėjau. Kažkaip laiko pagailo. Dabar aišku? Ar dar rasi prie ko prikibti?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. lapkričio 6 d. 12:34:28
Nuostabi grupė. Jos kūryba tikrai puiki. Begalo patinka Time Is Running Out. Tiesa nesu girdejusi daug jų dainų, bet kiek girdėjau daugelis patiko. Originali grupė. Labai geras vokalas. Įdomūs lyryc'ai, nuostabi muzika. Liuks grupė.
Jo, ypač žodžiai
2008 m. lapkričio 6 d. 08:07:34
2008 m. lapkričio 5 d. 21:10:28
2008 m. rugsėjo 15 d. 21:12:40
na as ....hmmm manau...hmmm kad jie hmmm atsigauna=)
nejuokink liaudies su tokiais komentarais
2008 m. rugsėjo 15 d. 20:54:00
2008 m. rugsėjo 15 d. 18:57:54
Cia gandas ar tiesa, kad Muse lyg ir buvo pareiskusi nora atvaziuoti i Lietuva? Nors tai nelb tiketina, bet reik, kad kas paneigtu arba patvirtintu.
2008 m. rugsėjo 10 d. 20:06:45
2008 m. rugsėjo 10 d. 16:58:10
2008 m. rugsėjo 10 d. 11:20:00
2008 m. rugsėjo 7 d. 12:18:20
2008 m. rugsėjo 7 d. 00:23:35
2008 m. rugsėjo 6 d. 20:56:49
https://promo.emapnetwork.com/qaw...2008/ cats.shtml
Ir EMA
https://ema.mtv.co.uk/vote/
2008 m. rugpjūčio 20 d. 21:09:01
2008 m. rugpjūčio 20 d. 18:50:53
2008 m. rugpjūčio 20 d. 12:39:48
2008 m. rugpjūčio 20 d. 12:35:30
2008 m. rugpjūčio 20 d. 02:09:31
Jų kūrybos gerai išnagrinėti neturėjau nei laiko, nei, tiesą pasakius, noro. Nepatinka man tokia muzika ir tiek, erzina
Is kur zinai kokia ji ?
Vaje, vaje... Gerai, parašysiu special for you. Esu klausius du jų albumus: Showbiz ir Absolution. Paklausiau, nepatiko, tai jų kūrybos įdėmiau nenagrinėjau. Kažkaip laiko pagailo. Dabar aišku? Ar dar rasi prie ko prikibti?
2008 m. rugpjūčio 20 d. 01:51:40
Jų kūrybos gerai išnagrinėti neturėjau nei laiko, nei, tiesą pasakius, noro. Nepatinka man tokia muzika ir tiek, erzina
Is kur zinai kokia ji ?
2008 m. rugpjūčio 20 d. 01:28:34
2008 m. kovo 17 d. 11:28:33