The Daily Star žurnalistams Muse nariai sakė, kad naujajame albume mes galime tikėtis daugiau elektronikos, negu praeitame jų albume “Black Holes and Revelations”.
Daily Star’ui Muse būgnininkas Dominic Howard paaiškino, kad jis ir kiti grupės nariai Matthew Bellamy ir Chris Wolstenholme kitais metais (t.y. 200 planuoja pradėti darbus prie naujojo jų albumo.
“Mes ketiname pradėti dirbti prie naujojo mūsų albumo kitais metais, turime sugalvoję labai daug minčių, kurias norime pateikti albume. Mes galvojame, kad jame turėtų būti daugiau elektroninio skambesio.”, sako Dominic.
“Šiuo metu mums reikia daugiau laisvo laiko, tam kad viską gerai apgalvotumėme, nes dabar esame be galo užsiėmę turo reikalais”
Biškel pasenęs, bet anw. Turas baigėsi. Belieka laukt kažko gero. Eksperimentai man patinka. Bet jei naujo albumo nebus galima klausyt, tai tada mirsiu
MUSE.. kazkas nepakartojamo.. ju muzika yra tikrai isskirtine, tokia mistine, paslaptinga, kai klausausi MUSE man norisi visada uzsimerkti, as jauciuosi lyg skrisciau.. tokia atpalaiduojanti, viska pamirsti, visus rupescius...
Mhmmmm,Muse.....viena is paciu paciausiu grupiu myliu Matt balsa, jo isteriska dainu atlikima, dainu tekstus, muzika...neimanoma isrinkti graziausia daina,nes jos viena uz kita grazesnes
Muse - viena iš mano pačių mėgiamiausių grupių. Gerbiu už nuostabius lyricus, balsą ir savitą muziką. Gyvi koncertai nerealūs. Na aišku nė viename nebuvau, bet kiek mačiau koncertų per kompiuterio ekraną, tai kažkas nepakartojamo ir man - tobulo.
ir tai sakiau daugiau nei prieš 2 metus o dabar vėl klausau jų parsisiunčiau iš naujo pilna diskografija nors tada buvo jėga rinkt pakampiiais jų dainas visokias b sides ir panašiai labai nereali grupė ties sentimentu jai jaučiu kas kart klausant Muscle Museum arba Uno suvirpa širdis unreal ;]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. sausio 13 d. 22:55:24
2008 m. sausio 13 d. 22:41:24
2008 m. sausio 13 d. 22:27:42
2008 m. sausio 13 d. 22:22:32
Daily Star’ui Muse būgnininkas Dominic Howard paaiškino, kad jis ir kiti grupės nariai Matthew Bellamy ir Chris Wolstenholme kitais metais (t.y. 200
“Mes ketiname pradėti dirbti prie naujojo mūsų albumo kitais metais, turime sugalvoję labai daug minčių, kurias norime pateikti albume. Mes galvojame, kad jame turėtų būti daugiau elektroninio skambesio.”, sako Dominic.
“Šiuo metu mums reikia daugiau laisvo laiko, tam kad viską gerai apgalvotumėme, nes dabar esame be galo užsiėmę turo reikalais”
Biškel pasenęs, bet anw. Turas baigėsi. Belieka laukt kažko gero. Eksperimentai man patinka. Bet jei naujo albumo nebus galima klausyt, tai tada mirsiu
2007 m. rugsėjo 9 d. 11:30:16
Darkshines - jo.čia neišsemiama tema
2007 m. birželio 28 d. 16:28:26
Toks, geras rokas. Lengva muzika. Bet gera. Keista, kad rokas, bet vistiek.
Respect.
Muse yra viskas viename. Ir dėl to jie tobuli <3
2007 m. birželio 28 d. 15:11:36
Respect.
2007 m. birželio 28 d. 15:09:46
Myliu myliu, negaliu, begalybiškai laukiu jų koncerto.
muse mano aistra ir apie juos galiu kalbėti valandų valandas. ir kalbu <:
2007 m. birželio 21 d. 16:27:30
o čia šiokia tokia reklama:
www.muse.mums.lt !!!!
2007 m. kovo 3 d. 16:31:04
2007 m. kovo 3 d. 15:25:04
2007 m. vasario 25 d. 12:26:19
2007 m. sausio 25 d. 17:38:21
2007 m. sausio 2 d. 02:27:30
2006 m. gruodžio 25 d. 02:43:14
2006 m. gruodžio 25 d. 02:38:27
2006 m. gruodžio 24 d. 11:01:14
2006 m. lapkričio 12 d. 21:31:53
2006 m. lapkričio 12 d. 21:29:24
2006 m. lapkričio 12 d. 21:15:55
aciu dievui pagaliau kazkas sukure sia tema. si grupe nereali dabar ji yra mano megstamiausia.
ir tai sakiau daugiau nei prieš 2 metus