hm.. kaip idomu, kai pagalvoji, tie sapnai.. tai lyg antras pasaulis.. o as sapnuoju tai daznai kad man krenta dantys.. nu dabar seniai tai sapnavau.. bet pries tai, tai tesesi kokias dvi savaites.. gal ilgiau.. ir taip priekiniai iskrinta.. tai koks kitas pradeda klibeti.. ir isgriuna o as ji vis dedu.. ir bandau priauginti.. po to pradeda trupeti man jie.. is kai snekedama juos sukandu jie isirezia i dantenas ir jos kraujuoja.. tai tokius sapnus man nelabai patinka sapnuoti.. be to krentantys dantys reiskia mirti.. bet kol kas niekas nemire.. tfu tfu tfu tuk tuk tuk..
sapnuoju kiekviena nakti. Mano sapnai retai kada issipildo, bet vis tiek labai fainai buna atsibusti po kokio mielo sapno..vel del to man ir patinka miegot...
vasara, absoliuciai, nieko nesapnavau, va tik prasidejo ruduo, pradejau sapnuot visokias nesamones, kaip ir visada...o sapnai man kazkokdel nesipildo...ka manau apie sapnus? spanai yra gerai..yra kita diena is ko pazvengt
as daug ir daznai sapnuoju,ir dazniausiai nieko neprisimenu,o jei prisimenu tai tas sapnas dazniausiai vienokia arkitokia forma issipildo.Man sapnai labai patinka..sapnai pagyvina zmogaus gyvenima msano noumone
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
2004 m. lapkričio 23 d. 17:44:12
aciu labai tau simma
jei dar reikes pagalbos rasyk.
2004 m. lapkričio 23 d. 17:42:39
kvailas jausmas,ar ne?
na ji bet kartu ir toks fainas.. tokia nezinomybe kankina...
2004 m. lapkričio 23 d. 17:40:52
2004 m. lapkričio 23 d. 17:29:53
2004 m. lapkričio 23 d. 17:26:47
2004 m. lapkričio 23 d. 17:24:49
2004 m. lapkričio 23 d. 17:14:10
nezinot iekas ka reiskia daug kraujo sapnouti ir daznai
radau sapnininke kad kraujas reiskia neatsarguma, gailesti.
2004 m. lapkričio 22 d. 21:57:41
2004 m. lapkričio 22 d. 21:00:24
2004 m. lapkričio 22 d. 20:28:50
2004 m. lapkričio 22 d. 20:24:25
2004 m. lapkričio 22 d. 20:22:52
2004 m. lapkričio 22 d. 20:11:12
2004 m. lapkričio 22 d. 20:05:30
2004 m. lapkričio 22 d. 19:06:45
2004 m. lapkričio 22 d. 18:54:02