lacunacoil rašė: man pradeda darytis baugu šią savaitę mano sapnai pildosi, Sapnavau kad mano drauge sake jog nesusitiksim savaite nes jai reikia išvažioti, sekančią dieną parašė kad išvažiuoja 4dienom į kelione, paskui sapnavau kad vienas draugas tapo tėvu nuo vienos merginos kuri turejo kita vaikina ir sis ja paliko, papasakojau tam draugui kita diena jis papasakojo kad parašė jam sena jo draugė ir psasakė kad ji nėščia o ją paliko tas vaikinas, negana to šią nakt sapnavau kad mirė mano katė o pabudęs išgirdau kaip ji vemia susirgo ji... negaliu man baisu jau užmigt
woba!talentas;} dziaukis o.O
man pradeda darytis baugu šią savaitę mano sapnai pildosi, Sapnavau kad mano drauge sake jog nesusitiksim savaite nes jai reikia išvažioti, sekančią dieną parašė kad išvažiuoja 4dienom į kelione, paskui sapnavau kad vienas draugas tapo tėvu nuo vienos merginos kuri turejo kita vaikina ir sis ja paliko, papasakojau tam draugui kita diena jis papasakojo kad parašė jam sena jo draugė ir psasakė kad ji nėščia o ją paliko tas vaikinas, negana to šią nakt sapnavau kad mirė mano katė o pabudęs išgirdau kaip ji vemia susirgo ji... negaliu man baisu jau užmigt
SugarFreeKiss rašė: Beje - o kas nors sapnuojat JUODAI BALTUS sapnus?...t.y.NESPALVOTUS? nes kazkur skaiciau, kad yra zmoniu, kurie TIK TAIP ir tesapnuoja...;/
Yra pasitaikę anksčiau. Bet visiškai pilki būdavo. Ir kapinės. Nuolat sapnuodavau, kad pabundu ant paminklo. Ir kai išeinu iš kapinių, sapnas spalvotas ryškiai palieka.
Neprikolas.
sapnuoju daug,dazniausiai viska atsimenu...labiausiai nemegstu jausmo kai krentu,tad per kuna persmelkia toks nemalonus,net nemoku pasaky,visada po kritimo atsibundu
Važiuoju kalnų greitkeliu, o kas 17 kilometrų stovi ta pati tranzuotoja, kuri netranzuoja. Po 1700 kilometrų nusprendus dar po 170 km jos nepavežti, ji nuvažuoja kitu automobiliu. Tada, šalikelei tiuningavus mašina važiuoju taip greitai, jog po kelių mėnesiu privažuoju miestelį, kuriame naktimis šviečia geltoni blankūs žibintai, seno viešbučio fontanas. Ir skamba muzika, iš išdžiuvusio kalnų upelio, prie kurio tranzuotoja netranzuoja.
O aš savo sapnų nesuprantu.
Visiški vėjai ten nuolat.
Geriausias buvo kai matau save vidury jūros/vandenyno ant raudonų metalinių kopėčių, už mėlynos suknelės svernų nusitvėrusią ir dar raudonais plaukais. Žinojau, kad ten aš kažką veikiu. Paskui lyg "zoom'ą" būčiau įsijungus iš arti žiūriu į save ir matau, kad rašau sms'ą kažkam. Paskui telefonas į vandenį įkrito, o aš suknelę nusiplėšiau.
Va. Sąmonė mano turbūt išvis prie išdžiūvimo ribos.
Sapnuoju tikrai dažnai. Beveik kiekvieną naktį. Tiesa, jie nelabai išsipildo (bet jei išsipyldytų, tai būtų lygu svajonių išsipildymams, nes svajoju nerealiausius dalykus). O ko aš tik nespanuoju... Matyt mano fantazija ne tik tikrovėj darbuojas, bet ir prie sapnų nagus prikiša. Tiesa, mano sapnai kartais man pakiša įdomiausių minčių. Pavyzdžiui, susapnavau kažkada liūdną žydros spalvos berniuką demoną, o atsibudus iškart supratau kad tokį reikia nupiešt (kas keiščiausia, kad tuo metu buvau su kai kuom labai apsipykus,o demoniukas charakteriu buvo labai panašus į tą asmenį).
buna kad darai kazka ir atrodo anksciau jau esi tai dares tai kogero sapnai issipildo o gal ir ne netikiu kad sapnai pildosi ir jum pasiuliciau netiket ramiau miegosit
nesuprantu tų žmonių kurie kitiems detaliai pasakoja savo sapnus. gi jie yra labai asmeniškas dalykas, parodantis kas dedasi žmogaus pasąmonėje. bet aišku gerai kai kiti žmonės to nežino ir papasakoja man savo sapnus. tuomet daug sužinau apie tą žmogų.
Sapnuoju dažnai,bet jie nesipildo..daznai sapnuoju taj ka maciau per diena,taj apie ka daugiausiai mastau..bet siaip sapnuoti taj patinka..tik truputiuzknisa kai krentu sapnuodama
2006 m. rugpjūčio 7 d. 11:33:48
Keista, bet dazniausiai kazka sapnuoju (t.y. kai atsibundu , pamenu ka sapnavau) tai per pilnati... (ot tas menulis...) O sapnuoju beleka, buna ziauriai keistu sapnu , kaip manau ir daugumai, buna ir visiskai normaliu, buna parodanciu ateiti/praeiti/dabarti... Na vnz... };]
O shape mano manymu sapnai padeda prasiskverbt i zmogaus pasamone, dar galvoju kad jie parodo vaizdu is praeito gyvenimo ar kitos dimensijos.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. spalio 12 d. 22:40:36
iš vienos pusės džiaugiuosi iš kitos bijau ką susapnuosiu
juk nebutinai bus tik blogi sapnai;]juk sapnuoji ir dziaugsmingus?nea?
2007 m. spalio 12 d. 22:39:18
2007 m. spalio 12 d. 22:37:49
man pradeda darytis baugu šią savaitę mano sapnai pildosi, Sapnavau kad mano drauge sake jog nesusitiksim savaite nes jai reikia išvažioti, sekančią dieną parašė kad išvažiuoja 4dienom į kelione, paskui sapnavau kad vienas draugas tapo tėvu nuo vienos merginos kuri turejo kita vaikina ir sis ja paliko, papasakojau tam draugui kita diena jis papasakojo kad parašė jam sena jo draugė ir psasakė kad ji nėščia o ją paliko tas vaikinas, negana to šią nakt sapnavau kad mirė mano katė o pabudęs išgirdau kaip ji vemia susirgo ji... negaliu man baisu jau užmigt
woba!talentas;} dziaukis o.O
2007 m. spalio 12 d. 22:32:53
2007 m. rugpjūčio 27 d. 14:36:22
2007 m. rugpjūčio 27 d. 14:35:47
2007 m. rugpjūčio 16 d. 11:26:04
Beje - o kas nors sapnuojat JUODAI BALTUS sapnus?...t.y.NESPALVOTUS? nes kazkur skaiciau, kad yra zmoniu, kurie TIK TAIP ir tesapnuoja...;/
Yra pasitaikę anksčiau. Bet visiškai pilki būdavo. Ir kapinės. Nuolat sapnuodavau, kad pabundu ant paminklo. Ir kai išeinu iš kapinių, sapnas spalvotas ryškiai palieka.
Neprikolas.
2007 m. rugpjūčio 12 d. 20:00:51
2007 m. birželio 3 d. 14:02:22
2007 m. birželio 3 d. 01:25:56
Važiuoju kalnų greitkeliu, o kas 17 kilometrų stovi ta pati tranzuotoja, kuri netranzuoja. Po 1700 kilometrų nusprendus dar po 170 km jos nepavežti, ji nuvažuoja kitu automobiliu. Tada, šalikelei tiuningavus mašina važiuoju taip greitai, jog po kelių mėnesiu privažuoju miestelį, kuriame naktimis šviečia geltoni blankūs žibintai, seno viešbučio fontanas. Ir skamba muzika, iš išdžiuvusio kalnų upelio, prie kurio tranzuotoja netranzuoja.
2007 m. birželio 1 d. 13:17:11
net kraupu pasidaro atsikelus,ar as sergu?
2007 m. gegužės 31 d. 16:00:40
Visiški vėjai ten nuolat.
Geriausias buvo kai matau save vidury jūros/vandenyno ant raudonų metalinių kopėčių, už mėlynos suknelės svernų nusitvėrusią ir dar raudonais plaukais. Žinojau, kad ten aš kažką veikiu. Paskui lyg "zoom'ą" būčiau įsijungus iš arti žiūriu į save ir matau, kad rašau sms'ą kažkam. Paskui telefonas į vandenį įkrito, o aš suknelę nusiplėšiau.
Va. Sąmonė mano turbūt išvis prie išdžiūvimo ribos.
2007 m. gegužės 31 d. 14:31:50
2007 m. gegužės 17 d. 10:36:06
2007 m. gegužės 15 d. 17:14:12
2007 m. gegužės 11 d. 15:06:34
2007 m. gegužės 10 d. 22:42:51
2007 m. gegužės 10 d. 20:54:42
2006 m. rugpjūčio 7 d. 14:31:46
2006 m. rugpjūčio 7 d. 11:33:48
O shape mano manymu sapnai padeda prasiskverbt i zmogaus pasamone, dar galvoju kad jie parodo vaizdu is praeito gyvenimo ar kitos dimensijos.