Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
hekla
2007 m. spalio 12 d. 22:40:36
lacunacoil rašė:
iš vienos pusės džiaugiuosi iš kitos bijau ką susapnuosiu

juk nebutinai bus tik blogi sapnai;]juk sapnuoji ir dziaugsmingus?nea?

2007 m. spalio 12 d. 22:39:18
iš vienos pusės džiaugiuosi iš kitos bijau ką susapnuosiu

2007 m. spalio 12 d. 22:37:49
lacunacoil rašė:
man pradeda darytis baugu šią savaitę mano sapnai pildosi, Sapnavau kad mano drauge sake jog nesusitiksim savaite nes jai reikia išvažioti, sekančią dieną parašė kad išvažiuoja 4dienom į kelione, paskui sapnavau kad vienas draugas tapo tėvu nuo vienos merginos kuri turejo kita vaikina ir sis ja paliko, papasakojau tam draugui kita diena jis papasakojo kad parašė jam sena jo draugė ir psasakė kad ji nėščia o ją paliko tas vaikinas, negana to šią nakt sapnavau kad mirė mano katė o pabudęs išgirdau kaip ji vemia susirgo ji... negaliu man baisu jau užmigt

woba!talentas;} dziaukis o.O

2007 m. spalio 12 d. 22:32:53
man pradeda darytis baugu šią savaitę mano sapnai pildosi, Sapnavau kad mano drauge sake jog nesusitiksim savaite nes jai reikia išvažioti, sekančią dieną parašė kad išvažiuoja 4dienom į kelione, paskui sapnavau kad vienas draugas tapo tėvu nuo vienos merginos kuri turejo kita vaikina ir sis ja paliko, papasakojau tam draugui kita diena jis papasakojo kad parašė jam sena jo draugė ir psasakė kad ji nėščia o ją paliko tas vaikinas, negana to šią nakt sapnavau kad mirė mano katė o pabudęs išgirdau kaip ji vemia susirgo ji... negaliu man baisu jau užmigt

2007 m. rugpjūčio 27 d. 14:36:22
kaip tai paaiškinti?

2007 m. rugpjūčio 27 d. 14:35:47
be ryšio, tie mano sapnai, pvz, čia neperseniausiai sapnavau, kad su klasiokais buvau miške ir radom trijų metrų grybą D

2007 m. rugpjūčio 16 d. 11:26:04
SugarFreeKiss rašė:
Beje - o kas nors sapnuojat JUODAI BALTUS sapnus?...t.y.NESPALVOTUS? nes kazkur skaiciau, kad yra zmoniu, kurie TIK TAIP ir tesapnuoja...;/

Yra pasitaikę anksčiau. Bet visiškai pilki būdavo. Ir kapinės. Nuolat sapnuodavau, kad pabundu ant paminklo. Ir kai išeinu iš kapinių, sapnas spalvotas ryškiai palieka.
Neprikolas.

Atsakyti
hekla
2007 m. rugpjūčio 12 d. 20:00:51
sapnuoju daug,dazniausiai viska atsimenu...labiausiai nemegstu jausmo kai krentu,tad per kuna persmelkia toks nemalonus,net nemoku pasaky,visada po kritimo atsibundu

2007 m. birželio 3 d. 14:02:22
Laaabai retai atsimenu ka sapnavau, praktiskai per metus kokius 5 kartus atsibudes atsimenu ka sapnavau.. Liudna..

2007 m. birželio 3 d. 01:25:56
Sapnuoju:

Važiuoju kalnų greitkeliu, o kas 17 kilometrų stovi ta pati tranzuotoja, kuri netranzuoja. Po 1700 kilometrų nusprendus dar po 170 km jos nepavežti, ji nuvažuoja kitu automobiliu. Tada, šalikelei tiuningavus mašina važiuoju taip greitai, jog po kelių mėnesiu privažuoju miestelį, kuriame naktimis šviečia geltoni blankūs žibintai, seno viešbučio fontanas. Ir skamba muzika, iš išdžiuvusio kalnų upelio, prie kurio tranzuotoja netranzuoja.

Atsakyti
ziuzu
2007 m. birželio 1 d. 13:17:11
dazniausiai sapnuoju kosmarus,bet tokiu kaip is siaubo filmu ir viskas taip realiai
net kraupu pasidaro atsikelus,ar as sergu?

2007 m. gegužės 31 d. 16:00:40
O aš savo sapnų nesuprantu.
Visiški vėjai ten nuolat.
Geriausias buvo kai matau save vidury jūros/vandenyno ant raudonų metalinių kopėčių, už mėlynos suknelės svernų nusitvėrusią ir dar raudonais plaukais. Žinojau, kad ten aš kažką veikiu. Paskui lyg "zoom'ą" būčiau įsijungus iš arti žiūriu į save ir matau, kad rašau sms'ą kažkam. Paskui telefonas į vandenį įkrito, o aš suknelę nusiplėšiau.
Va. Sąmonė mano turbūt išvis prie išdžiūvimo ribos.

Atsakyti
padis
2007 m. gegužės 31 d. 14:31:50
sapnas tai tavo pasamone,viskas su kaskuo susija ka galvoji,veiki ir t.t

Atsakyti
Uruviel
2007 m. gegužės 17 d. 10:36:06
Sapnuoju tikrai dažnai. Beveik kiekvieną naktį. Tiesa, jie nelabai išsipildo (bet jei išsipyldytų, tai būtų lygu svajonių išsipildymams, nes svajoju nerealiausius dalykus). O ko aš tik nespanuoju... Matyt mano fantazija ne tik tikrovėj darbuojas, bet ir prie sapnų nagus prikiša. Tiesa, mano sapnai kartais man pakiša įdomiausių minčių. Pavyzdžiui, susapnavau kažkada liūdną žydros spalvos berniuką demoną, o atsibudus iškart supratau kad tokį reikia nupiešt (kas keiščiausia, kad tuo metu buvau su kai kuom labai apsipykus,o demoniukas charakteriu buvo labai panašus į tą asmenį).

2007 m. gegužės 15 d. 17:14:12
Reikėtų pirma užmigti.

2007 m. gegužės 11 d. 15:06:34
buna kad darai kazka ir atrodo anksciau jau esi tai dares tai kogero sapnai issipildo o gal ir ne netikiu kad sapnai pildosi ir jum pasiuliciau netiket ramiau miegosit

Atsakyti
Pasiklydus
2007 m. gegužės 10 d. 22:42:51 2011-07-28 02:40:24
.

2007 m. gegužės 10 d. 20:54:42
nesuprantu tų žmonių kurie kitiems detaliai pasakoja savo sapnus. gi jie yra labai asmeniškas dalykas, parodantis kas dedasi žmogaus pasąmonėje. bet aišku gerai kai kiti žmonės to nežino ir papasakoja man savo sapnus. tuomet daug sužinau apie tą žmogų.

2006 m. rugpjūčio 7 d. 14:31:46
Sapnuoju dažnai,bet jie nesipildo..daznai sapnuoju taj ka maciau per diena,taj apie ka daugiausiai mastau..bet siaip sapnuoti taj patinka..tik truputiuzknisa kai krentu sapnuodama

2006 m. rugpjūčio 7 d. 11:33:48
Keista, bet dazniausiai kazka sapnuoju (t.y. kai atsibundu , pamenu ka sapnavau) tai per pilnati... (ot tas menulis...) O sapnuoju beleka, buna ziauriai keistu sapnu , kaip manau ir daugumai, buna ir visiskai normaliu, buna parodanciu ateiti/praeiti/dabarti... Na vnz... };]

O shape mano manymu sapnai padeda prasiskverbt i zmogaus pasamone, dar galvoju kad jie parodo vaizdu is praeito gyvenimo ar kitos dimensijos.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2126
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 221186