Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
VoteForPedro
2005 m. kovo 26 d. 22:43:03
SugarFreeKiss>>manau jei lunatika pasauki vardu jis atsibunda heh....kas yra gan leva,jei jis tuo metu kur ant stogo krashto....

as tai viena karta grizau is stovyklos ir buvau ziauriai pervargus...tai nuejau miegoti ir nakti pradejau vaikscioti miegodama....kas leviausia,kad nukritau nuo laiptu ir gerai kad man pasiseke,atspirkau tik ilgaamzemis melynemis(nors viena buvo labai arti smilkinio) o galejo baigtis ir blogiau....dar keista,kad nieko neatsimenu,mama tik pasake kad atsikele nuo trenksmo o as ten laiptu apacioj guliu....

2005 m. kovo 26 d. 22:34:41
SugarFreeKiss rašė:
Pora kartu buvau "isejus pasivaiksciot"... visa laime, kad iki tevu miegamojo tik.: ) tai buvo vienas vienintelis kartas.: ) O siaip zinau tu tikruju LUNATIKU istoriju, hmz, tai ganetinai pavojinga - pvz. iseini sau miegodamas, uzsikari ant stogo, slumst, nugriuni ir BASTA - tai jau nebe sapnas.
Beje - tiesa ar paistalai, kad jei lunatika pasauktum vardu, jis gali isproteti?...

mmm... cia mane sudominai apie lunatikus reikes medziakos kur nors paieskoit

2005 m. kovo 26 d. 22:31:43
simma rašė:
ar daznai sapnuojat? ar issipildo jusu susapnuoti sapnai? ir aplamai ka manot apie sapnus?

pastaruoju metu sapnuoju gan retai ir is dalies dziaugiuosi
seniau kai dazniau sapnuodavau tai po kazkurio tais laiko pastebedavau kad taip vienas kitas sapnas issipildo
teigiama nuomone isties yra faina sapnuot bet tik malonius dalykelius as jau geriau nieko visai nesapnuociau nei sapnuociau kokius kosmarus

2005 m. kovo 26 d. 21:30:51
Pora kartu buvau "isejus pasivaiksciot"... visa laime, kad iki tevu miegamojo tik.: ) tai buvo vienas vienintelis kartas.: ) O siaip zinau tu tikruju LUNATIKU istoriju, hmz, tai ganetinai pavojinga - pvz. iseini sau miegodamas, uzsikari ant stogo, slumst, nugriuni ir BASTA - tai jau nebe sapnas.
Beje - tiesa ar paistalai, kad jei lunatika pasauktum vardu, jis gali isproteti?...

2005 m. kovo 26 d. 15:43:50
melancholija>>man irgi taip ziauriai daznai buna.Tik abejoju ar tai susije su sapnais(man).

Kas nors is jusu vaiksto miegodamas?

2005 m. kovo 26 d. 15:38:47
Man kartais buna, kad tai, kur dabar esu, tai, ka dabar darau jau kazkada buvo. ir is tiesu, veliau prisimenu, kad ivykius jau esu sapnavusi...

2005 m. kovo 26 d. 15:19:07
as ir daznai sapnuoju tuos pacius sapnus.Bet nemanau kad jie kazkokie aiskiaregiski or something,tiesiog kazkokios kvailystes.Tikiuosi ateityje Vilniaus neuzpuls zombiai su kirviais.

Rugiliuke>>neramiai miegi.....

2005 m. kovo 26 d. 15:12:38
Jau kelinti metai sapnuoju ta pati sapna: i mane krenta juodos plunksnos. O as tik guliu ir ziuriu.

2005 m. kovo 26 d. 15:11:21
mano sapnai visada issipildo,tai buna ateitis arba uzuomenos apie artejancius pavojus...

2005 m. kovo 26 d. 12:04:39
niekada nieko nesapnuoju

2005 m. kovo 26 d. 10:32:56
Ziauriai megstu kosmarus[o juos sapnuoju gaila retai], patinka kai reikia nuo kuo nors begti, sleptis ar kautis su pabaisom... vienu zodziu nieko ypatingo, bet yspudinga... man patinka kai jauciu baime... sapnuose...

2005 m. kovo 26 d. 01:55:44
VoteForPedro,
su tais zombiais su kirviais pralinksminai.

Atsakyti
Gabux
2005 m. kovo 26 d. 01:32:36
daznai ka nors ish praeities. miglotai.

2005 m. kovo 24 d. 23:06:19
Hm...as irgi nieko JUODAI BALTO nesapnavau...o visai idomu butu. Nors gal spalvotai ir mieliau...eh - o siaip - sapnai geras dalykas. Ir taip, sako, kad jei zmogus visiskai nesapnuoja, tai nera labai gerai, nes jo pasamone visiskai neissikrauna, t.y.neatsipalaiduoja ar kazkas panasaus.; )

2005 m. kovo 24 d. 22:20:31
issipildo kai kurie bet tik is dalies.. na aiskiau pasakius as itikinu, kad va buvo taip sapne ir issipilde.. nors dazniausiai as pamirstu sapnus.. bet kai kuriuos uzsirasau, po to linxma paskaityt ;]] apci, apci

2005 m. kovo 23 d. 12:08:34
Ai, dar prisiminiau, kad labiausiai užknisa sapnai, kuriuose krenta dantys. Tada atsibusti būna tikra palaima

2005 m. kovo 23 d. 12:06:30
kažkur skaičiau, kad žmogus sapnuoja kiekvieną kartą, kai miega, bet ne visada prisimena, ką sapnavęs. o pastaruoju metu kažkodėl labai gerai prisimenu sapnus.. ;] sapnai kartais pildosi, bet nevisada (kartais gaila). o sapnuoti yra gerai. nes atseit sapnai- pasamonės kelionės ir pan.. ;] be to, įdomu ;]

2005 m. kovo 23 d. 12:05:44
Aš kiek prisimenu, dar niekada nesapnavau juodai balto sapno. Tik spalvotus.
Ir mano sapnai man labai patinka. Nakties jau vien dėl to laukiu, kad ką nors susapnuočiau. Košmarų beveik nesapnuoju, jie tik vaikystėje pasitaikydavo. Būna tik liūdni sapnai, bet ne tokie, kad viduryje nakties pabudusi toliau bijočiau miegoti dėl patansyje manęs tykančios pabaisos (kaip anksčiau būdavo). Va, ir sapnai tuo dar labai gerai, kad iš jų galima pasisemti idėjų vaizdiniams darbams.

2005 m. kovo 22 d. 21:48:37
Daznai, kai prabundu ir galvoju, kad sapnavau eiline nesamone, topteli kokia mintis, ir paskui, isanalizavus sapna, jeigu ji dar prisimenu, paaiskeja, kad viskas labai logiskai iseina...Eh, keistas dalykas tie sapnai.
Beje - o kas nors sapnuojat JUODAI BALTUS sapnus?...t.y.NESPALVOTUS? nes kazkur skaiciau, kad yra zmoniu, kurie TIK TAIP ir tesapnuoja...;/

2005 m. kovo 22 d. 20:41:56
man labiausiai patinka sapnai kueriuose jauciuose kaip tikroveje... atrodo eini... begi...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Lumineers The Lumineers
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3070
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 251982