Meile prasideda idealais o baigiasi adijalaisgal pasenes posakis, bet kai kuriais atwejais taiklus.o sheip jei meile buna su atsaku taj wiskas buna chiki pikki, na o jei ne tuomet oooo negerai tuomet..: /
Ne, ne, jei meilė tikra, tai baigiasi ne pykčiais, o vestuvėmis, šeima ir t.t. (neigiamų dalykų neįtraukti) atsiprašau už savo kvailą idealizmą, bet manau, kad žmonės painioja meilę ir susižavėjimą. pastarasis yra 90% porų santykių pagrindas... kuri, beje, greitai gali praeiti...
Norechiaw tawe nuneshti kajp wejas ten, kur dar nebuwo izhenges zhmogus..Parodychiaw taw sawle, kuri kyla wakaruose, o wanduo teka awkshtyn i kalnus...Izhiebchiaw taw ugni, kuri niekada neuzhgesta.. Ishgirstum taj, ko dar niekam nesakiaw..
wa kaj atrodo,kad wisa taj galetum del mylimo zhmogaws padaryt, taj yra mejle shejp pakankamaj kejstas dalykas ta mejle..prasideda wisada lb grazhiai o bajgias dazhnewsiai peekchiais, rekimu ir asharom...bet jej nebutu mejles,taj ir wiso pasawlio nebutu,nes mamytes wajqchiu negimdytoo shejp geras dalykas mejle, bet tik tol,kol ji yra abipuse ir nesibajgia..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 22 d. 19:23:55
2004 m. lapkričio 22 d. 19:23:42
2004 m. lapkričio 22 d. 19:18:59
wa kaj atrodo,kad wisa taj galetum del mylimo zhmogaws padaryt, taj yra mejle
2004 m. lapkričio 22 d. 19:12:13