Tai rankos, ištiestos pasirūpinti...
Tai kojos, skubančios į pagalbą....
Tai akys, matančios gerį ir viską suprantančios...
Tai ausys, girdinčios kiekvieną atodūsį...
Tai širdis, skaidri kaip krištolas...
Štai į ką panašiMeilė....
ash nezhinau, kas yra mejle. durnas tas klausimas, nes njekas nezhino. nej trumpaj, nej ilgaj pasakyti negalima. man patiko ka kyle ish south park sake rebeccaj tuo klausimu. tipo kad mejle kaj wienas zhmogus nori padaryti kita lajmingu. turbut tajp ir turetu buti. nesamone sakyti, kad pawydi mylimo zhmogaus, nes jej kazhka myli, turi dzhiaugtis uzh ji ir tt. swarbiausia, kad mejle sulauktu atsako (jo.... net pachiaj saldu pasidare....). wotever, negaliu atsakyti i shi klausima.
Kai buwau 6 klasei, pirma (ir pasqtini) karta werkiau "kad jis manes nemyli ir nemyles". Kai po metu tas kosmaras baigesi, prisiekiau sau, kad niekada daugiau newerxiu del bernu. Man pawyko 99%. Verkiau karta del tokio waikino, nes jauciausi kalta, kad sugadinau jam gywenima ji myledama... Tai ir buwo meile... BUVO BET PRAZUWO. Ar tai buwo meile, jej taip lengwai (?) prazuwo? Pati nezinau,nei ar lengwai, nei ar prazuwo, nei ar buwo... Ironiska...
P.S - cia, aisq niekam neidomu, bet ant seiles uzejo...
Tie zmones kurie supranta meile kaip jausma (nu paimkim kokia mango vheh.: "tas keistas jausmas meile") yra nelabai protingi... As cia nemeginu uzsipult, tik sakau savo nuomone... Meiles zmogus nejaucia... Viskas...
kiekvienam zmogui meile yra vis kitokia ir visi vis kitaip ja supranta
man meile yra prisirisimas pasitikejimas ir panasiai
ir dar netikiu meile is pirmo zvilgsnio manau zmogu galima isimylet tik su juo pabendravus ir artimiau susipazinus.
Kvakva rašė: Ka tik krasciau senu senu dzinsu kisenes ir istraukiau susni popieriuku nuo labai Keistos gumos "Love Is.." {{{;
Dabar skaitau ir galiu pasakyti,kas yra meile d{;
Meile yra plauti indus {; Meile yra dalintis valgiu {itikinamiau jau cia} Meile yra lydeti saule {nezinau,ir be meiles galima ja lydeti,bet siaip ar taip ko gero galvoj tureta Romantika} Meile yra kazkas,susietas su suns vedziojimu {mokomoji atsakomybes programa vaikams} Meile yra pagalba {vaizdinys toks,kaip padeda ruosti vienas kitam pamokas.O je,tikrai nesavanaudiska meile}
Va kas yra meile {;
labai megstu sia kramtomaja guma. vaikystej nieko kitko nenorejau tik tos gumos. pamenu turejau is tiesu ispudinga tu popieriuku kolekcija :}
aš ir db turiu, tiesa nelabai žinau, kur jie paslepti... :}
Kvakva rašė: Ka tik krasciau senu senu dzinsu kisenes ir istraukiau susni popieriuku nuo labai Keistos gumos "Love Is.." {{{;
Meile yra plauti indus {; Meile yra dalintis valgiu {itikinamiau jau cia} Meile yra lydeti saule {nezinau,ir be meiles galima ja lydeti,bet siaip ar taip ko gero galvoj tureta Romantika} Meile yra kazkas,susietas su suns vedziojimu {mokomoji atsakomybes programa vaikams} Meile yra pagalba {vaizdinys toks,kaip padeda ruosti vienas kitam pamokas.O je,tikrai nesavanaudiska meile}
Va kas yra meile {;
labai megstu sia kramtomaja guma. vaikystej nieko kitko nenorejau tik tos gumos. pamenu turejau is tiesu ispudinga tu popieriuku kolekcija :}
Meile kiekvienas supranta kitaip, todel jei koks apibudinimas tinka vienam asmeniui, kitam jis netiks. Meile labai individualus dalykas.
Man meile siejas su negerais dalykas: skausmu, asarom, liudesiu, bemiegem naktim ir uztinusiom akim...
Man meile parode, kokia is tikruju yra realybe, ir kad viskas nebuna kaip pasakoj, kad jei tu myli,tai ir tave myles. Taip tiesiog nebuna.
Ka tik krasciau senu senu dzinsu kisenes ir istraukiau susni popieriuku nuo labai Keistos gumos "Love Is.." {{{;
Meile yra jausmu sanplaika kazkokia. Kai wiska gali atiduot, kad tik tas zmogus nekentetu. Kai nenori jo skaudinti. Kai nori ir nenori gywenti tik del to zmogo wienu metu... Meile - tai oras, kuriuo mes kwepuojame, wanduo, kuri geriame, draugyste, muzika, siluma, zodziai. Kai myli trukumai wirsta priwalumais, o pats zmogus - dievu. Meile ikwepia kurti. Ji wercia suktis pasauli ir daro ji geresni. Meile - nesawanaude ir istikima. Love bites and doesn't lie. Tai skaudi tiesa, pazerta i akis. Nelinkiu niekam jos be atsako...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 12 d. 13:05:46
2005 m. gegužės 5 d. 16:08:16
2005 m. gegužės 5 d. 15:57:55
2005 m. balandžio 29 d. 13:11:33
- O ji yra?
2005 m. balandžio 27 d. 16:56:12
2005 m. balandžio 26 d. 15:32:50
Tai kojos, skubančios į pagalbą....
Tai akys, matančios gerį ir viską suprantančios...
Tai ausys, girdinčios kiekvieną atodūsį...
Tai širdis, skaidri kaip krištolas...
Štai į ką panašiMeilė....
2005 m. balandžio 26 d. 07:13:37
2005 m. balandžio 24 d. 11:33:48
2005 m. balandžio 24 d. 11:21:27
P.S - cia, aisq niekam neidomu, bet ant seiles uzejo...
2005 m. balandžio 23 d. 08:17:40
2005 m. balandžio 23 d. 08:12:54
man meile yra prisirisimas pasitikejimas ir panasiai
ir dar netikiu meile is pirmo zvilgsnio manau zmogu galima isimylet tik su juo pabendravus ir artimiau susipazinus.
2005 m. balandžio 23 d. 08:00:43
Ka tik krasciau senu senu dzinsu kisenes ir istraukiau susni popieriuku nuo labai Keistos gumos "Love Is.." {{{;
Meile yra plauti indus {;
Meile yra dalintis valgiu {itikinamiau jau cia}
Meile yra lydeti saule {nezinau,ir be meiles galima ja lydeti,bet siaip ar taip ko gero galvoj tureta Romantika}
Meile yra kazkas,susietas su suns vedziojimu {mokomoji atsakomybes programa vaikams}
Meile yra pagalba {vaizdinys toks,kaip padeda ruosti vienas kitam pamokas.O je,tikrai nesavanaudiska meile}
Va kas yra meile {;
aš ir db turiu, tiesa nelabai žinau, kur jie paslepti... :}
2005 m. balandžio 23 d. 07:45:37
Meile yra lydeti saule {nezinau,ir be meiles galima ja lydeti,bet siaip ar taip ko gero galvoj tureta Romantika}
Meile yra kazkas,susietas su suns vedziojimu {mokomoji atsakomybes programa vaikams}
Meile yra pagalba {vaizdinys toks,kaip padeda ruosti vienas kitam pamokas.O je,tikrai nesavanaudiska meile}
Va kas yra meile {;
2005 m. balandžio 23 d. 07:31:10
Man meile siejas su negerais dalykas: skausmu, asarom, liudesiu, bemiegem naktim ir uztinusiom akim...
Man meile parode, kokia is tikruju yra realybe, ir kad viskas nebuna kaip pasakoj, kad jei tu myli,tai ir tave myles. Taip tiesiog nebuna.
2005 m. balandžio 23 d. 07:06:30
Va kas yra meile {;
2005 m. balandžio 22 d. 19:16:06
2005 m. balandžio 22 d. 18:44:40
Nejaučiu jos nei savy, nei aplink save... Niekur.
2005 m. balandžio 22 d. 15:32:35
2005 m. balandžio 22 d. 15:28:19
2005 m. balandžio 11 d. 22:22:33