"...love is only a feeling...", but we can't live without love, "...Too Much Lowe will kill you..." dajnawo Mercuris (atrodo jam tai ishsipilde) i sita klausima teisingaj neatsakytu net ensteinas, mano muomone, meile-taj jausmas, neuzmirstamas iki grabo lentos, galintis pakelti i padanges, bet galintis ir pakisti po zeme...
ech... meile taj jausmas kai kazkas labai nepaaiskinamo vyksta tavo viduje, kai galvoji apie ta zmoguti, vyksta tavo sirduteje, jausmuose bet tas jausmas tikrai nepaaiskinamas, bet geera myleti ir buti mylimai...
"Zmones visuomet kalba apie meile kaip apie kazkoki kasdienini dalyka. Jie megsta kartoti, kad myli vieni kitus, taciau ka reiskia tie zodziai? Nieko labai jaudinancio, ar ne?... Zinau tik viena dalyka: jei meile is tiesu yra, kada pamilsiu, PAMESIU GALVA. Visiskai. Padarysiu viska del jo. Bet ka. Ka tik nores..."
aj, cia zodziai is vienos knygos..
yra tas dalykas.... ir labai daznai padaro mus pazeidziamesnius, nei gali buti pazeidziamiausi.... ir labai daznai iskaudina taip, kaip niekas kitas to nesugebetu padaryt.... yra.... kartais galetu nebut.... sutrypia ir palieka.... ir tie Just. Marcinkeviciaus zodziai.... nesakysiu, kad grazesniu ir astresniu nera.... bet.... apsisaugot nuo sito vargu ar imanoma.... kartais noris pasakyt 'gaila'....
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
Love is ... The best thing I have!
Pritariu ulira. Kai myli, jautiesi kaip ant sparnu. Tik mano atveju, kartais buna,kad atrodo,kad tave is vidaus letai kazkas eda... Skaumas nepakenciamas... Ir tik del to,kad as myliu. Labai stipriai. Bet jau geriau mylet su skausmu,nei nemylet!
meile-tavo sirdies laidotuve.....niekas tiksliai negali pasakyti kas yra meile, bet visi zino kad ji yra....nu karoc isimylek ir suzinosi kas tai p.s. mylek labia labai, bet nelabiau nei esi mylimas(a) ir tada viskas bus labai faina gera ir grazu....
meile - tai ugnis, nutruktgalviska ir skraji, nepostovi ir permaininga, ji - karstligies liepsna, kuri cia gesta, cia ir vel lipsnoja; virpanti tik vienoje musu sielos kerteleje. (Montenis - prancuzu filosofas)
meile - tai ugnis, nutruktgalviska ir skraji, nepostovi ir permaininga, ji - karstligies liepsna, kuri cia gesta, cia ir vel lipsnoja; virpanti tik vienoje musu sielos kerteleje. (Montenis - rancuzu filosofas)
Tai toksai pojutis... Kaip baime, liudesys ir pan.... Manau nieko ypaingo, bet jei su zmogumi pajauti ta jausma vadinama meile - su juo gyvensi labai ilgai... Tai panasus jausmas i grauduli ar kazkas panasaus, tingiu aiskint... Gali but, kad kiekvienas supranta savaip... Nu o as savo nuomone isdesciau...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 31 d. 18:54:44
Meilė - širdžių žudikė. Visom prasmėm.
Pilnai sutinku.
2004 m. gruodžio 31 d. 18:30:39
2004 m. gruodžio 31 d. 18:26:50
2004 m. gruodžio 30 d. 01:10:35
2004 m. gruodžio 28 d. 18:42:54
2004 m. gruodžio 28 d. 17:46:43
"Zmones visuomet kalba apie meile kaip apie kazkoki kasdienini dalyka. Jie megsta kartoti, kad myli vieni kitus, taciau ka reiskia tie zodziai? Nieko labai jaudinancio, ar ne?... Zinau tik viena dalyka: jei meile is tiesu yra, kada pamilsiu, PAMESIU GALVA. Visiskai. Padarysiu viska del jo. Bet ka. Ka tik nores..."
aj, cia zodziai is vienos knygos..
2004 m. gruodžio 28 d. 17:14:10
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. gruodžio 24 d. 23:20:52
Vat taip.
Mmmm...Wine }; )
2004 m. gruodžio 24 d. 19:50:49
2004 m. gruodžio 24 d. 19:39:42
2004 m. gruodžio 24 d. 19:27:00
Pritariu ulira. Kai myli, jautiesi kaip ant sparnu. Tik mano atveju, kartais buna,kad atrodo,kad tave is vidaus letai kazkas eda... Skaumas nepakenciamas... Ir tik del to,kad as myliu. Labai stipriai. Bet jau geriau mylet su skausmu,nei nemylet!
2004 m. gruodžio 24 d. 19:23:14
2004 m. gruodžio 18 d. 23:22:15
2004 m. gruodžio 18 d. 23:20:10
2004 m. gruodžio 18 d. 22:49:05
2004 m. gruodžio 18 d. 22:46:43
2004 m. gruodžio 18 d. 22:46:22
2004 m. gruodžio 18 d. 22:25:20
2004 m. gruodžio 18 d. 22:17:59
2004 m. gruodžio 12 d. 11:40:54