Aš nenorėčiau kalbėtis su jokiu muzikantu, kuris man patinka. Nes nepažįstant to žmogaus vis tiek susidarai apie jį nuomonę ir jeigu patinka jo kuriama muzika, dažniausiai patinka ir jis. O jeigu pakalbėjus pamatyčiau, jog tas žmogus ,tarkim, yra pasikėlęs ir šiaip man nepatinka, nebegalėčiau klausytis jo kuriamos muzikos. Todėl geriau visai su juo nekalbėt.
as su elizabeth wurtzel,beigbederiu,flea ir jill scot
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
2012 m. kovo 11 d. 19:15:59
Su S. Mykolaičiu, Baltoku, Storpirščiu, Razausku, Ivanauskaite, ir n kitų :)
2012 m. kovo 11 d. 19:03:22
Aš nenorėčiau kalbėtis su jokiu muzikantu, kuris man patinka. Nes nepažįstant to žmogaus vis tiek susidarai apie jį nuomonę ir jeigu patinka jo kuriama muzika, dažniausiai patinka ir jis. O jeigu pakalbėjus pamatyčiau, jog tas žmogus ,tarkim, yra pasikėlęs ir šiaip man nepatinka, nebegalėčiau klausytis jo kuriamos muzikos. Todėl geriau visai su juo nekalbėt.
2012 m. vasario 18 d. 14:37:43
Dauguma tų, su kuriais norėčiau pakalbėti, jau po žemėmis.
//
O iš gyvųjų:
- Su Vangeliu...
- Sri Sri Ravi Sh.
- Donatu Petrošiumi;
- Javier Bardem'u;
- L. Messi;
- Marcelijumi Martinaičiu
...
2012 m. vasario 18 d. 14:29:00
Su Nadia Di Cello .
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. vasario 18 d. 14:26:30
Galbūt su Joshu Toddu, Ozzy Osbourne, anyway Ville Valo, ir dar Jon Bon Jovi :)
Iš mirusių srities nėra ką kalbėti. Kam norėti to, ko tikrai negali būti? :)
2012 m. vasario 18 d. 10:22:15
Is tu kuriu nebera Buddy Rich ir the beatles, o is gyvu Jojo Mayer, Jim Cerrey bei AC/DC visais nariais
2012 m. vasario 17 d. 22:39:32
Beabėjo su Kurt Cobain , The Beatles .
Iš gyvų tai Adam Gontier , LP visais nariais , Andy sixx . Maybe su Amy Lee , Ronnie Radke ...
2012 m. vasario 17 d. 14:01:55
Labiausiai norėčiau su John Entwistle, gaila, jo jau nebėra...
Iš gyvų pirmiausiai tada su Roger Daltrey ir Pete Townshend
2010 m. liepos 11 d. 19:48:44
Architektas
Tapytojas
Skulptorius
Muzikantas
Meno teoretikas
Inžinierius
Išradėjas
Filosofas
Gaila, kad jis nebegyvena, bet tikrai butu pakalbet su tokiu zmogumi, kuris tiek daug ismane
2010 m. liepos 9 d. 13:21:52
2010 m. liepos 9 d. 13:19:04
Su Dievu.
2010 m. liepos 9 d. 13:17:20
2010 m. liepos 8 d. 18:30:55
2010 m. liepos 8 d. 13:58:37
2010 m. liepos 7 d. 23:14:53
2009 m. balandžio 13 d. 23:01:00
2009 m. balandžio 13 d. 18:00:52
2009 m. balandžio 13 d. 17:55:10
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2009 m. balandžio 13 d. 17:32:38
2009 m. balandžio 12 d. 20:47:00