migle72 rašė: Nu,net nežinau,kaip abidvi grupes dubliuotusi vienoje scenoje.kažkaip nesiriša.o,kad kartu su Oziku ir Metalika,tai butų šaunus duetas viename.
Man pvz Scorpions ir Metallica atrodo geresnis derinys, nei su Ozzy.
Norint sukurti zodi,reikia sugriauti tyla. Naujai harmonijai sukurti butinas chaosas. V.Briedis.
Aš asmeniškai boikotuoju tokius siūlymus ir nebalsuoju už juos (kaip, beje, boikotuoju ir beveik visus koverius, nebent tas koveris kažkoks smarkiai inovatyvus). Bet ne visi kreipia į tai dėmesį ir balsuoja tiesiog už pažįstamą atlikėją.
Dėl Tony Iommi - čia kažkoks jau pattern'as. Priminsiu, kad Scent of Dark, 2021-ais išleista, mūsų tope pasirodė 2025-ais. Beje, išbuvo visas 12 savaičių, buvo pasiekusi pirmą vietą ir užima 46 vietą 2025-ųjų top100-uke. Absurdas.
Įdomu buvo gyvai pajust grupės laikyseną. Kokia visgi tai gotikinė grupė… Ėjau klausytis As I Die, o teko iš naujo perkratyti diskografiją. Vien dėl to verta dalyvauti koncertuose, nes privačiam patyrime gali paaiškėti, kad esi aklojoje zonoje.
2008 m. spalio 9 d. 14:52:14
Nu,net nežinau,kaip abidvi grupes dubliuotusi vienoje scenoje.kažkaip nesiriša.o,kad kartu su Oziku ir Metalika,tai butų šaunus duetas viename.
Man pvz Scorpions ir Metallica atrodo geresnis derinys, nei su Ozzy.
2008 m. spalio 1 d. 21:20:44
2008 m. spalio 1 d. 00:30:16
ei nu davai, skorpai galėtų su metallica jau lapkritį Lietuvoj kartu pasirodyt
bet siaip primeti kas detusi biletu kasose?Kaip metallicos gerbejai ieskotu tu,kurie nusipirko bilieta i scorpu konca? Butu ziauriai...Ziauriai faina
2008 m. rugsėjo 30 d. 23:56:29
2008 m. rugsėjo 30 d. 14:09:10