LoseControl rašė: Oldskūlinis rokas tai turbūt senasis, klasikinis rokas, taigi dar matasu nesi įsidėjęs Pink Floyd ar The Rolling Stones (rekomenduoju Let It Bleed albumą).
Neisidejas as ju(reiks isidet dabar), bet paklausau as ju.
Tavo vietoj geriau patylėčiau...
Temoj apie jacksoną:
Temoj apie Jacksoną:
stevtileris rašė: nors mirs pedofilas ne kalejme o namuose ji nusaut reikia gyvo nepalikt dar kazkam praeina cia jis levesnis uz klasika
stevtileris rašė: kad padvestu ir neatsikeltu kazkas ji tikrai nusaus ar pakars ji pasiseke kad zekai jo neispiso ir nenuzude cia jau sekme alcho
Ouch.
Nepatinka man Aerosmith, nors kelios dainos neblogos. (o gal tik viena) Na, kad ir kaip, tikrai nepatenka prie mėgstamų
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
,,Aerosmith", ,,Toys In The Attic" ir ,,Rocks" geriausi ju albumai, kiti kazkokie lievi, tikiuos, kad naujausias, kuris turetu pasirodyt siais metais, bus kazkuom geresnis uz praeitus...
stevtileris rašė: jei vokalas nusaldintas tai padainuok geriau ciuju paspringsi ne vieno garselio neislemensi mane besina zmones kurie varo ant kitu bet patys nieko nemoka
Nesakau, kad vokalas blogas, bet taip norisi paprieštarauti.
Vokalistas yra profesionalas ir turi gerai mokėti dainuoti, paprastas žmogus - ne.
2009 m. gegužės 13 d. 08:07:03
jei vokalas nusaldintas tai padainuok geriau ciuju paspringsi ne vieno garselio neislemensi mane besina zmones kurie varo ant kitu bet patys nieko nemoka
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. birželio 9 d. 17:31:31
Oldskūlinis rokas tai turbūt senasis, klasikinis rokas, taigi dar matasu nesi įsidėjęs Pink Floyd ar The Rolling Stones (rekomenduoju Let It Bleed albumą).
2009 m. birželio 8 d. 22:01:22
2009 m. birželio 8 d. 21:57:04
Mano nuomone aerosmith yra blogiausi oldscoolinio roko grupė (neskaitant glamerių)
Patark kokiu oldscoolinio roko grupiu geru
2009 m. birželio 8 d. 21:46:03
Mano nuomone aerosmith yra blogiausi oldscoolinio roko grupė (neskaitant glamerių)
Patark kokiu oldscoolinio roko grupiu geru, o ko tie glameriai tau uzkliuvo?
aerosmith man viena daina tik patinka Dream On
2009 m. birželio 8 d. 20:31:25
2009 m. birželio 8 d. 20:25:18
pavarykit pavarykit ant ju jeigu suzinotu po teismus pavaiksiosit kelis metus 100% pralosi tapsi bomzu nes visa turta nusavins
Temoj apie jacksoną:
Temoj apie Jacksoną:
nors mirs pedofilas ne kalejme o namuose ji nusaut reikia gyvo nepalikt dar kazkam praeina cia jis levesnis uz klasika
kad padvestu ir neatsikeltu kazkas ji tikrai nusaus ar pakars ji pasiseke kad zekai jo neispiso ir nenuzude cia jau sekme alcho
Ouch.
Nepatinka man Aerosmith, nors kelios dainos neblogos. (o gal tik viena) Na, kad ir kaip, tikrai nepatenka prie mėgstamų
2009 m. birželio 8 d. 14:36:14
Nepatinka - nerasykit
2009 m. birželio 8 d. 14:25:37
2009 m. birželio 8 d. 14:25:01
2009 m. birželio 8 d. 11:22:32
2009 m. birželio 6 d. 22:05:27
pavarykit pavarykit ant ju jeigu suzinotu po teismus pavaiksiosit kelis metus 100% pralosi tapsi bomzu nes visa turta nusavins
Temoj apie jacksoną:
Temoj apie Jacksoną:
nors mirs pedofilas ne kalejme o namuose ji nusaut reikia gyvo nepalikt dar kazkam praeina cia jis levesnis uz klasika
kad padvestu ir neatsikeltu kazkas ji tikrai nusaus ar pakars ji pasiseke kad zekai jo neispiso ir nenuzude cia jau sekme alcho
2009 m. birželio 6 d. 20:44:07
2009 m. gegužės 13 d. 22:29:02
2009 m. gegužės 13 d. 17:50:40
2009 m. gegužės 13 d. 16:49:38
2009 m. gegužės 13 d. 16:17:51
Vokalistas yra profesionalas ir turi gerai mokėti dainuoti, paprastas žmogus - ne.
2009 m. gegužės 13 d. 16:08:47
jei vokalas nusaldintas tai padainuok geriau ciuju paspringsi ne vieno garselio neislemensi mane besina zmones kurie varo ant kitu bet patys nieko nemoka
Nesakau, kad vokalas blogas, bet taip norisi paprieštarauti.
2009 m. gegužės 13 d. 14:08:33
2009 m. gegužės 13 d. 08:07:39
2009 m. gegužės 13 d. 08:07:03