Blackened rašė: Taip, saldūs jie kaip nežinia kas.
Pritariu, ir tai leidžia juos traktuot, kaip ššš.
Man tas jų saldumas irgi nelabai prie širdies, bet aš jau anksčiau sakiau, kodėl jiems galima dėti šiokį tokį pliusą. Šiaip, tu War_Zone esi kiek pernelyg kategoriškas ir ne visada pataikai. Vadinti šią grupę š... nėra labai tikslinga, nes kad ir užkalinėdami pinigus jie vistiek sugebėjo kurti pakankamai kokybišką muziką. Gal neitin vertingą, ne itin rimtą, bet ir ne visišką mėšlą, kiap teigi. Su tuo "gėjiškumu" tai man irgi nesuprantami dalykai. Nejaugi vyrų grupė atliekanti balades arba meilės dainas yra gėjai ar gėjiškai atrodo? nesuprantama pagal ką čia tą gėjiškumą matuoji. Metalo grupėse, kurios atlieka anaiptol ne saldybes, yra nemažai gėjų. Halford'as iš JP juk irgi gėjus, kur dar Gaahl'as iš Gorgoroth (jei ne gandai čia, prisipažįstu itin tuo nesidomėjau) ir panašiai. tarkim, Scorpions turi nemažai meilės dainų, baladžių, bet tai nėra priežastis vadinti jų gėjais, nes kvailai skamba.
War_Zone rašė: Jei sunku tai čia tik pliusas
O tamsta niekada nesimokė suprasti, kad ne visiems žmonėms sunkumas yra pliusas? Tau - galbūt, bet daryti to vos ne kaip taisyklės nereiktų. daugelis žmonių klauso nesunkiai skambančios muzikos, pavyzdžiui Dylan'o ir ką? nejau tai reiškia, kad muzika automatiškai suprastėja, nes nėra greito malimo gitara, growl'o ir to tavo taip akcentuojamo sunkumo?
Taigi tau, taigi nebūtinai, taigi tai tik tavo nuomonė. Jeigu saldu tau š, tai sunku kažkam irgi gali būti š, bet taip nėra, ir taip nesako, taigi ir tu nesakyk taip, nes tai didžiausias nusišnekėjimas. Kiekvienam skirtinga muzika patinka, svarbiausia jos idėja, taip bent aš manau. Saldi muzika nėra šūdas, jinai tiesiog saldi.
Taip, saldūs jie kaip nežinia kas. Taip, jie užkalinėja pinigus. Taip, jie žino kaip pritraukti mases. Ir visgi išlieka viena geriausių (na gerai, garsiausių) roko grupių. Negaliu sakyti, kad jų labai nemėgstu. Visada su malonumu klausausi jų Sweet Emotion, Dream On, Dude (Looks like a lady), Pink, Love in an elevator, Walk This Way. Ne dėl ypatingo tekstų gilumo (išimtis Dream on) ar puikių muzikinių kompozicijų. Dėl to, kad jos užveda ir turi tą "draivą'. O tai jau yra šioks toks pliusas. Tačiau nuo tokių kaip I don't wanna Miss a thing, Crazy, What it takes, Angel, Cryin' nuoširdžiai bloga pasidaro.
O Tyler'io balsas man patinka. Stiprus ir tinka jų dainoms, sakykit ką tik norit. O dėl to žydrumo tai.... Et, žmonės, nusišnekat ir net patys to nejaučiat.
ne del to. Veidas toks...kaip juru velnio,tokios zuvies su milziniska burna
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. kovo 31 d. 21:37:21
Taip, saldūs jie kaip nežinia kas.
Man tas jų saldumas irgi nelabai prie širdies, bet aš jau anksčiau sakiau, kodėl jiems galima dėti šiokį tokį pliusą. Šiaip, tu War_Zone esi kiek pernelyg kategoriškas ir ne visada pataikai. Vadinti šią grupę š... nėra labai tikslinga, nes kad ir užkalinėdami pinigus jie vistiek sugebėjo kurti pakankamai kokybišką muziką. Gal neitin vertingą, ne itin rimtą, bet ir ne visišką mėšlą, kiap teigi. Su tuo "gėjiškumu" tai man irgi nesuprantami dalykai. Nejaugi vyrų grupė atliekanti balades arba meilės dainas yra gėjai ar gėjiškai atrodo? nesuprantama pagal ką čia tą gėjiškumą matuoji. Metalo grupėse, kurios atlieka anaiptol ne saldybes, yra nemažai gėjų. Halford'as iš JP juk irgi gėjus, kur dar Gaahl'as iš Gorgoroth (jei ne gandai čia, prisipažįstu itin tuo nesidomėjau) ir panašiai. tarkim, Scorpions turi nemažai meilės dainų, baladžių, bet tai nėra priežastis vadinti jų gėjais, nes kvailai skamba.
Jei sunku tai čia tik pliusas
2009 m. kovo 31 d. 21:30:08
2009 m. kovo 31 d. 21:25:53
Taigi tau, taigi nebūtinai, taigi tai tik tavo nuomonė. Jeigu saldu tau š, tai sunku kažkam irgi gali būti š, bet taip nėra, ir taip nesako, taigi ir tu nesakyk taip, nes tai didžiausias nusišnekėjimas. Kiekvienam skirtinga muzika patinka, svarbiausia jos idėja, taip bent aš manau. Saldi muzika nėra šūdas, jinai tiesiog saldi.
2009 m. kovo 31 d. 21:21:32
Kas saldu nebūtinai šūdas
Būtinai. Man pavyziui šlykštu būtų klausytis kažkokio nusaldinto gėjiškai skambančio šlamšto... Aerosmith labai gerai sutelpa į šituos rėmus...
aš nesakau, kad kas sunku tas šūdas, nesakyk ir tu.
O prie ko čia muzikos sunkumas/lengvumas? Jei sunku tai čia tik pliusas
2009 m. kovo 31 d. 21:14:53
2009 m. kovo 31 d. 20:42:41
2009 m. kovo 31 d. 20:39:36
2009 m. kovo 31 d. 20:35:24
Taip, saldūs jie kaip nežinia kas.
2009 m. kovo 31 d. 19:37:36
2009 m. kovo 27 d. 12:46:59
2009 m. kovo 27 d. 12:44:38
O Tyler'io balsas man patinka. Stiprus ir tinka jų dainoms, sakykit ką tik norit. O dėl to žydrumo tai.... Et, žmonės, nusišnekat ir net patys to nejaučiat.
2009 m. kovo 26 d. 20:49:24
2008 m. spalio 4 d. 22:53:20
Nepatinka. O vokalistas mane gasdina
zydras jis kazkoks
zydrumas nelb turetu gasdint siais laikais, mane labai ugasdina jo veidas ir dainos
Del veido pripazistu, bet jis siaip ne gejus.
2008 m. spalio 4 d. 22:31:21
zydras jis kazkoks
zydrumas nelb turetu gasdint siais laikais, mane labai ugasdina jo veidas ir dainos
2008 m. spalio 4 d. 22:29:26
zydras jis kazkoks
ne del to. Veidas toks...kaip juru velnio,tokios zuvies su milziniska burna
2008 m. spalio 4 d. 22:26:22
zydras jis kazkoks
2008 m. spalio 4 d. 22:21:17
2008 m. spalio 4 d. 22:20:02
2008 m. spalio 4 d. 21:10:41
2008 m. spalio 4 d. 20:53:28