zmogus-asmenybe pirmiausia turi ne tik tureti savo nuomone,bet ir moketi ja vietoje pareiksti.taip pat tureti savigarbos. cia tokie pagrindiniai dalykeliai,mano nuomone.
po galais. Asmenybė tai netik žmogus. Tai nuomonė, jausmų balansas, slaptas pasaulis, žinios kitiems, dalis praeities, charizma/ kažkoks išskirtinumas, originalumas neoririgalumu, laisvė, suvokimas, tuo pačiu ir beprotybė, kūryba(nesvarbu kokiu kampu), nuotaika, savitumas ir *pasitikėjimas.
Aš manau kad Asmenybė tai kelias.
(interpretuokit kaip norit).
kiekvienas zmogus yra nuolat auganti brestanti ir besikeicianti asmenybe. tai tarsi dar vienas atskiras mazas pasaulelis. kuo daugiau sugebesi toleruot kitus ir priimt kritika, tuo labiau busi didesne asmenybe [jei suprantat ka noriu pasakyt]
Lentsas rašė: KIEKVIENAS ZMOGUS YRA ASMENYBE. negalima jo isskirt pagl tai ar jis turtinas ar ubagas, protingas ar debilas.
ar zmogus asmenybe ar ne priklauso nuo tam tikru faktoriu:
1. zmogus turi gerbti pats save;
2. zmogus turi buti tolerantiskas kitam;
3. kai yra siekiama uzsibrezto tikslo;
4. zmogus turi kurtis sau gyvenima, toki, koks nori, kad butu.
jei bent vienam is siu punktu yra isipareigojama - tada zmogus jau yra kelyje i asmenybe.
ka as zinau, kas ta asmenybe. parasiau, kas mano manymu yra teisinga. bet galiu ir klysti.
Nori tikėk, nori ne, tačiau tiek aš, tiek dauguma mano tikrų bičiulių ar draugų atitinka tavo surašytus punktus. Tai reiškia, jog esam asmenybės?
Aha.
O gal ir ne.
Bet nesvarbu.
Asmenybemis tampama. Pamatau zmogu einanti gatve, jo akys netuscios, zvilgsnis ypatingas. Jo eisena kitokia. Jis kuria savo gyvenima. Siekia svajoniu issipildymo. JIs - asmenybe su isskirtine siela. Tai ne pilkas seselis skersgatvyje.
Asmenybe taj tox zmogus, kuris viduje yra ne tuscias, kuriam nereikia apsimetineti, kuris turi ka pasakyti ir swarbeusia i tema, Asmenybe- taj zmogus kuriuo zawiuosi
mane daznai taip pavadina. ir dar kazka panasaus i 'idomi, gera, .., .., .., nuostabi, ..' priduria. ar tai reiskia 'asmenybe'? nezinau. as asmeniskai tai kiekviena zmogu atskirai vertinu ir taisykliu cia jokiu bent jau man tikrai kad ner visi skirtingi- skirtingi ir kriterijai....
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
Siaip, man, tikrai ne wisi zmones yra asmenybes!!!
zmogus asmenybe- protingas, intelektuolus, ishsilavines zmogus, kuris zino, ko nori gyvenime, siekia, yra tolerantishkas, turi savo nuomone, ir zino KAIP ja ishsakyti. Deja, bet asmenybemis laikau toli grazu ne visus. Didziausia ish mano pazistamu asmenybiu laikau poeta Juoza Nekroshiu. Protingu zmoniu yra nemazai, bet ishmintingu- visai nedaug.
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~
____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____
" Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 19 d. 20:30:01
2005 m. vasario 12 d. 16:45:47
2005 m. vasario 11 d. 22:53:24
2005 m. vasario 11 d. 22:53:12
2005 m. vasario 11 d. 22:47:51
2005 m. sausio 26 d. 16:11:55
2005 m. sausio 16 d. 14:10:33
Aš manau kad Asmenybė tai kelias.
(interpretuokit kaip norit).
2005 m. sausio 12 d. 00:16:56
2005 m. sausio 6 d. 12:01:53
2005 m. sausio 6 d. 11:58:29
2004 m. gruodžio 27 d. 22:42:26
2004 m. gruodžio 27 d. 15:15:27
KIEKVIENAS ZMOGUS YRA ASMENYBE. negalima jo isskirt pagl tai ar jis turtinas ar ubagas, protingas ar debilas.
ar zmogus asmenybe ar ne priklauso nuo tam tikru faktoriu:
1. zmogus turi gerbti pats save;
2. zmogus turi buti tolerantiskas kitam;
3. kai yra siekiama uzsibrezto tikslo;
4. zmogus turi kurtis sau gyvenima, toki, koks nori, kad butu.
jei bent vienam is siu punktu yra isipareigojama - tada zmogus jau yra kelyje i asmenybe.
ka as zinau, kas ta asmenybe. parasiau, kas mano manymu yra teisinga. bet galiu ir klysti.
Nori tikėk, nori ne, tačiau tiek aš, tiek dauguma mano tikrų bičiulių ar draugų atitinka tavo surašytus punktus. Tai reiškia, jog esam asmenybės?
Aha.
O gal ir ne.
Bet nesvarbu.
2004 m. gruodžio 27 d. 13:43:13
2004 m. gruodžio 27 d. 13:43:12
2004 m. gruodžio 27 d. 13:28:07
2004 m. gruodžio 27 d. 12:51:15
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. gruodžio 16 d. 23:39:59
2004 m. gruodžio 16 d. 23:11:02
2004 m. gruodžio 16 d. 21:23:57
2004 m. gruodžio 15 d. 17:10:32
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."