Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kokį žmogų jūs laikote "asmenybe"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Jasi
2004 m. gruodžio 15 d. 11:25:17
asmenybe yra kiekvienas [kaip cia dauguma ir pabreze]. ir visi yra skirtingi. tik deje ne visi nori parodyt savo asmenybes ipatinguma. as tikiu kad zmogus, bent jau viduje, tikrai yra kazkuo kitoks ir ipatingas. o ka jis parodo kitiems, visai nebutinai yra tikra. kaukes...

Atsakyti
MoHax
2004 m. gruodžio 15 d. 00:37:41
koks as ne originalus aiaiai
man visi zmones yra asmenybes

seip tai kvailas klausimas
juk kiekvienas zmogus yra asmenybe tik kitas klausimas kokia tai
asmenybe................................ ..........................

ps shizofrenikai pvz turi 2 (ir daugiau)...

2004 m. gruodžio 14 d. 13:01:44
man visi yra asmenybes,tik klausimas ar ta asmenybe ryshkesne ar ne...

2004 m. gruodžio 2 d. 14:44:03
Kaip tai asmenybe?Juk kiekvienas is musu esam asmenybes=) Tiesiog kiekvienas vis kitaip save isreiskia ir realizuoja. Vienam, linksmas, fainas, draugiskas ir t.t yra asmenybe, o kitam, tas kuris jam gatavas i uzpakaliuka sulisti=) Kiekvienas, mes esam kazkuo kitoks, ypatingas ir savaip fainas...Tiesiog kartais ne visi tai pastebi (o gal ne nenori pastebeti), zinoma, norint, kad tave kiti vertintu reikia ir paciam truputuka pasistengti=) Tik butina zinoti tam tikra riba-neperlenkti lazdos=)

2004 m. gruodžio 2 d. 14:44:00
asmenybe laikau toki zhmogu, kuris pats save laiko asmenybe.

2004 m. gruodžio 2 d. 14:34:07
Man visi zmones yra asmenybes.Visai kta tema butu skirstymas i pozityvias ir negatyvias asmenybes.
Siaip del to,ka perskaiciau,tai daugelio nuomone asmenybe - zmogus,turintis savo nuomone ir nebijantis jos isreiksti,jos parodyti ir pademstruoti visam pasauliui,nebijantis deklaruoti savo minciu ir t.t... Bet siaip mano manymu net prisitaikymas prie kitu,padlaiziavimas ir pan. yra zmogaus asmenybes isskirtinumo bruozai. Jeigu zmogus tiesiog yra veidmainis,vadinasi,toks jo vidus,tokia jo asmenybe.. Tai negatyvi asmenybe bet vistik asmenybe...

Atsakyti
Lentsas
2004 m. gruodžio 2 d. 13:17:17
taip iseina, arba as kazka ne taip parasiau.

2004 m. gruodžio 2 d. 12:28:42
isvada. didzioji dalis dabartinio jaunimo nera asmenybes, ar bent "kelyje i asmenybe"

2004 m. gruodžio 2 d. 08:58:50
KIEKVIENAS ZMOGUS YRA ASMENYBE. negalima jo isskirt pagl tai ar jis turtinas ar ubagas, protingas ar debilas.
ar zmogus asmenybe ar ne priklauso nuo tam tikru faktoriu:
1. zmogus turi gerbti pats save;
2. zmogus turi buti tolerantiskas kitam;
3. kai yra siekiama uzsibrezto tikslo;
4. zmogus turi kurtis sau gyvenima, toki, koks nori, kad butu.
jei bent vienam is siu punktu yra isipareigojama - tada zmogus jau yra kelyje i asmenybe.
ka as zinau, kas ta asmenybe. parasiau, kas mano manymu yra teisinga. bet galiu ir klysti.

2004 m. gruodžio 2 d. 01:13:47
Joa, ta patyi norejau parasyti kaip parase ! T.y. tas zmogus, kuris nesiwaiko mados, o buna istikinas sau, sawo nuomonei ir nuolat ja gina!

2004 m. gruodžio 2 d. 00:09:37
hm... man asmenybe - tai zmogus su savo nuomone o ne tik prisitaikelis pire visu..

2004 m. gruodžio 1 d. 22:54:30
kuribingas,originalus,su IDEJOM,su nuomone labai ryskia ir jos nebijantis pareiksti,drasus,pasitikintis savimi(bet ne savmyla)

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
philia
2004 m. lapkričio 23 d. 20:16:48
vienintelis toks zmogus, kuris turi savo isvaizda, nuomone, prie nieko nesilygina, nenori buti i nieka panasus, yra originalus ir t,t, ir pan. gerbiu

Atsakyti
shadyjolka
2004 m. lapkričio 23 d. 19:03:19
kiekwienas zhmogus yra asmenybe, nes wisi mes skirtingi, skirtingaj mastom bei elgiames..tik wa dawgelis buna lb silpnom asmenybem, jie neturi sawo nuomones, pozhiurio, megina prisitajkyti prie dawgumos, nes mano,kad "bandos" nuomone yra tejsinga..tokius zhmones pawadinchew lb silpnom asmenybem.. manaw tema rejketoo pawadnit "koki zhmogu lajkote stipria,idomia asmenybe"

Atsakyti
larisa
2004 m. lapkričio 23 d. 18:43:47
Nebijanti issiskirti nuomone ir isvaizda

Atsakyti
bona_sforca
2004 m. lapkričio 23 d. 18:36:05
Tai juk mes visi esame skirtingi ir kažkuo savaime išsiskiriame... Nemanau, jog rastumėme 2 panašius asmenis. tai, mano manymu, mes visi esame asmenybės.

Atsakyti
WithGuitarInAHand
2004 m. lapkričio 23 d. 18:34:04
Matot zhmones dazhniausiai isemaisho i dauguma, o tas zhmogus kuris ish jos ishsiskria ir yra savimi, o ne bando kazhka kitiems yrodyti, ir yra asmenybe.

2004 m. lapkričio 23 d. 18:30:50
hmm, isties gan keistokas klausimas. Tada iskyla kitoks klausimas: koks zmgus nera asmenybe? Gal benamis? Netikintis? Liudnas? Neidomus? O gal asmenybiu is viso nera? Gal mes cia visi tesam vaiksciojantys bedvasiai mesos kalnai? Juokinga kazkodel pasidare...

Atsakyti
LadyLove
2004 m. lapkričio 23 d. 18:18:34
nu as tai laikau idomiu zmogumi savo matemetikos mokytoja ir pasikeikia per pamokas ir siaip bajeriu visokiu prisako,ir dar labai jau protingas ir supranta siuolaikini jaunima ir pan... cool mokytojas

Atsakyti
Dolante
2004 m. lapkričio 23 d. 18:17:15
tuos kuriuos cia vadiname asmenybemis reiketu vadinti meninikais,meniskos sielos zmonem,nes kiekvienas yra asmenybe

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Shania Twain Shania Twain
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3253
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 232659