asmenybe yra kiekvienas [kaip cia dauguma ir pabreze]. ir visi yra skirtingi. tik deje ne visi nori parodyt savo asmenybes ipatinguma. as tikiu kad zmogus, bent jau viduje, tikrai yra kazkuo kitoks ir ipatingas. o ka jis parodo kitiems, visai nebutinai yra tikra. kaukes...
koks as ne originalus aiaiai
man visi zmones yra asmenybes
seip tai kvailas klausimas
juk kiekvienas zmogus yra asmenybe tik kitas klausimas kokia tai
asmenybe................................ ..........................
ps shizofrenikai pvz turi 2 (ir daugiau)...
Kaip tai asmenybe?Juk kiekvienas is musu esam asmenybes=) Tiesiog kiekvienas vis kitaip save isreiskia ir realizuoja. Vienam, linksmas, fainas, draugiskas ir t.t yra asmenybe, o kitam, tas kuris jam gatavas i uzpakaliuka sulisti=) Kiekvienas, mes esam kazkuo kitoks, ypatingas ir savaip fainas...Tiesiog kartais ne visi tai pastebi (o gal ne nenori pastebeti), zinoma, norint, kad tave kiti vertintu reikia ir paciam truputuka pasistengti=) Tik butina zinoti tam tikra riba-neperlenkti lazdos=)
asmenybe laikau toki zhmogu, kuris pats save laiko asmenybe.
Siaip del to,ka perskaiciau,tai daugelio nuomone asmenybe - zmogus,turintis savo nuomone ir nebijantis jos isreiksti,jos parodyti ir pademstruoti visam pasauliui,nebijantis deklaruoti savo minciu ir t.t... Bet siaip mano manymu net prisitaikymas prie kitu,padlaiziavimas ir pan. yra zmogaus asmenybes isskirtinumo bruozai. Jeigu zmogus tiesiog yra veidmainis,vadinasi,toks jo vidus,tokia jo asmenybe.. Tai negatyvi asmenybe bet vistik asmenybe...
KIEKVIENAS ZMOGUS YRA ASMENYBE. negalima jo isskirt pagl tai ar jis turtinas ar ubagas, protingas ar debilas.
ar zmogus asmenybe ar ne priklauso nuo tam tikru faktoriu:
1. zmogus turi gerbti pats save;
2. zmogus turi buti tolerantiskas kitam;
3. kai yra siekiama uzsibrezto tikslo;
4. zmogus turi kurtis sau gyvenima, toki, koks nori, kad butu.
jei bent vienam is siu punktu yra isipareigojama - tada zmogus jau yra kelyje i asmenybe.
ka as zinau, kas ta asmenybe. parasiau, kas mano manymu yra teisinga. bet galiu ir klysti.
Joa, ta patyi norejau parasyti kaip parase ! T.y. tas zmogus, kuris nesiwaiko mados, o buna istikinas sau, sawo nuomonei ir nuolat ja gina!
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
kiekwienas zhmogus yra asmenybe, nes wisi mes skirtingi, skirtingaj mastom bei elgiames..tik wa dawgelis buna lb silpnom asmenybem, jie neturi sawo nuomones, pozhiurio, megina prisitajkyti prie dawgumos, nes mano,kad "bandos" nuomone yra tejsinga..tokius zhmones pawadinchew lb silpnom asmenybem.. manaw tema rejketoo pawadnit "koki zhmogu lajkote stipria,idomia asmenybe"
Tai juk mes visi esame skirtingi ir kažkuo savaime išsiskiriame... Nemanau, jog rastumėme 2 panašius asmenis. tai, mano manymu, mes visi esame asmenybės.
Matot zhmones dazhniausiai isemaisho i dauguma, o tas zhmogus kuris ish jos ishsiskria ir yra savimi, o ne bando kazhka kitiems yrodyti, ir yra asmenybe.
hmm, isties gan keistokas klausimas. Tada iskyla kitoks klausimas: koks zmgus nera asmenybe? Gal benamis? Netikintis? Liudnas? Neidomus? O gal asmenybiu is viso nera? Gal mes cia visi tesam vaiksciojantys bedvasiai mesos kalnai? Juokinga kazkodel pasidare...
nu as tai laikau idomiu zmogumi savo matemetikos mokytoja ir pasikeikia per pamokas ir siaip bajeriu visokiu prisako,ir dar labai jau protingas ir supranta siuolaikini jaunima ir pan... cool mokytojas
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 15 d. 11:25:17
2004 m. gruodžio 15 d. 00:37:41
man visi zmones yra asmenybes
seip tai kvailas klausimas
juk kiekvienas zmogus yra asmenybe
asmenybe................................ ..........................
ps shizofrenikai pvz turi 2 (ir daugiau)...
2004 m. gruodžio 14 d. 13:01:44
2004 m. gruodžio 2 d. 14:44:03
2004 m. gruodžio 2 d. 14:44:00
2004 m. gruodžio 2 d. 14:34:07
Siaip del to,ka perskaiciau,tai daugelio nuomone asmenybe - zmogus,turintis savo nuomone ir nebijantis jos isreiksti,jos parodyti ir pademstruoti visam pasauliui,nebijantis deklaruoti savo minciu ir t.t... Bet siaip mano manymu net prisitaikymas prie kitu,padlaiziavimas ir pan. yra zmogaus asmenybes isskirtinumo bruozai. Jeigu zmogus tiesiog yra veidmainis,vadinasi,toks jo vidus,tokia jo asmenybe.. Tai negatyvi asmenybe bet vistik asmenybe...
2004 m. gruodžio 2 d. 13:17:17
2004 m. gruodžio 2 d. 12:28:42
2004 m. gruodžio 2 d. 08:58:50
ar zmogus asmenybe ar ne priklauso nuo tam tikru faktoriu:
1. zmogus turi gerbti pats save;
2. zmogus turi buti tolerantiskas kitam;
3. kai yra siekiama uzsibrezto tikslo;
4. zmogus turi kurtis sau gyvenima, toki, koks nori, kad butu.
jei bent vienam is siu punktu yra isipareigojama - tada zmogus jau yra kelyje i asmenybe.
ka as zinau, kas ta asmenybe. parasiau, kas mano manymu yra teisinga. bet galiu ir klysti.
2004 m. gruodžio 2 d. 01:13:47
2004 m. gruodžio 2 d. 00:09:37
2004 m. gruodžio 1 d. 22:54:30
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 23 d. 20:16:48
2004 m. lapkričio 23 d. 19:03:19
2004 m. lapkričio 23 d. 18:43:47
2004 m. lapkričio 23 d. 18:36:05
2004 m. lapkričio 23 d. 18:34:04
2004 m. lapkričio 23 d. 18:30:50
2004 m. lapkričio 23 d. 18:18:34
2004 m. lapkričio 23 d. 18:17:15