Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Neseniai gauti albumai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LoseControl
2009 m. sausio 16 d. 21:01:52
Tai čia kalbos nėra. Bitlai visai ne mano skonio, o Jimis.... Kažkaip man jų Revolver pasirodė nuobodus.

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 16 d. 20:52:40
LoseControl rašė:
Na taip. Ačiū. Kolkas patiko Jimis Hendriksas ir nepatiko Bitlai.

Teisingai.Hendrixas yra geriau...

2009 m. sausio 16 d. 20:10:15
Gavau Jamiroquai:High Times 1993-2005. Linksmas albumas, gerai atrinktos dainos, bukletas daugmaž jų visą istorija paaiškina...

Atsakyti
LoseControl
2009 m. sausio 12 d. 16:46:02
Na taip. Ačiū. Kolkas patiko Jimis Hendriksas ir nepatiko Bitlai.

Atsakyti
RaptorJM
2009 m. sausio 12 d. 16:43:44
LoseControl rašė:
Vat šiandien iš RaptorJM gavau 100 geriausių albumų. Turėsiu bėdą...

Ir net nepadėkojai... Va dėl to gal ir turėsi bėdą.

2009 m. sausio 12 d. 16:07:49
Vat šiandien iš RaptorJM gavau 100 geriausių albumų. Turėsiu bėdą...

Atsakyti
LoseControl
2009 m. sausio 12 d. 15:55:38
Jo, jis garsėja kad groti moką viską. O albumuose aš pageidaučiau ne maišalynės, tai yra, ne visko po mažai, bet kelių elementarių dalykų viename, jei pagauni ką aš čia malu .

Atsakyti
elenioooke
2009 m. sausio 12 d. 09:21:39
Ne, Odelay įsigijau gerokai vėliau, nei Guero. Mane šiek tiek erzina tai, kad ten trūksta krypties. Albumas geras, suprantu, kodėl kritikų gerai įvertintas (juolab, kad 1996 taip eksperimentavo ne daug kas), ypač tuo, kad ten tieeek daug visko, kad už vieno kainą gauni krūvą įvairaus stiliaus ir įvairios nuotaikos kūrinių. Smagiai jaunatviškas Beck'as, o man gal tiesiog priimtinesnis jis toks šiek tiek susitūpėjęs ir subrendęs. Skonio reikalas ko gero : ]
Heh, kadanors parašysiu Guero apžvalgą, bet tik tada kai jausiuos pribrendus aprašyt jį. Nes kol kas pačiai keistai netaip skaitos ankstesniosios ; D

2009 m. sausio 11 d. 23:48:52
Iron Fire-To the Grave
Soul Stealer ( 2008 )
HYDE [Complete Discography]
Theatre Of Tragedy [Complete Discography]
Kirito-JRock

2009 m. sausio 11 d. 19:55:14
Na, kiek žėjau šitas irgi gan puikiai įvertintas. Pats abu perklausiau, ir kažkaip Odelay įsiminė Devil's Haircut (ir tai beveik vien tik dėl įkyrumo). O Guero visai kitas reikalas . Ten ir E-pro ir Girl. Nu žodžiu, sutinku, jis man tikai geresnis atrodo. Bet tavo recenzija apie Odelay tai gera labai pradžia . O gal tiesiog Odelay yra senesnis, ir jau atklausytas ir šiek tiek pabodęs?

Atsakyti
elenioooke
2009 m. sausio 11 d. 15:23:04
Guero isigyti verta. Tai aisku labai subjektyvi nuomone, bet man asmeniskai tai yra megstamiausias jo, nepaisant visu pagyru Odelay. Gal del to, kad visa teigiama ryski Odelay dvasia yra islaikyta, bet tuo paciu ir atsiradus kazkokia kryptis.

2009 m. sausio 10 d. 22:39:57
Mano mėgstamiausias Elephant yra iš viso. O Guero labai norėčiau įsigyti.

Atsakyti
elenioooke
2009 m. sausio 10 d. 20:43:56
Na, tarkim tuomet tai ir bus Elephant. Kadangi Beck'o pirkti nebesiruošiu (kažkaip man priimtiniausia tai, ką jis sukūrė per pastaruosius trejus metus, o tai mano lentynoje jau yra), White Stripes beveik viršuj : ] Beveik.

2009 m. sausio 10 d. 20:29:28
Aš De Stijl pirkčiau (pirksiu) prieš pirkdamas The White Stripes debiutinį. Kažkaip nelabai man jis toks, visus išskyrus pirmus du turiu. Trys mėgiamiausi (ir klausomiausi iš vis): Elephant, Icky Thump, Get Behind Me Satan.

Atsakyti
elenioooke
2009 m. sausio 10 d. 20:26:42
Hm, ne, nįsigijau. Pastaruoju metu su muzika buvo liūdnai, nes išlaidų kitų buvo kiek daugiau nei pageidaučiau. Pasidaviau pagundai gaut Beirut albumą, o daugiau nei vieno albumo per mėnesį sau kol kas neleidžiu : ]
Elephant ir pirkčiau turbūt : ] Arba De Stilj dėl asociacijų su Olandija ; D

2009 m. sausio 10 d. 20:21:04
O mano šventosios pirmenybės . Gal įisigijai Elephant ar kokį kitą be Icky Thump? (patariu, labai labai Elephant.)

Atsakyti
elenioooke
2009 m. sausio 10 d. 20:19:52
suprantu suprantu : ] WhiteStripe'ų irgi noriu, jie gi iš mano šventosios trejybės.

2009 m. sausio 10 d. 20:13:59
Ū, Gondry jėga. Taip, bukletas šio disko nerealus. Ji tikrai trigubai gera, ji mano mėgstamiausia atlikėja. Tik kad pinigų tiek daug nėra, o dar White Stripes reikia DVD kaip nors gauti.

Atsakyti
elenioooke
2009 m. sausio 10 d. 20:12:17
Oh man, juk Bjork verta to! Man asmeniškai jos vaizdas turi beveik tiek reikšmės kiek muzika : ] Be jo ji būtų nereali, o dabar nereali dvigubai. trigubai- nes ten dar ir Michel Gondry nagus prikišęs. trigubai su puse dėl Spike Jonze : ]

2009 m. sausio 10 d. 19:48:56
elenioooke rašė:
Greatest Hits DVD dar geriau ;P

Jei Bjork, tai aš tikrai manau, tik kad DVD per brangu man. Tik mėgstamiausiu turiu DVD. Išskyrus Black Eyed Peas. Jau senokai nemėgstu.

Atsakyti
Puslapiai: 12345678
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3820
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 269398