Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Neseniai gauti albumai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
elenioooke
2008 m. lapkričio 15 d. 20:02:01
Šiandien nusipirkau Suicide DJs albumą. Dabar klausau pirmąkart, iš esmės patinka, kai kurie kūriniai apskritai veža, ypač prisiminus jų fantastišką koncertą. Ir dizainas albumo labai atitinka juos, tai smagus pirkinys buvo. 10 balų neduočiau, bet čia grynai dėl asmeniškos nesimpatijos kai kuriems kūriniams.
Jau laukiu koncerto Palangoj. Šiandien plakatą pasičiupau

2008 m. lapkričio 15 d. 19:51:16
The White Stripes - White Blood Cells. Lbai gerai ivertintas, su juo baigiu pirkt white stripes albumus, nes pirmi du mano demesio nepatrauke. Sitas kiek niuresnis pasakyciau Bet tai nera blogai, kazkur panasiai kaip Icky Thump, geras albumas. Dar biski liko perklausyt, tai nezinau geriausiu dainu. Bet pati nuostabiausia zinoma - Fell in Love With a Girl.

Atsakyti
LoseControl
2008 m. lapkričio 7 d. 20:16:15
Radiohead - The Best of. Tikrai geras rinkinys, man patiko. Geriausios dainos sukeltos. Tik jei visa istisai klausai, kai kurios dinos yra pansios ir nuobodokos, bet yra ir tikrai geru. Gerai pries miega klausyt. Geriausios Creep, Just, Karma Police, Paranoid android, High and Dry, My Iron Lung, The BEnds.

Atsakyti
Jut
2008 m. lapkričio 7 d. 17:12:29
Dovana iš tėčio: Nirvana Mp3 collection
Visi albumai iki vieno sutalpinti į vieną cd, plius trumpa Nirvanos istorija

Atsakyti
DeusInversus
2008 m. lapkričio 6 d. 20:42:17
DeusInversus rašė:
Avenged Sevefold diskogarfija

Avenged Sevenfold diskogarfija

2008 m. lapkričio 6 d. 20:41:55
Avenged Sevefold diskogarfija

2008 m. lapkričio 6 d. 20:38:08
ac/dc-black ice,Rasmus Enigma naujus albumus....

2008 m. lapkričio 6 d. 18:57:28
The Prodigy - The Fat of the Land. Geras. Geriausias (is elektronines). Bukletas labai idomus (kazkodel ten rasoma apie sviesta, pliena ir ginklus ), virsleis keistas. Dainos geros, beveik visos mano labai megstamos. Ypac breathe, firestarter, smack my bitch up. Legendines tiesiog.

Atsakyti
RaptorJM
2008 m. spalio 21 d. 20:13:57
Rolling Stones -Sticky Fingers
White Stripes - Get Behind Me Satan ir Icky Thump
Gorillaz - Gorillaz
Paliko labai gera ispudi - Sticky Fingers
Paliko gana gera ispudi - Gorillaz
Paliko vidutiniska ispudi - Icky Thump
Nuvyle - Get Behind Me Satan
(neirasiau physical graffiti (LZ), master of reality (BS) nes jau ne taip ir neseniai,bet dar nebuvau post'e irases , tad itraukiu ir juos (abu puikus ) )

2008 m. spalio 21 d. 16:37:09
Savaitgali nusiprikau WS - Icky Thump. "Rokiskesnis" nei Get Behind Me Satan, taciau dar kazko truksta (nemazai truksta) iki Elephant. Ivertinciau kokiomis keturiomis is penkiu (nu negaliu maziau, nes esu fanas, noriu daugioau, bet labai saliskai atrodytu ) Siulyciau paklausyti Icky Thump , You DOn't Know What Love Is (irgi ), Rag & Bone (jau nerasysiu, nes visos dainos ), A Martyr for My Love for You, Little Cream Soda (kas megsta truputi sunkesne muzika), Bone Broke, Catch Hell Blues, 300 M.P.H. Torrential Outpoor Blues, Conquest, I'm Slowly Turning intoYou. Vienzo, visas isskyrus St. Andrew, Prickly Thorn But Sweetly Worn (jos man kiek per skotiskos) ir Effect And Cause (tiesiog nepatinka)

Atsakyti
S0lveiga
2008 m. spalio 15 d. 18:20:49
Neseniai pirkau Metallica - Death Magnetic ir Thundertale - Milžinai

Atsakyti
Hitler (Užblokuotas)
2008 m. spalio 11 d. 17:00:54
SBS - Tik Mėnulio Šviesa. Nuostabi grupė,gyvuojanti jau labai ilgai,tačiau atradau juos tik metus.Daina Mėnulio Šviesa - tarsi himnas,pralaužia ledkalnius...Šventas dalykas...

Atsakyti
toughluck
2008 m. spalio 11 d. 16:05:49
hmm...The white stripes - elephant, get behind me satan
Metallica - S&M
U2 - 18singles

2008 m. spalio 9 d. 18:07:09
na,as is mano ir tecio kolekcijos pastaruoju metu perklausiau (na,tai tolygu isigijimui, nes as juos atradau dabar,pirkti-gauti ar kitaip, jau senokai) Rolling Stones - Let it Bleed ir Exile on Main St. ir Beatles - Sgt Pepper bla bla club band... geri,nors daug labiau man patiko Rolling'ai, bet as ir neabejojau kad taip bus..

2008 m. spalio 9 d. 16:44:01
Per pastaruosius porą mėnesių įsigijau tik vieną albumą- kažkaip per vasarą jie pernelyg apkarpė asmeninį biudžetą, bet vasara jau nebelabai skaitosi neseniai.
Tad, šviežiausias pirkinys- Coldplay- Viva La Vida Or Death And All His Friends. Nė nežinau, ar reik jį pristatinėt, visur ir taip apie jį jau buvo pakankamai trimituojama. Pirkt buvo verta, nors gal truputėlį tikėjaus daugiau. Nė nežinau, ko- muzika puiki, dainos ne per ilgos (o tai man visada yra pliusas), instrumentine prasme Coldplay atsinaujinę ir visa tai yra puiku. Bet trūko aštresnio kabliuko. Galbūt bėda- pernelyg didelė reklama? Kita vertus, Coldplay lieka Coldplay ir turėt bent vieną jų albumą savo kuklioj muzikinėj bibliotekoj man yra labai malonus dalykas.
Geriausi kūriniai- Violet Hill (JOKS kitas klipas man nesukėlė tokių ypatingų ir šiltų emocijų. Daina nuostabi. Tiesiog- nuostabi. Va kai tokie kūtiniai skamba iš visų pusių, aš absoliučiai nieko prieš) ir mano asmeninės simpatijos skiriamos Yes. Tiesiog OHO. Dar gal Death And All His Friends (ypač tie choriniai sušukimai pabaigoje, tiesiog vau). O štai Viva La Vida ar Strawberry Swing, kurios kitur vertinamos kaip stipriausi albumo kūriniai, man nepaliko jokio ypatingo įspūdžio.

O kitas atradimas- dar nenusipirktas, neparsisiųstas, bet jau pakankamai kartų online perklausytas (deezer'yj) Travis- Ode To J Smith. Jau parašiau recenziją, tik nežinau, ar verta ją music'e publikuoti. O pats albumas- visiškai abosliutiškai nebūdingas Travis. Labai rock'inis, labai stiprus ir labai užkabinantis. Kūriniai daugiau mažiau patiko visi, gal išskyrus tas lyriškesnes dainas. Man Travis visada patiko, kuria kryptim bepasuko, tas pats ir dabar. Sugeba jie užkabinti.
Štai šitą albumą labai rekomenduočiau nusipirkt, nors kažkaip netikiu, kad ne Travis gerbėjai staiga ims ir sugalvos tai padaryti. Aš jau laukiu jo pasirodant LT.

2008 m. spalio 9 d. 15:57:06
Noreciau pakalbeti apie jusu neseniai pirktus albumus (ar parsisiustus). Ar verta? Geriausios dainos? Virselis. Viska. Neseniai pirkau du White Stripes albumus - Elephant ir Get Behind Me Satan. Pastarasis labai geras, isbaigtas.Vienas geriausiu (ir is WS ir apskritai) albumu. Geriausios dainos My Doorbell, The Denial Twist, Blue Orchid, Red Rain. O elephant irgi nuostabus. Butent po sio albumo Jackas White'as pakilo i 12 geriausiu gitaristu vieta. Geriausios dainas Seven Nation Army (butina pakalusyt!!!), Black Math, I Just Dont Know What to Do with Myself, Hypnotize, The Air Near My Fingers, Girl You Have No Faith in Medicine, The Hardest Button to Button, In the Cold, Cold Night. Apsimokejo isigyti.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 345678
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3820
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 269398