| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2008 m. lapkričio 15 d. 20:02:01
Jau laukiu koncerto Palangoj. Šiandien plakatą pasičiupau
2008 m. lapkričio 15 d. 19:51:16
2008 m. lapkričio 7 d. 20:16:15
2008 m. lapkričio 7 d. 17:12:29
Visi albumai iki vieno sutalpinti į vieną cd, plius trumpa Nirvanos istorija
2008 m. lapkričio 6 d. 20:42:17
Avenged Sevefold diskogarfija
Avenged Sevenfold diskogarfija
2008 m. lapkričio 6 d. 20:41:55
2008 m. lapkričio 6 d. 20:38:08
2008 m. lapkričio 6 d. 18:57:28
2008 m. spalio 21 d. 20:13:57
White Stripes - Get Behind Me Satan ir Icky Thump
Gorillaz - Gorillaz
Paliko labai gera ispudi - Sticky Fingers
Paliko gana gera ispudi - Gorillaz
Paliko vidutiniska ispudi - Icky Thump
Nuvyle - Get Behind Me Satan
(neirasiau physical graffiti (LZ), master of reality (BS) nes jau ne taip ir neseniai,bet dar nebuvau post'e irases , tad itraukiu ir juos (abu puikus
2008 m. spalio 21 d. 16:37:09
2008 m. spalio 15 d. 18:20:49
2008 m. spalio 11 d. 17:00:54
2008 m. spalio 11 d. 16:05:49
Metallica - S&M
U2 - 18singles
2008 m. spalio 9 d. 18:07:09
2008 m. spalio 9 d. 16:44:01
Tad, šviežiausias pirkinys- Coldplay- Viva La Vida Or Death And All His Friends. Nė nežinau, ar reik jį pristatinėt, visur ir taip apie jį jau buvo pakankamai trimituojama. Pirkt buvo verta, nors gal truputėlį tikėjaus daugiau. Nė nežinau, ko- muzika puiki, dainos ne per ilgos (o tai man visada yra pliusas), instrumentine prasme Coldplay atsinaujinę ir visa tai yra puiku. Bet trūko aštresnio kabliuko. Galbūt bėda- pernelyg didelė reklama? Kita vertus, Coldplay lieka Coldplay ir turėt bent vieną jų albumą savo kuklioj muzikinėj bibliotekoj man yra labai malonus dalykas.
Geriausi kūriniai- Violet Hill (JOKS kitas klipas man nesukėlė tokių ypatingų ir šiltų emocijų. Daina nuostabi. Tiesiog- nuostabi. Va kai tokie kūtiniai skamba iš visų pusių, aš absoliučiai nieko prieš) ir mano asmeninės simpatijos skiriamos Yes. Tiesiog OHO. Dar gal Death And All His Friends (ypač tie choriniai sušukimai pabaigoje, tiesiog vau). O štai Viva La Vida ar Strawberry Swing, kurios kitur vertinamos kaip stipriausi albumo kūriniai, man nepaliko jokio ypatingo įspūdžio.
O kitas atradimas- dar nenusipirktas, neparsisiųstas, bet jau pakankamai kartų online perklausytas (deezer'yj) Travis- Ode To J Smith. Jau parašiau recenziją, tik nežinau, ar verta ją music'e publikuoti. O pats albumas- visiškai abosliutiškai nebūdingas Travis. Labai rock'inis, labai stiprus ir labai užkabinantis. Kūriniai daugiau mažiau patiko visi, gal išskyrus tas lyriškesnes dainas. Man Travis visada patiko, kuria kryptim bepasuko, tas pats ir dabar. Sugeba jie užkabinti.
Štai šitą albumą labai rekomenduočiau nusipirkt, nors kažkaip netikiu, kad ne Travis gerbėjai staiga ims ir sugalvos tai padaryti. Aš jau laukiu jo pasirodant LT.
2008 m. spalio 9 d. 15:57:06