Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 17 d. 21:38:22
Pirmą kartą pamačiau Moby dainos ''Lift Me Up'' klipą per tokią seną gerą laidą ''Dušas''.Tai va ta daina įsiminė,vėliau parsisiunčiau albumą ''Hotel''.Neblogą įspūdį paliko dainos ''Raining Again'',''Where You End'',''Very''.Na,o mano pažintis su Moby kardinaliai sustiprėjo,kai intuicijos būdu nusipirkau koncertinį video albumą Hotel.Live [DVD].Tai buvo prieš 2 metus - tą rudenį Moby tvirtai įsitvirtino mano topuose,o koncertinis albumas,pasirodė nerealiai geras.Ypač nuostabios senų dainų - Find My Baby,Honey koncertinės versijos.Tiems,kuriems klubinis Moby nelabai prie širdies,o Lift Me Up pasirodė visai nieko,siūlyčiau pažiūrėti Hotel.Live dvd.Na,o šiais metais klausau jo naujajį albumą - Last Night.Kol kas pilnai neįvertinau,nors dabar atrodo tikrai neblogas...
kadangi nesu didelė elektroninės muzikos mėgėja, tad labai plačiai su šio kurėjo muzika nesu susipažinus, bet kiek žinau man labai patinka Lift Me Up, ir dar viena kurios pavadinimo dėja neatsimenu
Paziurejau kad mobis nemazai fanu turi, bet temos nera. Kokios jo geriausios dainos, albumai? Dainos tai zinoma porcelain ir extreme ways. kitu ir gi turi, taciau mano manymu jos neprilygsta siom dviem. albumai tai play, 18 hotel. vienas geriausiu elektronines muzikos kureju.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. spalio 17 d. 21:38:22
2008 m. spalio 9 d. 18:18:04
2008 m. spalio 9 d. 18:13:19